Bülent Korkmaz: “Bize verilen penaltı, Galatasaray’a olsa verilir miydi?”

Torrent yerine bu gelecektiyse eğer , doğru tercih yapmışız.
FMny1RpX0AYpUke

Sana yazıklar olsun.. Şunun forumdaki basligina buyuk kaptan yazilmisti bide.. Derhal kaldirin abi

1 yorumcu olarak verilir diyip sizi 3 evetle kümeye yolluyorum

İşte yerli hocalaran bu yüzden soğudum, hangi mücadele hangi oyundan bahsediyorsun? Kalemize çektiğiniz ilk 2 şut gol oldu sonra çıkıp mücadele diyorsun. Herhalde Gedson un tek başına oynadığı şeyi kastediyorsun

Ulan yazık be, 3-4 maç kaybetsen adam sana sövüp kapının önüne koyacak kendini düşürdüğün yere bak. Bizim 2000 kadrosu harbiden ağır rezil ve leş çoğu karaktersiz adamlardan oluşuyor.

Efsaneye bak bizimle oynadığı maçlarda gözünden kin ve nefret fışkırıyor.

Üç senedir bize karşı daha beter penaltılar veriliyor zaten!

Sen maçları g.tünle mi izliyorsun yoksa üç senedir mağara da mı yaşıyordun Bülent efendi??

Profesyonelmis demi beyler. Ekmek parasıymış. Seni adam yapan kulübe karşı böyle cirkin konuşmak yakıştı mı şimdi? Sonra da biz seni istemeyince vefasız oluyoruz? Şu lafı söylerken bi4 düşünür insan. Bu sene bize neler neler yaptılar hiç mi izlemedin kaptan? Para için kendinizi satmayın. Bir duruşunuz olsun. Yazıklar olsun.

Profesyonelmis demi beyler. Ekmek parasıymış. Seni adam yapan kulübe karşı böyle cirkin konuşmak yakıştı mı şimdi? Sonra da biz seni istemeyince vefasız oluyoruz? Şu lafı söylerken bi4 düşünür insan. Bu sene bize neler neler yaptılar hiç mi izlemedin kaptan? Para için kendinizi satmayın. Bir duruşunuz olsun. Yazıklar olsun.
Rize bunu dört maç sonra kovunca gelip bizim kapımızda yatacak utanmadan.

👏Bu kadar profesyonelliği benim midem almıyor renktaş.Yere batsın bunun adı profesyonellikse

Geri
Üst Alt