Bunyamin Arslanli
Tecrübeli Üye
- 16 Mayıs 2010
- 5.205
- 1
- 1.173
Bülent Tulun İbrahimoviç'i getirecek olan yüksek şahsiyet.
Sozlesmesini uzatan Ibrakadabra'yi mi?..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Tulun İbrahimoviç'i getirecek olan yüksek şahsiyet.
Alper'i almayarak kar ettiniz demi tlun ?
Alper'i almayarak kar ettiniz demi tlun ?
Cehennem kitabında okumuştum, insanlar inkar etmeden duramaz. İnkar diye bahsettiği şu, büyük sorunlar dururken insanların küçük sorunlara yönelmesi. En çarpıcı örneği ise ölümle veriyor kitap. İnsanlar ölüm gerçeğini inkar etmese, her sabah uyandığında bugün ölür müyüm, nasıl ölürüm acaba diye düşünmekten kafayı yer, onun yerine en büyük sorunu inkar edip, günlük meseleler gibi basit işlere kafa yorar-otobüsü kaçıracağım, işe geç kaldım, bugün ne giysem, akşam ne yiyelim gibi-. Bizde bu durumda bunu yapıyoruz.
Fatih Terim'in egoları yüzünden Galatasaray'ı satmasını yediremiyoruz ve zurnanın son deliği Bülent Tulun'u suçluyoruz. Ünal Aysal'ın egoları yüzünden Fatih Terim'e diş geçirememesinden dolayı kovmasından dolayı Bülent Tulun'u suçluyoruz. Adam sportif direktörken, belkide Mancini'nin rahatını sağlamakken derdinin, ön koltukta oturmasını vatan hainliğiyle kıyaslıyoruz. Ve en önemlisi, Galatasaray'ın ağzına eden, asıl çıbanın başı Y D gibi bit yavrusuna laf etmiyoruz. Çünkü suçlu Bülent Tulun!
Bu durum ilginç gerçekten, inkar etmeyin, suçlu kimse, çıban başı kimse ona bakın. Ayrıca, kan değişimi gerekiyordu, değişimde beni mutlu etti açıkçası. Mancini ciddiyetini korur ve Türkiye'yi küçük görmezse, birileri başını yemezse, gayet başarılı olacak birisi, hemde uzun vadede. Keyif almaya bakın, boşverin![]()