Bülent Korkmaz vs. Liverpool {26.02.2002}

Gecen gun burda bir arkadas demişti şu adama kaptan efsane demeyin falan filan demişti o zaman cevabını verememiştim işim vardı uğrasmak istememiştim sergen kardeşimiz burda kaptanı konu edinmişken sunu söyleyelim bu adamın yarısı kadar ruhunu yansıtan adamlarımız olsa keske şimdi bu adamlar klüp kapısında yatan adamlar eleştiri yaparken bi destur cekin be herkese sallıyorsunuz biraz utanın.

Kaptan'in boyu 1,80. Ama 1,90lik adammis gibi kafa topu kazaniyordu.

Ezilmiyordu, aslan gibiydi. Hey gidi günler hey. Bir Bülent Kaptana bakin bir de Semih denen vitaminsize.

Bu arada merak ettim kimmis Bülent Kaptan'a laf adan o hiyar Mert GÜLMEZ

Bu adam efsane değilse sabrimi efsane bunlara kalsa bir metin oktay efsane hagiye bile sallayan vardı bir dönem

Bülente tek kızgınlığım sosyedad maçında ıska geçtiği ve gol yememize neden olmasından dolayıdır turu geçebilirdik buda küçük bir detay kafaya takılcak birşey değil

Ezilmiyordu, aslan gibiydi. Hey gidi günler hey. Bir Bülent Kaptana bakin bir de Semih denen vitaminsize.

Bu arada merak ettim kimmis Bülent Kaptan'a laf adan o hiyar Mert GÜLMEZ

Yemin ederim hatırlamıyorum galiba fnerle mersinin macı vardı o konudaydı belkide kustur bilemeyiz.

Bu foruma göre kimse efsane değil zaten açın bakın bakalım bu adam kadar şampiyonluk yaşamış kaç oyuncu var burada tugayı hatta Hakan şükürün bile hiçe sayıldığını gördüm burada yazık

Gecen gun burda bir arkadas demişti şu adama kaptan efsane demeyin falan filan demişti o zaman cevabını verememiştim işim vardı uğrasmak istememiştim sergen kardeşimiz burda kaptanı konu edinmişken sunu söyleyelim bu adamın yarısı kadar ruhunu yansıtan adamlarımız olsa keske şimdi bu adamlar klüp kapısında yatan adamlar eleştiri yaparken bi destur cekin be herkese sallıyorsunuz biraz utanın.

Ben Mersin maçında Büyük kaptana laf atan 2 densizie dalmış ve 5 gün uzaklaştırılmıştım.

Kimse kusura bakmasın. Gerçek, masif bir Galatasaray Efsanesine şerefsizce sallayan herkese her ortamda dalarım.

Yukarıda seyrettiğiniz adamın sadece 1 maçı idi. 18 yaşında Avrupanın en iyi 3 forvetinden biri karşısına çıkmış adım attırmamıştı. Ona yönetimlerin bazıları büyük haksızlık da yaptı.

Son senesinde Bursaya gönderiliyordu. Adamın önüne sıkı durun , gitsin diye YILLIK 60.000 $ maaş önerilmiş. Bu net ağzından ifadedir. Yani çıkan kolunu o final maçında bağlayıp oynadığı yıl , 60.000 $ YILLLIK MAAŞA oynuyordu koca GS kaptanı.

Yanlış duymadınız, AYLIK 5000 $ !!!! Sabri bu yıl 2 milyon $ alıyorken, Bülent Korkmaz 2000 yılında 60.000 $ a oynamıştır.

Bu adama laf edene hiç ama mama demem dalarım!!

Şimdi vitaminsiz Semihe bakıyorum, yaş olmuş 24 , herkes üstünden geçiyor maaşına zam yapılıyor!!!

ahhhh ahhhh Büyük kaptan senin gibi ruhu ile oynayıp her top için savaşan adamı o kadar çok özledik ki….!! :(

Sen hep kalbimizde olacaksın, tabi GERÇEK GALATASARAYLILARIN !!! :ka21:

Bu arada merak ettim kimmis Bülent Kaptan'a laf adan o hiyar @Mert GÜLMEZ

https://www.gscimbom.com/forum/f100...-m-s-21-kasim-131396/index10.html#post8069659

Bu linkte 143 ve 144 no lu mesajımda gözüküyor, Teoman Han ve Aydın Uzunoğlu adındaki iki ………… Bir mesajım malum sebeplerden değiştirilmişti hafif törpülenmişti moderatör tarafından!! :) Sonra 5 gün GSC nezarette kaldık! :)

İşte asıl efsane budur.Asıl evlat budur.Sabri umut gibi yeteneksiz ruhsuzlar değil.Bu adamlar gibi düzgün yapsınlar işlerini burda kimsenin çıtı çıkmaz.

Bu foruma göre kimse efsane değil zaten açın bakın bakalım bu adam kadar şampiyonluk yaşamış kaç oyuncu var burada tugayı hatta Hakan şükürün bile hiçe sayıldığını gördüm burada yazık

Cünki neden Galatasarayın hep basarılı gününde yanında olan adamlar bunlar.

Ben Mersin maçında Büyük kaptana laf atan 2 densizie dalmış ve 5 gün uzaklaştırılmıştım.

Kimse kusura bakmasın. Gerçek, masif bir Galatasaray Efsanesine şerefsizce sallayan herkese her ortamda dalarım.

Yukarıda seyrettiğiniz adamın sadece 1 maçı idi. 18 yaşında Avrupanın en iyi 3 forvetinden biri karşısına çıkmış adım attırmamıştı. Ona yönetimlerin bazıları büyük haksızlık da yaptı.

Son senesinde Bursaya gönderiliyordu. Adamın önüne sıkı durun , gitsin diye YILLIK 60.000 $ maaş önerilmiş. Bu net ağzından ifadedir. Yani çıkan kolunu o final maçında bağlayıp oynadığı yıl , 60.000 $ YILLLIK MAAŞA oynuyordu koca GS kaptanı.

Yanlış duymadınız, AYLIK 5000 $ !!!! Sabri bu yıl 2 milyon $ alıyorken, Bülent Korkmaz 2000 yılında 60.000 $ a oynamıştır.

Bu adama laf edene hiç ama mama demem dalarım!!

Şimdi vitaminsiz Semihe bakıyorum, yaş olmuş 24 , herkes üstünden geçiyor maaşına zam yapılıyor!!!

ahhhh ahhhh Büyük kaptan senin gibi ruhu ile oynayıp her top için savaşan adamı o kadar çok özledik ki….!! :(

Sen hep kalbimizde olacaksın, tabi GERÇEK GALATASARAYLILARIN !!! :ka21:

Güzel yazı usta ben onlar için hatta kuş bile olabilir diyorum.

Gerçek efsane budur işte,canım kaptanım,hey gidi günler hey.

Yerli oldukları için.Ünal Aysal Avrupai ya,batılı bir tarzı var elit,o yüzden seviliyor.Dursun da Anadolu insanına benziyor,parası var ama kafa varoş,ondan sevilmiyor.

"Büyük kaptan" sıfatına layık bir adam.

Geri
Üst Alt