Bülent Ünder | Teknik Direktör

Cevap: Bülent Ünder | Teknik Direktör

Bülent Ünder sezon sonuna kadar geldi. Bak ne güzel diyorsun sezon sonuna kadar. Bu adam Galatasaray'ın içinden yetişmiş bir adam. Bu adam Galatasaray'ın geleceğini düşünmeyecek de ben mi düşünecem ?

Bu kadroyla sene sonuna kadar pozitif futbol oynasak ne olacak ? Emre Çolaklara, Anıllara, Emre Yüksektepelere, Cumhur Yılmaz Türklere şans verip en azından onların A takım seviyesini teneffüs etmelerini sağlasa, bu oyuncuların gelecek senelerde şans bulduklarında bu heyecanlarını bir nebze olsun azaltır.

A2 takımı neden var o zaman, altyapı neden var ? Ne zaman kullanılacak altyapıdaki oyuncular ? Sadece Arda gibi çok iyi oyuncuların gelmesini mi bekleyeceğiz ?

Kapatalım alt yapıyı böyle maçlarda da genç oyuncuları oynatmayacaksak. Karşımızdaki kayseri bile oyuna sonradan 18-19 yaşındaki oyuncuları sokuyor bırak sonradan sokmayı ilk 11'inde bile bu oyuncular var.

Zorlama bence. Takim uzun zamandir mac kazanamiyor, gecen hafta kazanip ivme yakalamis sen diyorsun ki abuk subuk cocuklari oynatsin. Seneye kim gelecekse kampa goturur seneye oynatir. Emre'yi Anil'i bu macta oynatmak onlara birsey kazandirmaz.

Zorlama bence. Takim uzun zamandir mac kazanamiyor, gecen hafta kazanip ivme yakalamis sen diyorsun ki abuk subuk cocuklari oynatsin. Seneye kim gelecekse kampa goturur seneye oynatir. Emre'yi Anil'i bu macta oynatmak onlara birsey kazandirmaz.

Bir şey zorladığım yok. Ben sanki bütün ilk 11 oyuncularını A2'den kursun diyorum. Takıma -100'lük katkı yapan Aydın'ın yerine Emre Çolak'ı oynatsa çok şey değişecek sanki takımda veya 80. dakikada Anıl'ı soka çok şey değişecek.

Zaten her sene kampa götürürüz her sene sonuna kadar oynamalarını bekleriz bakalım ne zamana nasip.

Bu arada iyi oynadığımız takımlar Trabzon ( son haftalarda çok formsuz hiç bir takıma karşı iyi oynamıyor), Manisaspor (ligin en formsuz takımlarından bir tanesi) ve Kayseri( aynı şekilde onlar da Manisaspor gibi ligin en formsuz takımlarından bir tanesi)

Bulent Under'i suclamak icin bahaneler.

Takimlarin formsuz olmasi bizi baglamaz, iki haftadir pozitif ve galibiyeti dusunen bir futbol oynuyor takim.

Aydin'in yerine Emre'nin oynamasini ben de tercih ederim ama niye oynatmadin demem adama. 60 yasinda, uzun zamandir futbolun icinde olan bir adam. Genc oyuncudan senden benden daha iyi anlar.

Bulent Under'i suclamak icin bahaneler.

Takimlarin formsuz olmasi bizi baglamaz, iki haftadir pozitif ve galibiyeti dusunen bir futbol oynuyor takim.

Aydin'in yerine Emre'nin oynamasini ben de tercih ederim ama niye oynatmadin demem adama. 60 yasinda, uzun zamandir futbolun icinde olan bir adam. Genc oyuncudan senden benden daha iyi anlar.

Ben takımın oynadığı oyuna falan laf etmiyorum sadece beni zerre alakadar etmiyor şu durumda. Ne kazanmamız ne de oynadığımız oyun umrumda değil. İsterse sene sonuna kadar Mustafa Sarp 100 gol atsın isterse Aydın aynı şekilde. Kaldı ki Bülent hoca iyi bir hoca olabilir ama bunun da bizim için bir önemi yok çünkü kendisi gidici senin dediğin gibi.

Yukarıda yazdığım mesaj da taş atmak için değildi çok iyi oynuyoruz süper oynuyoruzun büyütülmemesi içindi.

Peki neden genc oyunculara sans verecegim dedi? heralde son haftada göstermelik 3-4 tane birden oynatacak ilk 11 ve sonra bakin nasil oynatiyorum gencleri diyecek heralde. sarp gibi adamlarin yeni sezon takimda olmiyacagi kesin neden hala oynatilir? acaba piyasa mi yapsin diye?

Bulent hoca seneye kesinlikle teknik ekipte yer almali. Pozitif dusunen bir adam, takim korkmadan hucum yapti, defans cizgisini orta sahaya kadar cekti. Uzun zamandir ilk kez Galatasaray gibi oynadik.

