Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu Bayern ile hiç oynadık mı Avrupa maçlarında? Hiç hatırlamıyorum vallahiYemin ediyorum Allah koruyor su takımdan bizi. CL'ine gitmemizdeki en büyük korkum su Bayern.
Costa'nin golunde Lewa topa degdi mi? Degmediyse ofsayt yok. Oburu ofsayt ama baya zor pozisyonBayern 2 tane ofsayt golü atmış
3 oyuncuda offsaytaymis orda. Demin alman tv de gösterdiler. Costa nin passindaki diğer posisyonda topun önünde baya takım arkadaşı. İkiside net ofsayt ama sonucu etkilemez pek. Skoru etkiledi sadece işte.Costa'nin golunde Lewa topa degdi mi? Degmediyse ofsayt yok. Oburu ofsayt ama baya zor pozisyon
Hangi golleri diyon? Son gol ofsayt. Ondan oncekine bakmadim, degildi galiba. Ondan oncekinde Robben ve Lewa ofsaytta ama dokunmamak icin caba sarfediyolar, Muller alip gidiyor, sonra Costa atiyor golu. Orda Lewa'ya degmediyse gol ama Lewa'ya degmis de olabilir.3 oyuncuda offsaytaymis orda. Demin alman tv de gösterdiler. Costa nin passindaki diğer posisyonda topun önünde baya takım arkadaşı. İkiside net ofsayt ama sonucu etkilemez pek. Skoru etkiledi sadece işte.
Müller de ofsayta orda işteHangi golleri diyon? Son gol ofsayt. Ondan oncekine bakmadim, degildi galiba. Ondan oncekinde Robben ve Lewa ofsaytta ama dokunmamak icin caba sarfediyolar, Muller alip gidiyor, sonra Costa atiyor golu. Orda Lewa'ya degmediyse gol ama Lewa'ya degmis de olabilir.
Hadi ya? Yanlis gormusum ha. Vay anasini :asd2:Müller de ofsayta orda işteyarım metre ilerdeymis
Vallahi almanlar çizgiyi cekmeseydi tv den bende yok zanettmisdim.Hadi ya? Yanlis gormusum ha. Vay anasini :asd2: