Bülent Tulun

uzuldum

kulupte ftnin ne tur bir zat oldugunu idrak etmis ender sahsiyetlerdendi

suphesiz ki sn baskanimiza da bu yonde telkinlerde bulunmustur

b tulun gibi bir profu aramayacagimiz umuduyla konudan cikiyorum

uzuldum

kulupte ftnin ne tur bir zat oldugunu idrak etmis ender sahsiyetlerdendi

suphesiz ki sn baskanimiza da bu yonde telkinlerde bulunmustur

b tulun gibi bir profu aramayacagimiz umuduyla konudan cikiyorum

espiri yapmış diyeceğim ama onada çekilmiyor,vay anasını sayın seyirciler kimler prof olmuşda haberimiz yokmuş..

Bülent Tulun takım otobüsüne bindiğinde taraftar niye kızmıştı ?

Tapatalk

Terimspor' lu yeniçeriler sonunda kellesini aldı. İkinci hedefleri başkan, ama şu anda beklemedeler.

Hadi yine iyisiniz, sürgün edilmiş Tulun :D

Helal lan Ünal Başgan.

Zamanında cibiliyetsiz Adnan Polat'a taraftar o kadar baskı yapmasına rağmen Adnan Sezgin'i bir kovamamıştı.

Ünal Başkan ise başarısız olanın gözünün yaşına bakmıyor kıçına tekmeyi basıyor. Kendisi Sportif Direktörlük görevinde gerçekten başarısız bir profil çizdiği için bu akıbeti haketmişti. Fakat ben Ünal Aysal'ın yakın arkadaşı olduğu için bunun olacağını düşünmemiştim ama Ünal Başkan yanılttı beni, helal olsun. Üstelik Adnan Sezgin'e gösterilen tepkinin yarısı bile yoktu taraftarda Bülent Tulun'a karşı.

Dediği gibi Galatasaray'ın menfaatlerini herşeyin üstünde tutuyor Başkanımız.

Postalamış Bülent Tulun'u bence başlığı değiştirin artık kendisi Sportif Direktörümüz değil.

mösyö Toulounne, senmi aldin şeyşu'yu yoksa Terimmi istedi? bi açiklasan diyorum.

Hala sirf Fatih Terim ile arasi iyi olmadigi icin Bulent Tulun denen danismanin kellesini almak icin ugrastigimiz zanneden zavalli tipler var. Sizin karniniz ne kadar genis bilemeyecegim ama Galatasarayimizi şikecilerle anilmasini saglayan herifi midem kaldirmiyor..

Bu adam transfer komitesinde olduğu sürece ordan burdan adam toplamaya devam ederiz. Tek suçlu kendisi değil tabiki fakat ben inanıyorum teknik ekibin istekleri dışında transfer arayışlarında olduğunu.

Mutlu musun egolu diye diye adamı bitirdin kendi egolarından dolayı..

Geri
Üst Alt