Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
Eskiden bu forumda iki Samet Nalbant vardı
Diğerine ne oldu
Diğerine ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettine iftira atıp töhmet altında bırakacak kadar gözü karasınSamet ustam işleri yukarıdan çözmüş gibi. @Murat Kara
Digeri Sertan Nalbant, isim benzerligi. O birakti forumu:Eskiden bu forumda iki Samet Nalbant vardı
Diğerine ne oldu
Saygideger, sevdiğimiz bir Nalbant vardı aramızdan ayrıldı.Eskiden bu forumda iki Samet Nalbant vardı
Diğerine ne oldu
Yanlıs nalbant banlamışşş
Ateşle oynuyosunGiren şerefsizdir var misin
Banlanmiyorsa macin bitiş duduguyle çıkış yapıp 6 ay girmiyoruz.Ateşle oynuyosun
Ben alışığım uzun süreli banlara,alışmış olmasam malmıyım habire her konuda sen ban ben ban diyim biraz akıl et
Sen yapamazsın forumsuz sana yazık olur
Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen ?Adam göz göre göre ölmeye çalışıyor kimse de yapma demiyor
Sevmemesine rağmen ben uyarıyorum adamı ahahsh
Bana hepsi okBanlanmiyorsa macin bitiş duduguyle çıkış yapıp 6 ay girmiyoruz.
Usta sen çok tehlikeli birisin hemen beni yönetime karaladın.Keramettine iftira atıp töhmet altında bırakacak kadar gözü karasın
İddia sonuçlanmadan kaybedip banlanan ilk kişi oldun tebr
Allaha emanet ol
Elenirsek @Kerem UYGUN ve @Murat Kara 6 ay mıh yiyorHangi durumda kim kaybediyor yazsanıza
Ayrıca ban niye, sözünüzde durun kendiniz yazmayın, bizi niye uğraştırıyorsunuz
Galatasaray bu akşam yenilirse ben murat gidiyoruz. Kazanırsa Samet gidiyor... Olay bundan ibaret. Ben zaten ilk sayfada belirttim kaybedersek zaten yazmam diye...Hangi durumda kim kaybediyor yazsanıza
Ayrıca ban niye, sözünüzde durun kendiniz yazmayın, bizi niye uğraştırıyorsunuz
Rakip leş gibi yav sen niye güveniyorsun bu kadar yb yeBana hepsi ok
Ama saflığın beni üzüyor
Hiç demiyomusun samet 3-4 kişiyle aynı iddiaya girdi durduk yere ben niye riske girdim diye![]()