- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaptan'in boyu 1,80. Ama 1,90lik adammis gibi kafa topu kazaniyordu.
Ezilmiyordu, aslan gibiydi. Hey gidi günler hey. Bir Bülent Kaptana bakin bir de Semih denen vitaminsize.
Bu arada merak ettim kimmis Bülent Kaptan'a laf adan o hiyar Mert GÜLMEZ
Gecen gun burda bir arkadas demişti şu adama kaptan efsane demeyin falan filan demişti o zaman cevabını verememiştim işim vardı uğrasmak istememiştim sergen kardeşimiz burda kaptanı konu edinmişken sunu söyleyelim bu adamın yarısı kadar ruhunu yansıtan adamlarımız olsa keske şimdi bu adamlar klüp kapısında yatan adamlar eleştiri yaparken bi destur cekin be herkese sallıyorsunuz biraz utanın.
Kaptan'in boyu 1,80. Ama 1,90lik adammis gibi kafa topu kazaniyordu.
Ezilmiyordu, aslan gibiydi. Hey gidi günler hey. Bir Bülent Kaptana bakin bir de Semih denen vitaminsize.
Bu arada merak ettim kimmis Bülent Kaptan'a laf adan o hiyar @Mert GÜLMEZ
Bu foruma göre kimse efsane değil zaten açın bakın bakalım bu adam kadar şampiyonluk yaşamış kaç oyuncu var burada tugayı hatta Hakan şükürün bile hiçe sayıldığını gördüm burada yazık
️
️
️
️
Ben Mersin maçında Büyük kaptana laf atan 2 densizie dalmış ve 5 gün uzaklaştırılmıştım.
Kimse kusura bakmasın. Gerçek, masif bir Galatasaray Efsanesine şerefsizce sallayan herkese her ortamda dalarım.
Yukarıda seyrettiğiniz adamın sadece 1 maçı idi. 18 yaşında Avrupanın en iyi 3 forvetinden biri karşısına çıkmış adım attırmamıştı. Ona yönetimlerin bazıları büyük haksızlık da yaptı.
Son senesinde Bursaya gönderiliyordu. Adamın önüne sıkı durun , gitsin diye YILLIK 60.000 $ maaş önerilmiş. Bu net ağzından ifadedir. Yani çıkan kolunu o final maçında bağlayıp oynadığı yıl , 60.000 $ YILLLIK MAAŞA oynuyordu koca GS kaptanı.
Yanlış duymadınız, AYLIK 5000 $ !!!! Sabri bu yıl 2 milyon $ alıyorken, Bülent Korkmaz 2000 yılında 60.000 $ a oynamıştır.
Bu adama laf edene hiç ama mama demem dalarım!!
Şimdi vitaminsiz Semihe bakıyorum, yaş olmuş 24 , herkes üstünden geçiyor maaşına zam yapılıyor!!!
ahhhh ahhhh Büyük kaptan senin gibi ruhu ile oynayıp her top için savaşan adamı o kadar çok özledik ki….!!![]()
Sen hep kalbimizde olacaksın, tabi GERÇEK GALATASARAYLILARIN !!!![]()
Bu foruma göre kimse efsane değil zaten açın bakın bakalım bu adam kadar şampiyonluk yaşamış kaç oyuncu var burada tugayı hatta Hakan şükürün bile hiçe sayıldığını gördüm burada yazık
️
️
️
️