Bülent Tulun Camiaya Faydalıdır

geri almam msjina hakkini teslim ettim bir kere diger msjin da kendi klasmaninda bir msj

Neyse demek istediğimi anladığını düşünüyorum zaten de.

O kısımda ben de senin ne anlatmaya çalıştığını anladım zaten, ve doğru anladıysam ona da hak veriyorum.

Çünkü çıkıp USTA belgeselinde oynayan, sürekli başarılı olabileceği yerlerde, gücü arkasına alarak ilermeye çalışan bir adam var saha dışında. Ve haklı olarak ne kadar başarılı da olsa beğenmemekte, eleştirmekte serbestsin. Gönderilişinden önce de ben böyle düşünüyordum, ama saha içinde ki Terim'e bütün bu önyargılarımdam arınarak başarısından ötürü saygım da hep oldu.(Bilmiyorum belki de taraftarlığıma yenilerek) Son döneminde değiştiğine inanıp duygularımıza hitap eden konuşmaları ile sempatim de olmadı değil, ama şu an başarılı geçmişine saygı da duysam bir daha gelsin bu kulube istemem.

Eklemlendiği zihniyeti (böylesine arabesk, mağduri) ise ki 50 senedir iktidar ve 50 senedir bu yolda mücadele etmeye çalışan kesim sürekli mağdur edildi bu ülkede ve bu yüzden kişisel olarak takdir etmem mümkün değil.

Tek sıkıntı orada skalaya çıkarıp sınıflandırmak.

bu adamin tipinde meymenet yokki

fitneci sinsi gicik bir herife benziyor belli. anlarsin zaten innit...

Umut Bulut da manava benziyor mesela ama bugün 2-2 yaptı maçı?

Bu adama saldıranlar bilet peşinde koşanlardır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sucu Bulent Tuluna atmak yavasakligin sefersizliyin basiretsizligin adiligin karaktersizligin ( sayamadigim tum buna uygun her sey) resmi gostergesisdir.

Bir takımı çok severken taraftar gurubundan nefret ediyorum bu normal mi?

Bende biraz zararını görmedim bu adamın, şimdilik sıkıntı yok gibi.

Saldıranların amacını çözemedim. Ayrıca puan farkı 3'e düşmüşken, karalar bağlamak da, polar satışlarının düşmesine kızanların yaptığı birşey sanırım.

"umarım 1 milyon kulübün faydası için kullanılmıştır"

bülent tulun

edit: dün yumruk mu ne atılmış.haberim yoktu.hangi gavat böyle bir şey yapar aklım almıyor.

Dogru soylemis iste.Umarim o 1 milyon klubun faydasi icin kullanmisdir yani Polat beye indiregandi etmemisdir.

Polat& Sezgin isbirligi ile Galatasarayin cok parasi indiregandi olmusdur bencede.

olmuştur muhtemelen ama bu sebepten galatasaray mahkemelere taşındı.daha münasip bir dille söyleyebilirdi.

olmuştur muhtemelen ama bu sebepten galatasaray mahkemelere taşındı.daha münasip bir dille söyleyebilirdi.

Ben bir sey daha ekleyim.Eger Adnan Polat ve ya Unal Aysal kim olursa olsun.Eger o parayla sike girisiminde bulunmussa ve bunu Tulun aciklama geregi buluyorsa helal olsun derim ben bu adama.

Bazi kavramlari ne yazikki karistiriyor burdakiler. Bülent Tulun sadece kulüp icin çalışan birisi o na ne görev verilirse onu yapmaya çalışıyor. Doğru yaptığı seyler olduğu gibi yanlis yaptığı seylerde muhakkak vardır.

Haldun Üstünel ne kadar çok abartiliyorsa Bülent Tulun da bi o kadar haksiz yere elestiriliyor.

Sonuçta bunlar başkanın emrinde çalışan profesyoneller, kendi insiyatiflerini cok fazla kullanmiyorlardir.