Seneye yorumculuğa geri dönmeli. Şu durumda bile Sarp'tan medet uman biri teknik ebimizde yer almasın.

Zaten sunun surasinda 4 mac kaldi. sonra kendisinden kurtuluyoruz

Insallah kurtulmayiz. Teknik direktorlugunu bilmem ama futboldan anladigi kesin. Gerets gelirse 05/06 sezonu gibi reisce bir koalisyona girebilirler.

Kendisinden suc aramak sacmalik olur bana gore, kesinlikle bir antrenor degil fakat su isi rijkaardin neeskensin yanina danisman olarak bulent underi verebilirlerdi cok ta iyi olurdu mesela daha cok gorevi ona yatkin sanki rakibi incelemek rapor vermek

Kendisinden suc aramak sacmalik olur bana gore, kesinlikle bir antrenor degil fakat su isi rijkaardin neeskensin yanina danisman olarak bulent underi verebilirlerdi cok ta iyi olurdu mesela daha cok gorevi ona yatkin sanki rakibi incelemek rapor vermek

ben daha çok motivasyon kısmını becerebilir diyorum..

4-3-3 oynatmaya yemin etmiş galiba hocam. Rijkaard Hagi oynatamadı ben işi biliyorum bak nasıl oynattım mı diyecek nedir çözemedim. Şu takım 4-3-3 yüzünden kaç hoca yedi hala daha her gelen aynı taktiğin peşinde.

Çok merak ediyorum Aydın Mustafa Ayhan gözü kapalı oynarken Baros Neill gibi adamları kenarda bekletiyor ya çok mu övünüyor bununla?

E.G.T adami yereyim derken ucmussun. Taktik daha cok 4-2-3-1'ye yakindi, Arda serbest oynuyor, Culio da cogu zaman solda kendini var ediyordu. Neill ve Baros'un yedek kalmalari birkac mactir oynamamalarina baglanabilir. Kaldi ki Baros girdiginde hazir gorunmedi, Neill icin de sezonu kapatti falan dediler kimse oynamasini beklemiyordu.

E.G.T adami yereyim derken ucmussun. Taktik daha cok 4-2-3-1'ye yakindi, Arda serbest oynuyor, Culio da cogu zaman solda kendini var ediyordu. Neill ve Baros'un yedek kalmalari birkac mactir oynamamalarina baglanabilir. Kaldi ki Baros girdiginde hazir gorunmedi, Neill icin de sezonu kapatti falan dediler kimse oynamasini beklemiyordu.

Hocam EGT nedir ya ajan gibi Emre de geç :D.

Sen taktik var demişsin ama ben sahada taktik bile göremiyorum orta sahada. Culio heryere koşuyor Ayhan biraz boşa kaçıp top istiyor Mustafa da piyasada yok. Baros sakat değilki cezası bitti koy 11'e oynasın zaten cezasını çekmiş bir de hoca olarak sen mi ceza veriyorsun? Hazır değildi ama hazır olmayan haliyle bile Stancu'dan pek bir farkı yoktu. Neill'da gönderecekleri garantileşince bir acayip oldu sakat mı değil mi belli değil...

Zaten takımda elle tutulur üç yabancı var Neill Baros Culio bunların ikisini de şutlamak için atılmadık takla kalmadı.

Antalya maçından sonra genç arkadaşlar oynayacak denmişti gören var mı sahada?

4-3-3 oynatmaya yemin etmiş galiba hocam. Rijkaard Hagi oynatamadı ben işi biliyorum bak nasıl oynattım mı diyecek nedir çözemedim. Şu takım 4-3-3 yüzünden kaç hoca yedi hala daha her gelen aynı taktiğin peşinde.

Çok merak ediyorum Aydın Mustafa Ayhan gözü kapalı oynarken Baros Neill gibi adamları kenarda bekletiyor ya çok mu övünüyor bununla?

sorun 4-3-3 degil.

sorun 4-3-3 oynayacak adamin olmamasi ve hala 4-3-3 diye diretilmesi.

hatta 4-3-3 bile oynamiyoruz.

FR 4-2-3-1 oynatiyordu.

hagi (lanet olsun geldigi güne) 4-1-2-2-1 oynatmaya basladi.

ünder'de hagi'nin yolunda devam ediyor.

ama ünderin takimi hagi'ninkinden cok daha iyi oynadigi bir gercek.

SAyın hocam nedır bu ayhan m.sarp ısrarı seneye verım alacagımızı fılan mı dusunuyosun? Oynatiki tane genç o bolgede kaybedecegımız ne kaldı...Ama nerde o cesaret herkes gıder onlar kalır demı hocam.

6147425_serkan43805.jpg

Geri
Üst Alt