bülent timurlenk

Kibiruk için çok güzel yazı yazmış, adam zaten şiir gibi döktürüyor, helal olsun.

Terim hesabına ne kadar yatırdı acaba

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köşe yazısında okan burukun suratına vurmuş yine.

Hangi kurumda çalıştığından bağımsız açık açık hiç lafını esirgemeden bir taraftar gibi çakıyor lafını

Diğer yalamaların söylediklerini görünce medyadaki değerini anlıyoruz

Fener yayın organında çalışan birinin görüşleri önemsizdir. Gitsin feneri hakkında yazı yazsin.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
edit : kanal yasaklı mı bilmiyorum da şu bölümde söyledikleri çoğu sözde basın mensubundan duyamayacağımız şeyler

edit : kanal yasaklı mı bilmiyorum da şu bölümde söyledikleri çoğu sözde basın mensubundan duyamayacağımız şeyler
Benim düşünüp söylediklerimin aynısını söylemiş. Çok doğru tespitler.

Okan Buruk'a daha 6 ay önce Osimhen, Sane, Singo alınmış 110 milyon emrine harcanmışken yapması gereken devre arasında wonderkid, scout transferleriyle U23 kontejanını doldurması ve marka takıntısını bırakıp daha fazla astronomik para harcatmamasıydı.

Ama bakıyoruz ki beyimiz 30 milyondan aşağı olan adamı beğenmiyor. O zaman sen git bir şeyh takımında teknik direktörlük yap.

Her mevkiye minimum 30'luk adam alınabiliyorsa bu takımı bende şampiyon yaparım, Yılmaz Vural da yapar, herkes yapar.

Sen kimsin Angelotti misin, Pep misin bu şımarıklık nedir?

Doğru konuşmuş sayın Timberlake.

Ne güzel bir adam ya, vallahi şiir gibi adam. Yeni vidyosu 4 saat önce yayınlanmış, izleyin.

Sezar'ın hakkı Sezar'a yayını olmuş biraz. Sezon içinde kendine kızdıran yayınları olsa da finali şık bitirmiş. Ağzına sağlık.

Geri
Üst Alt