Bülent Tulun

Amrabat Dany gibi adamlara verdireceğine hocalar o parayı, Sportif Koordinator BT, yeni 35lik Drogba'lara verdirsin.

transferlerin yarısı terim yarısıda tulundan beyefendi,her ikiside Galatasarayı batırmışdır,kötü terim transferleri tulunu aklamaz beyefendi..

Tulun'un camiada herhangi bir görevi yok, sadece başkan danışmanı. Başkan da Florya'yı kontrolü altında tutmak isteyecektir elbet. Bunun için de her nedense taraftara bu kadar antipatik birini seçmiş, hala daha ısrarla devam ediyor. Suç hem başkanda, hem de Tulun da.

Öyle ya da böyle başarısızlığın nedenini Tulun'un otobüste öne oturmasına bağlamak, ahmaklıktır.

Nefretimsin tulun amca.. :( Ribery facasinin (sözlesmeyi bu yapmisdi o dönem) ve o 1 milyon dollar mektup konusunun hesabini veya cevabini halen bekliyoruz

zapatalari bilmem neleri saymiyorum ve saymakda istemiyorum....

Bende sevmiyorum bu adami da, gercekten bu kadar nefret etmelerin sebebi tam olarak nedir?

Mektup olayi mi, basarisizlik mi?

bu adami zaten kimse sevmiyor sevecek bi tipi de yok da

ama simdi bakiyorum adam ne yapmis kotu? Chedjou yi almis saglam bir stoper, Sneijder i almis 28 yasinda, Drogba yi almis, baska ne istiyoruz anlamadim gitti.. herhalde bunlari Tulun oynatacak degil ya..

Otobus e binmesi falan hata orada hic bir isi yok cunku, ama yaptigi isi de kotu yapiyor dersek bence yanlis olur....

Bazi arkadaslar Tulun hakkinda dozaji abartiyor.

Icimizde sadece Tulun ve Aysal gitsin diye Galatasarayimizin bu sezon yan cizmesini bekliyenler var.

Tulun hal ve hareketleri ile banada antipatik geliyor ama Galatasarayimiz icin ter akitigi sürece basimin üstünde yeri var.

Basarisiz oldugu zaman zaten kellesi ucacaktir.

Ama bana kalirsa: biz basarili olalim, degil tulun isterse adnan sezgin tekrar sportif koordinatör olsun!

Tulun futbolun f'sinden anlamayan adamdır.Ha,şike sürecine Galatasaray'ın adını da bulaştırma başarısı göstermiştir gönderdiği mektupla.Aysal'ın bu adam(!)ı yanında danışman olarak bulundurması,futbolcudan çok anlıyormuş gibi sportif koordinatör olması en büyük hatadır.

Aklar beyfendi. Tulun'un suana kadar yaptigi kotu bir transfer goremiyorum beyefendi.

aldığı oyuncular marek heinzle başlar o dönem epey büyük faciaları vardır , son dönem aldığı oyuncularda rieradan başlar sneijder,drogba,chedjouya gider, ödenen paralar göz önüne alındığında bunların hiç birisi başarı değildir,hepsi çok yüksek ücretlere futbolunun son dönemine girmiş oyunculardır,bütün bunların içinde başarılı olan bir tek oyuncu vardır oda didier drogbadır ,öte yandan aldığı oyuncuların hepsi başarılı olsada bu transfer politikası yine yanlışdır ve bu oyuncuları zaten 8 yaşındadi çoçukda bilmekdedir,para olunca bu oyuncuları sokakdaki ahmed efendide transfer edebilir, futbolu bilen adam takım yapılanmasına uygun ,uzun dönemli, ücreti makul ve bu ücretten kar yapma ihtimali olan oyuncuları bulup alır ,örnek olarak shaktar donetsk,porto vs vs vs... Galatasarayın mevcut transfer politikası ile başarılı olmui hiçbir Avrupa klübüde bulunmamaktadır üstelik beyefendi..

Abi bu adam 2005'ten beri çeşitli görevler alıyor kulüpte her yönetim döneminde var ve hiç bir pozitif hamlesini görmedim daha..

Kulübü karıştırması da cabası..

