bülent timurlenk

"Galatasaray'ın stadyumu yapılırken çok uğraştık ama Florya arazisi konusunda engelleyemedik." diyen adamın kanalında çalışmak nedir abi ben anlamıyorum bu insanları. Taş yemesin tamam da bunu da yapmazsın.

Markaja falan geçseydi iyiydi üzdü Sd

Kardeşi ne düşünüyor acaba bu konuda.

Masa aynı mı Bülent
Yeni oturanı iyi bilir miyiz Bülent

Bein de değil miydi ?
Bizim muhabirlere laf çakınca ayağını mı kaydırdılar yoksa

Sd Galatasaray’la barışmak için her türlü taklayı atar. İyi para dökeceklerdir. sonuçta orası ticari bir işletme, yaptıkları saçmalıkların farkında olduklarını düşünüyorum. Hatta dün sara transferinde ki ilk sıcak gelişmeyi lanetli kaynak yazdı galiba. Tesadüf değil

1723033959644.png

Galatasaray adına unutulması gereken ama ara ara hatırlanıp ders çıkartılması gereken bir final oldu bu. Kim tepki görecek, kimler bu tepkilerden nasibini alacak cuma akşamı evinde oynayacağı maçta belli olacak.

Okan Buruk'un hala Galatasaray altyapısından yetişmiş taraftar ruhu taşıyan, saha kenarında oyuna bakarken heyecanına yenik düştüğü yerler var. Zaha olayı da böyle. Futbolcu ismi kullanmamak lazım.

Okan Buruk'un 2 şampiyonluğun ardından bir teknik direktör olarak eksiklerine dair taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi hususunda yönetime karşı çok yumuşak davrandığını düşünüyorum. Burada basiretsiz olan G.Saray yönetimidir.

G.Saray dışardaki rakipleriyle savaşabilmesi için önce içerde huzurlu bir camia olması lazım. Erden Timur'u çıkardığınızda taraftarlar G.Saray yönetimine güvenmiyorlar. Mesele bu.

Cenk Ergün, Erden Timur geldiğinde bir şekilde by-pass edilmiş bir isimdi. Florya'da odası olan ama hiçbir şekilde görev verilmeyen ve istenmeyen adamdı. Normal şartlarda böyle bir profesyonelin istifa etmesi beklenir. Ama Dursun Özbek neden kalmasında ısrar etti, anlamadım..

G.Saray'da çalıştıktan sonra gidip başka kulüplerde görev alan Cenk Ergün'ün tekrar G.Saray'da görev alabilmesini o iç siyasetinin içinde bir G.Saray Lisesi abiler kardeşler efektine bağlıyorum. G.Saray Genel Sekreteri Eray Yazgan'ın son 15 yılın en etkili genel sekreteri olması.

Bu transfer döneminde Cenk Ergün'ün başarısız olabileceğini baştan tahmin etmek çok zor değildi. Bir önceki dönemde hayatında bonservis ödenmemiş Feghouli'ye verilen bonservisten mi başlasam, Osmanlı'da 400b kazanan Ndiaye'ye 2.75M maaş verilmesini mi, Tolga Ciğerci'nin 2M'unu mu

İbrahim Hatipoğlu beyin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama kendisini bir ateşin içine attı. Erden Timur'un Sosyal ilişkilerde bazı insanları ikna edebilme, ortak dili yakalayabilme konusunda artıları vardı..

G.Saray kulübünün, başarısız olduğu zaman başkanını değiştirir dinamiğine belki alkış gönderilebilir ama başarı geldikten sonra da kendi içinde rakiplerinden daha önce kendi kendini imha etme konusunda da kimse eline su dökemez G.Saray'ın..

Real Madrid'de ''Futbolcuları memnun etme departmanı'' var. Her şeyle ilgilenirler, adama restoran da tavsiye ederler, adamın oturacağı evin kenarındaki havuzun şemsiyesinin tedariğini de yaparlar. Sen daha otobüsün dönemediği yere, brüt betona idmana futbolcu götürüyorsun..

Transferde hızlı olacağını, hocanın istediği yıldızları alacağını söyleyen, Bankalar Birliği borcundan da çıkacağız diyen bir G.Saray başkanının tam transfer mevsiminin ortasına bomba atar gibi Uefa tepemizde diyip sonra da transfer rekoruyla 20 milyona oyuncu alması bir paradoks

kendisiyle ilgilenmiyoruz
düşman saflarına yerleştiriyoruz

Geri
Üst Alt