- 19 Mart 2014
- 29.953
- 31.291
- 2.718
Okan'a laf etmeyin. Kendisi aramızda Deniz adlı sahte takma mahlası ile dolanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değil. Okan hocamla özelden taktik konusunda bilgi alış verişinde bulunuyoruz.Okan'a laf etmeyin. Kendisi aramızda Deniz adlı sahte takma mahlası ile dolanıyor.
Muz Yiyenler CuntasıMYC ne ustalar?
Usta ciddiyse bunu bulan ustamı tebrik ederim.Muz Yiyenler Cuntası
Mithat, karistiriyorsam düzelt lütfen. Sen de dun 1 yil ban icin iddialasmamis miydin @Samet Nalbant ile?Usta ciddiyse bunu bulan ustamı tebrik ederim.
Mesaj yazamama cezası olabilir rtsMYC ne ustalar?
TamamOkan'a laf etmeyin. Kendisi aramızda Deniz adlı sahte takma mahlası ile dolanıyor.
Arada burada twet paylasiliyor bu konu hakkında. Yani eraymi bilemiyorum.Hanımı banı açın diye darlamasınlar dedinya
Eşine hesap açtırıp forumda yazdırmıştı eray banını açın vs
Hanım diyince erayı kastettin sandımArada burada twet paylasiliyor bu konu hakkında. Yani eraymi bilemiyorum.
O yüzden ufuktan hanım diyince seni kastetti sandımAbi esim 1 seneden fazladır hesap sahibi forumda. Ban süresi geçip formda yazmadığım bir konuda ondan yazmıştım bani kaldirin hala yazamıyorum diye
Evet mito da vardıMithat, karistiriyorsam düzelt lütfen. Sen de dun 1 yil ban icin iddialasmamis miydin @Samet Nalbant ile?![]()
Çok iyimsersin. Hele ilk golü yedikten sonra ben bir 20 kişi rahat gider diyorum.Bugün en az 20 kişi banlanır.