- 18 Mayıs 2011
- 24.042
- 13.240
- 1.998
Stres yok merak etme. Sen 6 aylık postunu bugün yaz da özlemeyesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stres yok merak etme. Sen 6 aylık postunu bugün yaz da özlemeyesin...
Kuzenimin girdiği iddiayı kaybettiği nerde gorulmus?@Murat Kara renktaşımın ceza alması beni derinden üzer.
6 ay uzun bir süre gidip de donenemek var. Bu süreç öncesi sulh teklifinde bulunuyorum. Geçmişte yaşadığımız tatsizliklar özelinde kendi adıma özür dilerim.
TühOnaylamıyorum, süreç analiz edilecek.
Usta 1 yıl değildi o. 6 aydı.Mithat, karistiriyorsam düzelt lütfen. Sen de dun 1 yil ban icin iddialasmamis miydin @Samet Nalbant ile?![]()
Bence var dan dönecek... 2 ayrı kişiyle iddiaya girdiğin için 1 yıla çıkacak senin cezaTüh
Neyse sağlık olsun
@Kerem UYGUN @Murat Kara @Mithat Şahinbey @Deniz Zorlu
Gözünüz aydın hadi yırttınız
Oyle birsey yokTüh
Neyse sağlık olsun
@Kerem UYGUN @Murat Kara @Mithat Şahinbey @Deniz Zorlu
Gözünüz aydın hadi yırttınız

Foruma giremezse ölür, iki gündür kıvranıyor.Samet ustam işleri yukarıdan çözmüş gibi. @Murat Kara
Keramettin kabul etmese dahi onurlu insanlar olarak sonuca riayet edip kendimiz yazmayalımBence var dan dönecek... 2 ayrı kişiyle iddiaya girdiğin için 1 yıla çıkacak senin ceza4 kişi ise 2 yıl olur. Geçmiş olsun...
Ikimiz de yanilmisiz. Simdi kontrol ettim de siz 3 ay icin el sikismissiniz.Usta 1 yıl değildi o. 6 aydı.
Giren şerefsizdir var misinKeramettin kabul etmese dahi onurlu insanlar olarak sonuca riayet edip kendimiz yazmayalım
Ne dersin?