Bülent Tulun

Cevap: Bülent Tulun | Sportif Koordinatör

Adnan Polat döneminde bu kadar kötüyken şimdi tam tersi çok iyi olmasının faturasını B.Tulun'a çıkarmak yanlış olur,

Demekki güçlü bir yönetim, para sıkıntısı olmayan bir yönetimde ve işlerin her anlamda iyi gittiği bir Galatasaray'da bu işleri yapmak çok da zor olmasa gerek.

Terim'le arasındaki sorundan dolayı bu adama içim his ısınmıyor.

daha çok öğretmen tipi var bülent tulunda :D

Azınla kuş tutsan yaranamazsın bana :o

Adnan Polat döneminde bu kadar kötüyken şimdi tam tersi çok iyi olmasının faturasını B.Tulun'a çıkarmak yanlış olur,

Demekki güçlü bir yönetim, para sıkıntısı olmayan bir yönetimde ve işlerin her anlamda iyi gittiği bir Galatasaray'da bu işleri yapmak çok da zor olmasa gerek.

Terim'le arasındaki sorundan dolayı bu adama içim his ısınmıyor.

Adnan polat döneminde de transfere çok para harcandı. Hatta daha cok bile harcadık neredeyse ve paranın çoğunu sokağa attık.

Adnan sezgin vizyonsuz çapsız bir adamdı. Transfer işinde geniş yelpaze önemli daha güvenilir daha önemli menajerleri tanımak vs.

Tulun'un bağlantıları daha iyi. Sonuç olarak bu yonetime transfer konusunda güvenim tam.

Adnan polat döneminde de transfere çok para harcandı. Hatta daha cok bile harcadık neredeyse ve paranın çoğunu sokağa attık.

Adnan sezgin vizyonsuz çapsız bir adamdı. Transfer işinde geniş yelpaze önemli daha güvenilir daha önemli menajerleri tanımak vs.

Tulun'un bağlantıları daha iyi. Sonuç olarak bu yonetime transfer konusunda güvenim tam.

Tulun iyidir, değildir orasını tartışmıyorum ama bu transfer başarılarını sadece bir adama yıkmak bence yanlış. Başkan kesin talimat veriyor Tulun'da gidip anlaşmayı sağlıyor.

Böyle iyi oyuncuların alınmasında mesela Terim'inde payı çok, sonuçta bu isimleri Terim veriyor.

Başarı bence Terim-Aysal-Tulun arasındadır.

Kim gitse oyuncuyla anlaşır bence ya kaşına gözüne bayılıp imzalayacak değil.

Para varsa sıkıntı olmaz.

Adam yine bitirdi işi sevilmiyor falan sorun var diyorlar alıp geliyor topçuları

296121_581061268593596_2132943837_n.jpg

arkadaki formada help haiti'mi yazıyor.. Haitiye yardım kampanyasında satılan bi forma felan olmalı

Bu adamda ki egonun 100'de 1'i bende olsa kendime güvenim tavan bir insan olurdum. Düşünün Tulun'da ki egoyu işte nasıl bir büyüklük olduğunu.

Başka bir adam olsa Drogba'yı bitirse herkesin gözünde ilah olurdu ama işte o ego yüzünden de kuş tutsa ağzı ile bile olamıyor.

Ayrıca Ünal Aysal'ı Terim'e ve onu kollayan yöneticilere karşı kışkırttığını da düşünüyorum. Hep hesap adamıdır Bülent Tulun. Öyle Polat, Sezgin gibi saf da değildir. Parmağında oynatır adamı.

Şimdi bile içinden Ünal Aysal'ı bile ben yönetiyorum diyordur, kulupte en yetkili benim havasındadır eminim.

Frei yi almadan geri gelmesin

ulan bu adama bayaa salladık ama yine helal olsun tuttuğunu koparıyor be ama yinede fazla ortalarda görünmesin fatih hoca gıcık kapıyor:D

bu adam çok sinsi. içten içten kemiriyor galatasarayı. fatih terim giderse bu adam yüzünden gider.

Ne cazamız varmış çekilecekde, allah seni bu klübün başına bela olarak göndermiş...

bu adamı nerde ne zaman görüyonuz da eleştiriyonuz

ADAM manciniyi getirdi be...

-Tapatalk-

GS'da en nefret ettiğim adam! GS'ın içindeki en büyük hain! Adnan Polat'ın kuyusunu kazıp Song'a yapılan 1 milyon USD'lik ödemenin banka makbuzunu saklayıp hem Adnan Polat'ı hem de GS'ı zora düşüren liselilerin maşası...

Geri
Üst Alt