Bülent Tulun

sportif direktörü istifaya davet etmek ne demekse bugün manisa da takımda taraftarda akıl tutulması yaşadı..herkesi sevme zorunluluğumuz yok ama GSARAYın bir temsilcisine saygıyı çok görmeyelim..adam dip zirve değil işini iyi yapmasına bakarım ben..terim zamanında pasifize edilmişti bilhassa devre arası yapacaklarını merakla bekliyorum..

Pasifize ediliyor dediğin adam düşman gördüklerinin tek tek ayağını kaydırdı hala pasifize diyorsunuz yahu.. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, A.Albayrak, Fatih Terim hepsi tek tek gitti.. Ve bunlar varken de transfer görüşmelerini bu adam yapıyordu.. Daha ne yapacaktı.. Bir Florya'ya giremiyordu ki Danışmanın Florya'da işi ne hem kurumsal takımsak artık belli olsun bu adam Sportif koordinatör mü başkan danışmanı mı..Ben 2 yıldır danışman biliyordum şimdi sportif koordinatör deniyor..

Elbet gidecek ama başkanla bereber gitmeli , buna bu müsamahayı tanıyan adam da gidecek.Tulun kimdir ki uğruna Fatih Terim harcanıyor. Hesabı elbet sorulacak.

Galatasarayimizin en buyuk problemi olan Lise'nin vucut bulmus seklidir. Galatasarayin her buyuk basarisindan sonra Liseliler Galatasarayin cok buyuyecegi ve kendi denetiminden cikacagini dusunerek korkmus ve hemen mudahale ederek basariyi durdurmuslardir. Ornek Uefa kupasi sonrasi-Gecen sene vs. Ozellikle Osan abi den sonra lise kafatasciligi iyice klube yerlesmistir. Dikkat ederseniz rakip takimlarin veya federasyonun Galatasarayin onunu kesme cabalari hic sonuc vermemis ama Lise efradi her zaman bu konuda rakiplerden daha basarili olmuslardir. Bulent Tulun iste bu zihniyetin temsilcisidir. Erkekce Fatih Terim ile mucadele etme yerine sessiz ve derinden mucadeleyi tercih etmistir. Sanirim bu konuda Lise iyi egitim veriyor. Ama Lise guruhu unutmasinki taraftar elini bir cekerse o zaman hapi yutarlar, bakalim o zaman boyle bonkor bonkor milyon dolarlari savurabilirlermi? Bence lise kafatasciligi bitmeden ayrilikcilik ortadan kalkmadan Galatasaray hic bir zaman layik oldugu yere yani Avrupanin zirvesine ulasamayacaktir.

Bazi arkadaslar Tulun hakkinda dozaji abartiyor.

Icimizde sadece Tulun ve Aysal gitsin diye Galatasarayimizin bu sezon yan cizmesini bekliyenler var.

Tulun hal ve hareketleri ile banada antipatik geliyor ama Galatasarayimiz icin ter akitigi sürece basimin üstünde yeri var.

Basarisiz oldugu zaman zaten kellesi ucacaktir.

Ama bana kalirsa: biz basarili olalim, degil tulun isterse adnan sezgin tekrar sportif koordinatör olsun!

günah keçisi

danışman yine transfere soyunmuş diyorlar,devre arası 30 yaş civarı bir kac hurdalığı daha kapımıza bırakacak anlaşılan ,devre arasu klübün sırtına en az 60-70 trilyon zararı yazacak anlaşılan ama sene sonunu göremeyecekler başkanı ile birlikde,klübü batırdıktan sonra kaçıp gitmek zorunda kalacaklar.

danışman yine transfere soyunmuş diyorlar,devre arası 30 yaş civarı bir kac hurdalığı daha kapımıza bırakacak anlaşılan ,devre arasu klübün sırtına en az 60-70 trilyon zararı yazacak anlaşılan ama sene sonunu göremeyecekler başkanı ile birlikde,klübü batırdıktan sonra kaçıp gitmek zorunda kalacaklar.

Dediğin olursa onlar giderler. Ama olmazsa siz gidin forumdan. Söz konusu Galatasaray olduğu için destek olmak gerekiyor öyle gidecek falan bunlar yakışmıyor bahsedilen kişi Galatasaray başkanı.

Dediğin olursa onlar giderler. Ama olmazsa siz gidin forumdan. Söz konusu Galatasaray olduğu için destek olmak gerekiyor öyle gidecek falan bunlar yakışmıyor bahsedilen kişi Galatasaray başkanı.

ben alp yalmanıda,faruk sürenide başkan olarak gördüm, en büyük ümidim sayın aysal idi ,başkan gercekden profosyonel bir ekible çalışsa idi terimi falan göndermesi benim için vız gelirdi ama başkan işi baştan yanlış yapdı,futboldan zerrece anlamayan birisine koskoca klübü teslim ederek Galatasarayı büyük batağın içine attı ,artık gitmeleri yüzde 1000 kesin ,benim derdim onlar değil artık benim derdim futboldan anlamayan bu kişilerin Galatasaraya vereceği büyük zarar..

ben alp yalmanıda,faruk sürenide başkan olarak gördüm, en büyük ümidim sayın aysal idi ,başkan gercekden profosyonel bir ekible çalışsa idi terimi falan göndermesi benim için vız gelirdi ama başkan işi baştan yanlış yapdı,futboldan zerrece anlamayan birisine koskoca klübü teslim ederek Galatasarayı büyük batağın içine attı ,artık gitmeleri yüzde 1000 kesin ,benim derdim onlar değil artık benim derdim futboldan anlamayan bu kişilerin Galatasaraya vereceği büyük zarar..

bir gün picasso sergisi gezen adam resimlere uzun uzun bakmış... burun kıvırarak şöyle demiş... "netekim ben de yaparım bu resmi"...

terime nispet yapmak için takım otobüsüne kurulacak kadar çiğ bir adam. işi gücü kişisel çekişme, kin gütme, hınç alma, hava atma,entrika çevirme.

bir gün picasso sergisi gezen adam resimlere uzun uzun bakmış... burun kıvırarak şöyle demiş... "netekim ben de yaparım bu resmi"...

haklısınız ben picassoyum diye ortaya çıkan adam hayatında hiç resim yapmamışsa bu büyük sorundur diye düşünüyorum,ben rezim yaptığımı iddia etmedim ,ben picossoyum diyen adamın hayatında hiç resim yapmadığını iddia ettim,iddiamda kesin ,çıksın birisi desinki bu adamın futboldaki başarılarını bunlar bunlar desin bizde anlayalım bu uzmanın uzmanlığını..

Hazır Terim gitmişken müthiş kalecin Zapata'yı da geri mi getirsen Sayın Tulun?

Amrabat Dany gibi adamlara verdireceğine hocalar o parayı, Sportif Koordinator BT, yeni 35lik Drogba'lara verdirsin.

Transferler şimdi kontrolünde olur.

Seneye Muslera'yı satıp para kazanırlar yerine futbol profesörü Tulun müthiş bir kaleci getirir kar ederiz.

Vay vay transfer calismalarinami baslamis beyefendi yabanci sinirini dusunuyordur umarim

Tapatalk mesajidir

Birgün baskan oldugumda ilk isim GSden kovmak olacak böylelerini söz.

resmi aciklama geldi

Geri
Üst Alt