Dortmund kornerleri on direge aciyor.Bir ara bizde de vardi bu lanet hastalik.

bayern 4-0 yaptı hayatımda gördüğüm en dominant futbol bu. rakibin anasını ağlattılar.

4-0 Müller. Dk 40

Yaw nasıl top oynuyo adamlar ya. Bizim maça kadar futbola doyarım artık.

Yemin ediyorum Allah koruyor su takımdan bizi. CL'ine gitmemizdeki en büyük korkum su Bayern.

Geçenlerde Münihin oynadığı futbol zevkli değil diyenler vardı :D

Oğlum neyin kafasını yaşıyorsunuz? Münih den nefret ederim ama adamlar muhteşem top oynuyor abi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Costa'nin golunde Lewa topa degdi mi? Degmediyse ofsayt yok. Oburu ofsayt ama baya zor pozisyon
3 oyuncuda offsaytaymis orda. Demin alman tv de gösterdiler. Costa nin passindaki diğer posisyonda topun önünde baya takım arkadaşı. İkiside net ofsayt ama sonucu etkilemez pek. Skoru etkiledi sadece işte.

3 oyuncuda offsaytaymis orda. Demin alman tv de gösterdiler. Costa nin passindaki diğer posisyonda topun önünde baya takım arkadaşı. İkiside net ofsayt ama sonucu etkilemez pek. Skoru etkiledi sadece işte.
Hangi golleri diyon? Son gol ofsayt. Ondan oncekine bakmadim, degildi galiba. Ondan oncekinde Robben ve Lewa ofsaytta ama dokunmamak icin caba sarfediyolar, Muller alip gidiyor, sonra Costa atiyor golu. Orda Lewa'ya degmediyse gol ama Lewa'ya degmis de olabilir.

Hangi golleri diyon? Son gol ofsayt. Ondan oncekine bakmadim, degildi galiba. Ondan oncekinde Robben ve Lewa ofsaytta ama dokunmamak icin caba sarfediyolar, Muller alip gidiyor, sonra Costa atiyor golu. Orda Lewa'ya degmediyse gol ama Lewa'ya degmis de olabilir.
Müller de ofsayta orda işte :) yarım metre ilerdeymis

Geri
Üst Alt