Bu saldiri olayi da adama yapılan haksızlık dan baska birsey değil, adamın ne kabahati var. Boş islerle uğraşıyor bazi taraftarlar.

://Başkan guvenip görevinde tutuyorsa beni hic ilgilendirmez, taraftarda her seye maydanoz olmaktan bikmali. Yönetim kurulundan bize ne takimi sabote etmedigi surece ne yaparsa yapsin

★★★☆

Ben bir sey daha ekleyim.Eger Adnan Polat ve ya Unal Aysal kim olursa olsun.Eger o parayla sike girisiminde bulunmussa ve bunu Tulun aciklama geregi buluyorsa helal olsun derim ben bu adama.

Önceliği engel olmaktır.Engel olacaksın abicim çünkü işin sonunda Galatasaray ceza alacak.Gerekirse kendini feda edeceksin ama önce engel olacaksın.Git adam gibi konuş Polat'la, ne diye imalarda bulunuyorsun.Sonra mahkemelerde gezinirsin böyle.Kişisel hırsların Galatasaray'ın önüne geçmeyecek.

Önceliği engel olmaktır.Engel olacaksın abicim çünkü işin sonunda Galatasaray ceza alacak.Gerekirse kendini feda edeceksin ama önce engel olacaksın.Git adam gibi konuş Polat'la, ne diye imalarda bulunuyorsun.Sonra mahkemelerde gezinirsin böyle.Kişisel hırsların Galatasaray'ın önüne geçmeyecek.

adam zamaninda engel olmaya calismis iste.canaydina soylemis iste.daha sonradan o mektubdan kimileri kullanmis.tek sucu mektupla yazmasi bencede cunki bu serefsiz ortami hesaba katmaliydi.

adam zamaninda engel olmaya calismis iste.canaydina soylemis iste.daha sonradan o mektubdan kimileri kullanmis.tek sucu mektupla yazmasi bencede cunki bu serefsiz ortami hesaba katmaliydi.

Evet düşünmesi lazımdı bu ortamı.Belki orada cebe indirildiğini düşündüğü parayı kurtarmaya çalışıyor ama sen öyle imalı yazılar yazarsan böyle şike teşvik meselesinin içine çekilmeye çalışılırsın.Ortalığı zaten pislik götürüyor.Sana da bir çamur bulaştırıverirler.Ben o dönemden beri pek sevmem kendisini.Bunun haricinde Bülen Tulun'a nötrüm.Öyle kulüp içinde çok bir etkinliği olduğunu zannetmiyorum.

Gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum bende Bülent Tulun a. Adamin Galatasaray Baskani kadar yetkileri varmista bunu kötüye kullaniyormus gibi davranıyoruz. Ne yani kulüpte olan biten herseyin karari Tulun dan mi cikiyor, transferler, Aysal in tekrardan secime gitmesi, F.Terim in gorevine son verilmesi vs hersey mi Tulun dan cikiyor. Bu adam bu kadar etkiliyse de tebrik ederim hiçbir yetkisi olmadan kulubun karar mekanizmasi olacak pozisyona gelmesinden dolayi kendisini, demek ki zeki adammis.

Ama benim zihnimde ki Tulun, Gerets doneminde ki sampiyonlukta Futbol Takimi ile icli dışlı olan, onun disinda su an da sadece görevleri olan bir personel.

Kendisini yolda gorursem de bana Bulent Tulun dendiginde aklima gelen ilk sey o mükemmel sampiyonlukta takima, Gerets e olan yakinligi olduğu icinde kendisine teşekkür eder gecerim.

Ama kulüpte olan biten herseyi bu adama baglayan senaryolar yazanlari sadece gulerek seyrediyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülent Tulun'un hayırlı,hayırsız olup olmadığı bir kenarda dursun da bu adama saldırmak neyin kafası onu anlayamadım.

Geri
Üst Alt