- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
bizde olsa şu an konusu yangın yeriydi neyi atacan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanchez hakkında düşüncelerin ?17 yıldır falan forumdayım. Zenci stopere karşı olduğum için yeri geldi ırkçı da denildi ama sağolsunlar her seferinde haklı çıkarıyorlar. Olmasalar şu maçta gol izleyemezdik.
Yazik mi oldu bayerne?Biz bu bayerne 3 mü atarız 5 mi atarız bunu tartisalim
Afrikalı olmadığı için o gevşeklik ve konsantrasyon sorunu yoktur diye düşünüyorum ama bana kalsa stoperi Avrupalı yaparım. Danimarka, Norveç, Polonya vs buralardan bul getir. Hem de çok daha ucuza.sanchez hakkında düşüncelerin ?
bu adam afrikalı degil mi diyosun?Afrikalı olmadığı için o gevşeklik ve konsantrasyon sorunu yoktur diye düşünüyorum ama bana kalsa stoperi Avrupalı yaparım. Danimarka, Norveç, Polonya vs buralardan bul getir. Hem de çok daha ucuza.
şu kısım gülümsetti rengimKerem top kaybını sıfıra indirmeli,
Köken olarak Afrika olabilir de nerede doğdu büyüdü, normal eğitimini nerede aldı, futbol eğitimine nerede başladı vs bunlar önemli. Yoksa Thuram da Desaily de Sol Campell da zenci ama ben genel olarak Afrikada doğmuş, belli bir yaşa kadar orada yaşamış, eğitiminin en azından ilk aşamasını orada almış adamlardan bahsediyorum.
bizde olsa şu an konusu yangın yeriydi neyi atacan
Doğru, işte bizim ana sorunumuz 1.bölgeden 2.bölgeye geçişte zaten, Torera dışında net güveneceğimiz adam yok, Bayernin bu baskısına nasıl çıkacaz belki Ndombele bunu yapabilirse çok rahatlarız.Leverkusen baskı altındayken nasıl çıkılır ders verdi resmen
Özellikle palacios, xhaka, wirtz, hoffman müthiş rahatlıkla pas yaparak mal ettiler bayerni.
—-Torreira—Oliviera—leverkusen 3 orta saha ve 1 tane de orta saha özellikli kanatla oyunu aldı 15ten sonra
Bu bence Türk ve Arap oyuncular için de geçerli.Köken olarak Afrika olabilir de nerede doğdu büyüdü, normal eğitimini nerede aldı, futbol eğitimine nerede başladı vs bunlar önemli. Yoksa Thuram da Desaily de Sol Campell da zenci ama ben genel olarak Afrikada doğmuş, belli bir yaşa kadar orada yaşamış, eğitiminin en azından ilk aşamasını orada almış adamlardan bahsediyorum.
—-Torreira—Oliviera—
Ziyech—-Dombele—-Zaha
————Icardi———