Ben güldüm Allah da seni güldürsün kardeş,beynini kopyala yapıştırlarla heba etme,azıcık kullan belki faydası dokunur.Senin gibi boş insan değilim neyse ki.Beynimi işimde gücümde kullanıyorum.

Gel o zaman benim isimde kullan bakalim o güzel beynini. Tabi gidip cöp toplamaya herkesin beyni yeter, veya iki üc vida sikmaya :)

Bos insan dedigin senin gibilere emir verecek pozisyonda, biraz dikkatli ol, belki bir gün is hayatinda, benle karsilasir ve benden emir alirsin, dünya kücük ne olacagi belli olmaz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gel o zaman benim isimde kullan bakalim o güzel beynini. Tabi gidip cöp toplamaya herkesin beyni yeter, veya iki üc vida sikmaya :)

Bos insan dedigin senin gibilere emir verecek pozisyonda, biraz dikkatli ol, belki bir gün is hayatinda, benle karsilasir ve benden emir alirsin, dünya kücük ne olacagi belli olmaz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahaha patrona bak.Mesaj gönderdiğin yetmedi şimdi de buraya mı yazdın.Ego gösterin umurumda mı sanıyorsun.:)Muhasebe işleriyle ilgilenebilmek için bir insanın zekasının yeterli olması lazım.Seninle sidik yarışına girecek kadar seviyesiz olmadığımdan bundan sonra hiç bir postuna cevap vermeyeceğim.Kendin çal kendin oyna.

olmazsa olmazımız

otobüse binmesine bile kulp takılıyor

ne yapsın adam GALATASARAYIMIZ ile ayrı gayrı mı seyahat etsin gurbetlere.....,

GARİP Bİ taraftar kitlesine sahibiz ne yazıkki

-Tapatalk-

Transfer sihirbazi. Tam bir üstad.

Cehennem kitabında okumuştum, insanlar inkar etmeden duramaz. İnkar diye bahsettiği şu, büyük sorunlar dururken insanların küçük sorunlara yönelmesi. En çarpıcı örneği ise ölümle veriyor kitap. İnsanlar ölüm gerçeğini inkar etmese, her sabah uyandığında bugün ölür müyüm, nasıl ölürüm acaba diye düşünmekten kafayı yer, onun yerine en büyük sorunu inkar edip, günlük meseleler gibi basit işlere kafa yorar-otobüsü kaçıracağım, işe geç kaldım, bugün ne giysem, akşam ne yiyelim gibi-. Bizde bu durumda bunu yapıyoruz.

Fatih Terim'in egoları yüzünden Galatasaray'ı satmasını yediremiyoruz ve zurnanın son deliği Bülent Tulun'u suçluyoruz. Ünal Aysal'ın egoları yüzünden Fatih Terim'e diş geçirememesinden dolayı kovmasından dolayı Bülent Tulun'u suçluyoruz. Adam sportif direktörken, belkide Mancini'nin rahatını sağlamakken derdinin, ön koltukta oturmasını vatan hainliğiyle kıyaslıyoruz. Ve en önemlisi, Galatasaray'ın ağzına eden, asıl çıbanın başı Y D gibi bit yavrusuna laf etmiyoruz. Çünkü suçlu Bülent Tulun!

Bu durum ilginç gerçekten, inkar etmeyin, suçlu kimse, çıban başı kimse ona bakın. Ayrıca, kan değişimi gerekiyordu, değişimde beni mutlu etti açıkçası. Mancini ciddiyetini korur ve Türkiye'yi küçük görmezse, birileri başını yemezse, gayet başarılı olacak birisi, hemde uzun vadede. Keyif almaya bakın, boşverin :)

Bu maasli elemani hangi kafayla savunuyorsunuz anlamak guc !!

Marsilya ile beraber kirli bir oyun oynayip Ribery'i hediye eden,

GALATASARAY FUTBOL KLUBUNU KIRKI SIKECILERLE ADLANDIRMAYI BASARAN VE BU ADILIGI YAPAN, bunlar yetmezmis gibi Florya'dan ALI SAMIYEN VE FATIH TERIM gibi en buyuk 2 "EFSANEMIZIN" RESIMLERINI sokturen

bu herif degil mi?

