Bülent Korkmaz, Rizespor'da

Lan bukadarmi? Gercekmi? Daha baska calisacak takim bulamadinmi? Parayami ihtiyacin var. Bu nedir arkadas. Fenere giydeydin bari.

ne olacaktı..

bunu Galatasaray tribününe yapan adam rizeyede gider,şikecilerede..
Yav kes ya sikecilere de gidermis de rizeye de
rize ne ulan kucuk takimi dusman gosterip taraftara yaranmaya calisma cabalariyla bela olan bi takim. Bulent bu formayi giyen en serefli en buyuk kaptanlardan biridir adam akilli yorum yapin

rize ne ulan kucuk takimi dusman gosterip taraftara yaranmaya calisma cabalariyla bela olan bi takim. Bulent bu formayi giyen en serefli en buyuk kaptanlardan biridir adam akilli yorum yapin
sana mı soracam lan ne yazacağımı kesmiş,uza..

Kariyerine bir takımı daha ligden düşürme başarısını eklemesini şiddetle umarım; yapmışlığı var...RS un sonu da Erciyesspor gibi olsa keşke...

malum takımı sahaya gömecez diyen fbli başkanın takımına gitmiştir

Tanıdığım kaptan, bize karşı hunharca bilenir öyle çıkarır Rize takımını. Adam tavla oynasa hırsından ödün vermeyen bir yapıya sahip. Galatasaraylılığı değil, her zaman kendi başarısını ve cebini düşünür.

Tanıdığım kaptan, bize karşı hunharca bilenir öyle çıkarır Rize takımını. Adam tavla oynasa hırsından ödün vermeyen bir yapıya sahip. Galatasaraylılığı değil, her zaman kendi başarısını ve cebini düşünür.
Yazık size be sahaya omzunu verirken kafasini yararken de mi parasını düşünüyordu
asagilik yorumlar yapmayin

Kaptan’a bu densiz yakıştırmalar yapılması sadece benim zoruma gitmiyordur diye düşünüyorum renktaş tek isyan eden ben olmamalıyım

husumete sebebiyet veren orjinal msjı doğru buldum herif futbolu bıraktıktan bi kaç ay sonra yardımcı antrenör olmasına rağmen bize atılan gole şekideki gibi sevinerek ne olduğunu ispatlamıştı ztn.

Geri
Üst Alt