Bulunduğunuz Şehirde Su Parası Ne Kadar Geliyor

Ramazan Aslan

Tecrübeli Üye
Ben bir Fethiye'li olarak bu durumdan çok şikayetçiyim. Su Fethiye'de kaynak suyu olarak çıkıyor. 5 yıl öncesine kadar tonu 0.75 kuruş civarındaydı. Sonra Büyükşehir oldu Muğla ve şuanda kademeli tarife uygulanıyor.

Fethiye'de
10 ton suya kadar 5tl tonu
10-20 ton 7.9tl tonu
20 ve üzeri 9.5 10tl arasında

Aylık ortalama fatura 100 tllik alırsak
Su bedeli 50tl
Atık su 25tl
Berteraf bedeli 10tl
Vergiler 15 tl

Lanet Büyükşehir belediyesinden gına geldi artık.

Sizin memleketiniz de durum nedir İl ilçe yazarsanız memnun olurum

büyükşehir olunca bütün milllet sevindi sanki cok matah birseymis gibi simdi hersey zamlandi. köye bir ev yapalim dedik daha temel atmadan 40 bin lira hava parasi istiyorlar.

bari köyler gibi kucuk yerleri muaf tutsalar şu tariflerden.

büyükşehir olunca bütün milllet sevindi sanki cok matah birseymis gibi simdi hersey zamlandi. köye bir ev yapalim dedik daha temel atmadan 40 bin lira hava parasi istiyorlar.

bari köyler gibi kucuk yerleri muaf tutsalar şu tariflerden.
Belediyelerde kullanıyor bu durumu. İşine geldikleri adamları haşa görmüyorlar. Paramla elektrik su alamıyorum ama araya adam bulursam 2 katını alıp benden elektriği suyu bağlıyor. Sen vatandaş olarak bunu yapamıyorsun

Hükümet vs kokuşmuş diyoruz ama ülkede ki her kişi kurum kuruluş söz sahibi herkesin iliklerine kadar işlemiş riya haram avanta rüşvet. Sözde vatanını seven sorumlusuda yiyor çatır çatır, Allah peygamber hak hukuk diyende. Lanet olsun hepsine. Bu adamların yatacak yerleri yok

Ben bir Fethiye'li olarak bu durumdan çok şikayetçiyim. Su Fethiye'de kaynak suyu olarak çıkıyor. 5 yıl öncesine kadar tonu 0.75 kuruş civarındaydı. Sonra Büyükşehir oldu Muğla ve şuanda kademeli tarife uygulanıyor.

Fethiye'de
10 ton suya kadar 5tl tonu
10-20 ton 7.9tl tonu
20 ve üzeri 9.5 10tl arasında

Aylık ortalama fatura 100 tllik alırsak
Su bedeli 50tl
Atık su 25tl
Berteraf bedeli 10tl
Vergiler 15 tl

Lanet Büyükşehir belediyesinden gına geldi artık.

Sizin memleketiniz de durum nedir İl ilçe yazarsanız memnun olurum

Bunun bir de sayacı bir ay okumayıp bir sonraki ay 2 aylık okuyup 20 tonu geçti diye yüksek tarifeden geçireni var

Bunun bir de sayacı bir ay okumayıp bir sonraki ay 2 aylık okuyup 20 tonu geçti diye yüksek tarifeden geçireni var
Onu pandemi zamanında yaşadık malesef. Bu özellikle su faturaları üzerinden dönen komisyonun haddi hesabı yok. Ben engelli tarifesinden yararlandığım halde 50 60 ın altına inemiyorum. Normalde 150nin altında gelmiyor kimseye

23 geldi İstanbul. Bizimkiler yok tekim evde. Çalışınca da böyle oluyor haliyle.

15 avro ama bir avantajı var. Musluk suyu içilebiliyor. Hatta değme kaynaklardan daha kaliteli.

Geri
Üst Alt