Kisa bir sure icerisinde Ribery ile ilgili bazi seyler netlesecek gibi ..

İşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektupİşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektup05.08.2011 CumaBülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı mektupta "sizin aldığınız" diye bahsettiği 1.5 milyon Dolar'ın Denizlispor’a teşvik primi olarak gönderildiği iddiası araştırılıyorTulun'dan Polat'a;Sağda solda İliç'in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz. Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon doların da Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...Şike operasyonu kapsamında dün Florya ve Seyrantepe’de yapılan aramalar Türkiye’yi bir kez daha ayaklandırdı. Tesisler ve stat dışında Bülent Tulun’un evi ile Adnan Polat’ın ofisi de arandı. Polis aramasında Tulun’un Polat’a 2007’de yazdığı mektubun aslının istendiği öğrenildi.O mektupta şu ifadelerin yer aldığı ileri sürüldü: “Sağda solda İliç’in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz.Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon Dolar’ın da Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...” Denizlispor- Fenerbahçe maçı öncesi, Denizlisporlu futbolculara teşvik primi vermek amacıyla kulüpten çıktığı öne sürülen bu paranın akıbetini araştıran emniyet teşkilatı, şüpheleri kanıt haline getirir ve teşvik priminin de Denizli’ye gittiğini ispat ederse; Galatasaray da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Emniyet ayrıca 2005-06 sezonunu tümüyle inceleme altına aldı. Fenerbahçe o sezon Denizli’deki son maçta şampiyonluğu kaybetmiş, mutlu sona Galatasaray ulaşmıştı.

BELGENİN KOPYASI BULUNDUSedat Doğan belgenin içeriğinin ne olduğunu bilmediğini söylerken, o belgenin 15.06.2007 tarihinde o dönemde Sportif Direktör olan Bülent Tulun tarafından eski Galatasaray eski kulübü başkanı Adnan Polat'a yazılmış mektup olduğu bildirildi. Emniyet güçlerinin, belgenin kopyasını Bülent Tulun'un evinde bulduğu kaydedildi. Bir sayfalık mektupta, Bülent Tulun'un Adnan Polat'a 2005-06 yılında Denizlispor - Fenerbahçe maçı için Denizlispor Kulübü'ne teşvik primi olarak gönderilen paranın belgelerinin kendisi tarafından saklandığını Polat'a bildirdiği vurgulandı. Mektuptaki söz konusu paranın 1,5 milyon dolar olduğu ve Denizlispor Kulübü'ne aktarıldığı da iddia edildi.

Bulent Tulun getirmis Drogba ile Sneijder'i hoca istememis ya..

Iyiki dinlememissin ve aldirmissin.

İşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektupİşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektup05.08.2011 CumaBülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı mektupta "sizin aldığınız" diye bahsettiği 1.5 milyon Dolar'ın Denizlispor’a teşvik primi olarak gönderildiği iddiası araştırılıyorTulun'dan Polat'a;Sağda solda İliç'in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz. Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon doların da Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...Şike operasyonu kapsamında dün Florya ve Seyrantepe’de yapılan aramalar Türkiye’yi bir kez daha ayaklandırdı. Tesisler ve stat dışında Bülent Tulun’un evi ile Adnan Polat’ın ofisi de arandı. Polis aramasında Tulun’un Polat’a 2007’de yazdığı mektubun aslının istendiği öğrenildi.O mektupta şu ifadelerin yer aldığı ileri sürüldü: “Sağda solda İliç’in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz.Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon Dolar’ın da Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...” Denizlispor- Fenerbahçe maçı öncesi, Denizlisporlu futbolculara teşvik primi vermek amacıyla kulüpten çıktığı öne sürülen bu paranın akıbetini araştıran emniyet teşkilatı, şüpheleri kanıt haline getirir ve teşvik priminin de Denizli’ye gittiğini ispat ederse; Galatasaray da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Emniyet ayrıca 2005-06 sezonunu tümüyle inceleme altına aldı. Fenerbahçe o sezon Denizli’deki son maçta şampiyonluğu kaybetmiş, mutlu sona Galatasaray ulaşmıştı.

nerden çıkıyor bu haberler, kaynak?

Geri
Üst Alt