Bülent Tulun

Galatasaray futbol takımını terimle birlikde batıran adamdır kendisi, bir terim aldırdı bir bu aldırdı ,aldırdıkları oyuncular leş,oyuncuların maliyeti inanılmaz yüksek , resmen klübü batırdı bu zat terimle birlikde..

Kurumsal takımımızın sportif direktörü bugunde biner yine otobüste en öne.

Favim.com-18580.jpg

Otobüsün ön koltuğu rahat mı sevgili Tulun?

Danışmanlıkta güzel iş haa. Danış danış para kazan :D

sportif direktörü istifaya davet etmek ne demekse bugün manisa da takımda taraftarda akıl tutulması yaşadı..herkesi sevme zorunluluğumuz yok ama GSARAYın bir temsilcisine saygıyı çok görmeyelim..adam dip zirve değil işini iyi yapmasına bakarım ben..terim zamanında pasifize edilmişti bilhassa devre arası yapacaklarını merakla bekliyorum..

sportif direktörü istifaya davet etmek ne demekse bugün manisa da takımda taraftarda akıl tutulması yaşadı..herkesi sevme zorunluluğumuz yok ama GSARAYın bir temsilcisine saygıyı çok görmeyelim..adam dip zirve değil işini iyi yapmasına bakarım ben..terim zamanında pasifize edilmişti bilhassa devre arası yapacaklarını merakla bekliyorum..

ne pasivizesi imiş yahu ,takım kadrosunun yarısından fazlasını bu adam aldırmışdır, futbol bilgisi drogba ,sneijder,manciniyi bilmekden öte gitmeyen(bunları benim 8 yaaşımdaki oğlumda biliyordu zaten) chedjou ve bir sürü transfer yaptıran ,vaktiyle zapatayı büyük kaleci marek heinz i muhteşem solbek diye aldıran ,futbolla hayatının hiç bir döneminde başarı kazanamamıış,işinin futbolla uzakdan yakından alakası olmayan birisidir sayın danışman, kendisi Galatasaray futbol takımının hurdalık olan yaşlı kadrosundan terimle birlikde birinci derece sorumlusu kişidir ve görev artık kendisindedir ..

Camiada bu kadar sevilmeyen birinin hala koltuğunda oturması bana garip geliyor. Galatasaraylılık bu değil.

ne pasivizesi imiş yahu ,takım kadrosunun yarısından fazlasını bu adam aldırmışdır, futbol bilgisi drogba ,sneijder,manciniyi bilmekden öte gitmeyen(bunları benim 8 yaaşımdaki oğlumda biliyordu zaten) chedjou ve bir sürü transfer yaptıran ,vaktiyle zapatayı büyük kaleci marek heinz i muhteşem solbek diye aldıran ,futbolla hayatının hiç bir döneminde başarı kazanamamıış,işinin futbolla uzakdan yakından alakası olmayan birisidir sayın danışman, kendisi Galatasaray futbol takımının hurdalık olan yaşlı kadrosundan terimle birlikde birinci derece sorumlusu kişidir ve görev artık kendisindedir ..

ne diyon Anten

Geçen sene basketbolda görevliydi sanırsam bir hayli ortaliğı karıştırdı bu senede ödül olarak futbolda görev verilmiş,bravo yönetime nerde iş bilmeyen-vasıfsız varsa klübe dolduruyor.

Tulun'u bu aşamada eleştirmek yersiz bana kalırsa.

eleştirebileceğimiz nokta klüpte sportif koordinatör ne demek? sportif direktör ile aynı şey mi? bir ekibi var mı? nasıl çalışırlar vsvs Taraftar olarak güvenmemiz için bunların açıkça belirtilmesi ve bu işlerin organize bir hal aldığını bilmemiz gerekir. (kurumsallık)

bi de bi ara klübe yabancı bir direktör gelecekti (eski chelsea direktörü müydü neydi) yönetimi seven ve destekleyen bir taraftar olarak o işler ne oldu bunları bilmek istiyorum açıkçası.

Chedjouyu aldiran adamdir kendisi, Unal Aysal aciklamasinda avrupanin en iyi stoperlerinden birini aldik demisdir. Unal Aysal`in birak chedjouyu Lille diye bir takimdan haberi oldugundan bile supheliyim. Muthis futbol filozofu Tulun soylemistir baskana bu muthis bir stoper diye.

Geri
Üst Alt