Bülent Tulun

Bülent Tulun, G.saray Taraftarından Korktu Yolunu Değiştirdi

Kopenhag'a giden Galatasaray kafilesinin yanında yer alan Bülent Tulun, karşılamadaki kalabalığı görünce yolunu değiştirdi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Sakat Sneijder veMuslera'nın oynamayacağı karşılaşma 21:45'te başlayacak. Bu kritik mücadeleyiİngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

TARAFTARI GÖRÜNCE YOLUNU DEĞİŞTİRDİ

Fatih Terim'in görevine son verildiği günden bu yana taraftarın büyük tavır takındığıBülent Tulun, Kopenhag deplasmanında takımın yanında yer aldı. Ancak Tulun, havaalanı çıkışında kalabalık taraftar grubunu görünce yolunu değiştirdi.

TEK BAŞINA OTELE GİTTİ

Birden çevresindekilerden uzaklaşan Tulun'un, kamp yapılan otele tek başına geçtiği bildirildi. Tulun'un yanı sıra Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve birkaç yönetici de kafileyle birlikte Kopenhag'a çıkarma yaptı. Başkan Ünal Aysalise Danimarka'ya bugün gidecek.

Alper'i almayarak kar ettiniz demi tlun ?

Belki Ilic gibi usulsuzluk ihtimali olmadigindandir..

IŞTE CIMBOM'U YAKAN O MEKTUP

Adnan Polat'a

Sağda solda İliç’in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz.Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon Dolar’ın da Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...”

Utanç abidesi bu adamın bu kulüpte olması. Bu utanç kurumsal başkanın işte.

Fatih Terim en büyük şanslarıydı. Çünkü hataları paratoner gibi çekerek en fazla çapsız 1-2 taraftarı galeyena getiriyordu orada burada. Ama Tulun-Aysal A.Ş öyle işler yaptılar ki veli nimetlerini TFF'ye iteleyerek zorla en büyük ihaneti yaptılar bize, ve kendi sonlarının da başlangıcını.

Çünkü bundan sonra hata yapan Mancini de olsa onu getiren olarak baş suçlu onlar olacak. EE profesyonelleşme de böyle bir şey işte ... ülkesinde.

Türkiye ve profesyonelleşme. R.Madrid bile fazla profesyonelleştiği 2003-2007 yılları arası tek şampiyonluk alamadı.Senin ne haddine 550 Milyon Dolar borcun varken profesyonelleşme.

Öz sermayen ekside, borsadan medet umuyorsun iflas etmemek için sonra gidip profesyonelleşecekmişiz.

Kulubün anasını ağlatıyorlar misli misli çıkacak diyoruz bu günler büyük başkan diyor hala herkes burada. Neyse ben uyarayım şimdiden de sonra zamanı geldiğinde diyecek lafım olsun.

Alper'i almayarak kar ettiniz demi tlun ?

Ünal Aysal açıklama yapmıştı Alper'i alırsak Melo gelmeyecek diye acaba bunu müthiş danışmanı Tulun'a mı sormuştu çok merak ediyorum. Sen imzaya kaldığın futbolcuyu alama, ondan sonra Türk oyuncu kalitemiz düşük. :(

Senin hakkında söylenecek çok şey varda.. Suç sende değil başkanda..

futboldan gram anlamayan bir adam olan bay tulun danışmanı olduğu sayın başkan aysaldan daha az futbol bilgisine sahipdir,sayın aysal büyük bri efsane olacak kapasiteye sahipken böyle bir danışmanla birlikde koskoca camianın bütün geleceğini çöpe atmıışdır..

:)

bu nasıl bir kindir arkadaş... bu nasıl bir linç kültürüdür... takım dün yenilmiş konumuz bülent tulun... hadi bülent tulun'u geçtim herif umrumda değil adama sallamak için kendi taraftarımız "denizli'ye teşvik primi" yalanlarını kendi forumumuzda dillendiriyor...

sonra da bülübül'ü bizi şikeye soktu... eee sen kendin sokuyorsun bülübülü'nün bişey yaptığı yok...

chedjounun alınmasında en ufak bir payı varsa bavulunu toplamaya başlasın

Cehennem kitabında okumuştum, insanlar inkar etmeden duramaz. İnkar diye bahsettiği şu, büyük sorunlar dururken insanların küçük sorunlara yönelmesi. En çarpıcı örneği ise ölümle veriyor kitap. İnsanlar ölüm gerçeğini inkar etmese, her sabah uyandığında bugün ölür müyüm, nasıl ölürüm acaba diye düşünmekten kafayı yer, onun yerine en büyük sorunu inkar edip, günlük meseleler gibi basit işlere kafa yorar-otobüsü kaçıracağım, işe geç kaldım, bugün ne giysem, akşam ne yiyelim gibi-. Bizde bu durumda bunu yapıyoruz.

