Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekleme yapılmıştır tur atlarsak sürgündeki arslanlarımız Sergen Zeren ve Hakan Motzun cezaları kaldırılacaktır. Hayırlı olsun.
TelliogullarindanimSen kimlerdensin Celal söyle ceza vermicem
Hangi üyenin hesabısınTelliogullarindanimSaka bir yana Feramuz hep soruyorsun ama yeminle anlamıyorum sen kimlerdensin diyerek tam olarak neyi sorduğunu. Haci bir ipucu ver bari 'kimler' ile neyi kastettiğine dair?
Yok, yaniliyorsun. Daha oncesine dair bir gecmisim yok bu forumda hatta baska herhangi bir forumda da. Seneler seneler once Galatasaray.net diye bir foruma üye olmuştum. Sanal alemdeki tum internet forumları tarihim bundan ibaret.Hangi üyenin hesabısın
gece teakanın banını açar sonra tekrar uçururduk@Mehmet Eroğlu bir zamanlar tabureye sen vururdun, emekli oldun olali terör artti

İşi şakaya vurmayalım.Bu konuda biraz ciddiyet lütfen..Elenirsek benim yerime @Vasfi Vural Elersek ise @Murat Durmaz vasfinin yerine mıh yemeli
İşi şakaya vurmayalım.Bu konuda biraz ciddiyet lütfen..
O işi daha sonra hallederiz ama bu konu dağılmasın mizahla reis yavRahat ol reis naciyi yiyeceğiz yakinda
Rahat ol reis naciyi yiyeceğiz yakinda
O işi daha sonra hallederiz ama bu konu dağılmasın mizahla reis yavVerilen sözler tutulmalı
![]()
Okana güvendim de td irfanmışRakip leş gibi yav sen niye güveniyorsun bu kadar yb ye![]()
De get@Sami Karakoç elersek 1 yıl ban yersin
elemezsek ben 1 yıl ban yerim kabul mü
forumda gsli sayısı 5 flnNormalde bir adamı sevmiyorum diye Galatasaray'ın yenilmesini istemek bile başlı başına bir ban sebebidir ama hayırlısı artık...
Mithat'in durumu ilginç bir sekilde belirsizliğini koruyor. Eyup de listeye girmek istedi. Vasfi kendini banlatacakmisEe nedir şimdi son durum kim banlanıyor akşam