Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.740
- 21.751
- 3.553
geri almam msjina hakkini teslim ettim bir kere diger msjin da kendi klasmaninda bir msj
Neyse demek istediğimi anladığını düşünüyorum zaten de.
O kısımda ben de senin ne anlatmaya çalıştığını anladım zaten, ve doğru anladıysam ona da hak veriyorum.
Çünkü çıkıp USTA belgeselinde oynayan, sürekli başarılı olabileceği yerlerde, gücü arkasına alarak ilermeye çalışan bir adam var saha dışında. Ve haklı olarak ne kadar başarılı da olsa beğenmemekte, eleştirmekte serbestsin. Gönderilişinden önce de ben böyle düşünüyordum, ama saha içinde ki Terim'e bütün bu önyargılarımdam arınarak başarısından ötürü saygım da hep oldu.(Bilmiyorum belki de taraftarlığıma yenilerek) Son döneminde değiştiğine inanıp duygularımıza hitap eden konuşmaları ile sempatim de olmadı değil, ama şu an başarılı geçmişine saygı da duysam bir daha gelsin bu kulube istemem.
Eklemlendiği zihniyeti (böylesine arabesk, mağduri) ise ki 50 senedir iktidar ve 50 senedir bu yolda mücadele etmeye çalışan kesim sürekli mağdur edildi bu ülkede ve bu yüzden kişisel olarak takdir etmem mümkün değil.
Tek sıkıntı orada skalaya çıkarıp sınıflandırmak.