Fatih Terim'in egoları yüzünden Galatasaray'ı satmasını yediremiyoruz ve zurnanın son deliği Bülent Tulun'u suçluyoruz. Ünal Aysal'ın egoları yüzünden Fatih Terim'e diş geçirememesinden dolayı kovmasından dolayı Bülent Tulun'u suçluyoruz. Adam sportif direktörken, belkide Mancini'nin rahatını sağlamakken derdinin, ön koltukta oturmasını vatan hainliğiyle kıyaslıyoruz. Ve en önemlisi, Galatasaray'ın ağzına eden, asıl çıbanın başı Y D gibi bit yavrusuna laf etmiyoruz. Çünkü suçlu Bülent Tulun!

Bu durum ilginç gerçekten, inkar etmeyin, suçlu kimse, çıban başı kimse ona bakın. Ayrıca, kan değişimi gerekiyordu, değişimde beni mutlu etti açıkçası. Mancini ciddiyetini korur ve Türkiye'yi küçük görmezse, birileri başını yemezse, gayet başarılı olacak birisi, hemde uzun vadede. Keyif almaya bakın, boşverin :)

:005:Süper bi yazı tüm taraftarımıza ışık saçması dileğiyle

Futbolcu seçimi konusunda oldukça başarılı, Terim' e kalsa sakat Kaka' yı alacaktı. Ona rağmen Drogbayı Sneijder' i aldık çok yararlarını gördük, takımı onlar taşıyor. Terim' in futbolcu seçimi konusunda egosal fantazileri takımı çok zora soktu bu sezon.

Klüpte ne olsa bu adama iteliyorlar

ya ben bu adamı tvlerde ne kadar sık görüyorsam işte o zaman Galatasaray için işler hep kötüye gitmiştir.

Ciddi söylüyorum benim için bülent tulun=başarısızlık, dedikodu, iç karışıklık...

Sanki Drogba ile Sneijderi Tulun kendi cebinden getirmiş.Ünal Aysal yetkiyi bana versin bi de parayı hazır etsin gider Lewandovskiyi yine alırım.Bu transferlerde Bulent Tulunun yabancı dil bilmesinden başka ekstra özelliği ne? onu anlamadım.Aysal Drogbaya 10m euro verebiliriz bitir bu transferi demiş bizim adamlar OOOOO BULENT TULUN DROGBAYI GETİRDİ havasındalar.Haldun Üstünele,Şükrü Hanedara yetkiyi versen onlarda Drogbayı getirtir.

Kaldı ki biz bu adamı kayıp 1 milyon davasında suçlarken ''Galatasaray şike yapmıştır'' demiyoruz Galatasarayın adı bu adam yüzünden şike davası içinde geçmiştir.Şanlı kulübümüzün ''bu adam yüzünden'' adının bile şike davasında geçmesi benim midemi bulandırır.Konuyu siz ''Gs şike yapmıştır'' sözlerine inanıyorsunuz .... gibi yerlere çekmenin anlamı yok.

Son olarak bu adamı taraftarın sevmediği aşikar.Esas sorulması gereken Ünal Aysal ve daha önceki başkanlar neden bu adamı kulüpte tutuyor bu kadar tepkiye rağmen?Acaba Adnan Polata yazdığı şantaj mektubunun etkisi mi vardır veya başka bir konuda kulube şantaj mı yapıyor?Ünal Aysala danışman mı yok Bulent Tulundan 20 kat daha niteliklli danışman da bulur ama neden bu adam bir kişi soramaz mı bunu Divanda?

İn conclusion,NEFRETİMSİN BULENT TULUN

başkan bunu kovmamış ama almanyaya şutlamış,gün itibari ile Galatasaray futbol takımı sırtındaki en büyük kamburdan kurtulmuşdur,gelecek parlak gençler..

Geri
Üst Alt