Bülent Tulun

Cevap: Bülent Tulun | Sportif Koordinatör

Fatih hoca tulunu niçin sevmiyor birisi izah edebilir mi?

"Ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. Geleceğe bakarken, insanların atacağı bir adıma on adımla karşılık vermek isterken, önüme çıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden artık çok sıkıldım ve çok yoruldum" diyor Fatih Hoca.. demek ki hocanın kimseyle sorunlu olmak gibi bir amacı yok.. ama birileri sürekli hocayı taciz ediyor...

Olayın aslı şu: Fatih Terim Florya'da tek yetkili olmak ister her zaman ve sonuna kadar da haklıdır.. madem başarısızlıkta kabak hocanın başına patlıyor, o zaman futbol takımının sorumluluğu da hocada olmalıdır.. Bu durum F.Terim için değil tüm TD ler için geçerlidir üstelik..

Fakat Tulun açık ve net olarak Floryaya girmek istiyor ve ileride G.Saray yönetimine girebilmesi için de tek yol bu.. yani olay sevme-sevmeme meselesi değil, pozisyon savaşı yaşanıyor resmen...

millet fotospor okuyup gelmis yine

Hala gitmemesi sırtlan karakterine sahip olduğunu gösteriyor.Doğru tabi buralara gelmek için az uğraşmadı.

Bu Adnan Sezgin, Bülent Tulun döngüsü nedir? GS'ın en büyük gelenekleri oldular.

Yaşı yetmeyenler iyi insan olup olmadığını abilerine sorsun.

Neden hep buralarda olduğu, nasıl şark kurnazlıkları yaptığı, yaptığı saçma sapan yorumlar...

Daha geldiği gün eleştirdim.Başkanın en büyük fiyaskosu.Kunthları fln getiricem diye geldi yine 20 yıllık adamını getirdi.Mektup olayından sonra gitmeliydi.GS'ın her türlü çarpıtılmaya müsait ekonomik işlerini fotolayıp eve götürüyordur ileride lazım olur diye.

Bir Milan Baroş'u getiremesede işini yaptı sayılır (!)

Ben Terim ile aralarının açık olduğunu sanıyordum. Ballı kaymaklı sarılıp öpüştüler. :)

3xqtlvc4.png

:ayatollah:

ben kesinlikle fatih terimle sarılmasını samimi buldum çok içtendi yapmacık değildi malesef medyanın gazıyla burda yalan yalnış iftiralara kurban gidiyor bulent tulun

aralarında problem olduğu tamamen TELEGOL gibi kışkırtıcı programlar sayesinde ortaya atılan yalanlardır:b5:

Adam yine bitirdi işi sevilmiyor falan sorun var diyorlar alıp geliyor topçuları

296121_581061268593596_2132943837_n.jpg

Transfer sihirbazı :ayatollah:

Bülent Tulun> Haldun Üstünel

I love this Guy :))

...sevilmiyordu... ama iyi calisoyr, ve transfer bitiyor...Is is cikariyor.

tabiki transfere bi kisi bagli degildir...

budamı mason yoksa :Z14:

Fatih Hoca ile anlaşmazlıklarından dolayı bende önyargı vardı lakin transferlerde oldukça iş bitirici.Hocayla da arası düzeldi zaten.Tebrikler :yenieek:

shaqiri transferi dün gibi aklımda

Bu transferin gerçekleşmeme sebeplerinin en başıdır

Sonucunda amrabata 8 milyon euro+şuan yapacağımız en az 8 milyon euroluk transferin faturasıdır

Fatih hoca sevmiyordu..En başta belli bir kesim adamı asmaya çalışıyordu..Drogba transferiyle FT'e olan en büyük düşmanlığını tescilledi..Demekki neymiş..İllaki bir yönetici sana muhalefet ederse bil ki kulüp için ediyor..Çıkıp Kasımpaşa yenilgisinden sonra sağa sola gönderme yapmaya gerek yok..:b5:

Geri
Üst Alt