bizde olsa şu an konusu yangın yeriydi neyi atacan

Önde baskı yaptıklarında bunu ciddi yoğunlukta yapıyorlar. Bireysel hata yapmamak, ilk 15-20 dk dayanabilmek falan belirleyici olur. Özellikle çıkarken o baskıdan Torreira performansı çok mühim. Çünkü çıkabilirsek arkada gayet rahat pozisyon veriyorlar rakibe. Kerem top kaybını sıfıra indirmeli, Sane'nin çıkışları falan baya tehlike yaratır bize dönüşlerde. Belli başlı şeyleri bir standarda oturtmuş halde çıkabilirsek maça bence beraberlik şansımız mevcut deplasmanda.

Afrikalı olmadığı için o gevşeklik ve konsantrasyon sorunu yoktur diye düşünüyorum ama bana kalsa stoperi Avrupalı yaparım. Danimarka, Norveç, Polonya vs buralardan bul getir. Hem de çok daha ucuza.
bu adam afrikalı degil mi diyosun?

E4DCCB7F-244D-4D8C-A2A4-377A2AA23E8D.webp

Köken olarak Afrika olabilir de nerede doğdu büyüdü, normal eğitimini nerede aldı, futbol eğitimine nerede başladı vs bunlar önemli. Yoksa Thuram da Desaily de Sol Campell da zenci ama ben genel olarak Afrikada doğmuş, belli bir yaşa kadar orada yaşamış, eğitiminin en azından ilk aşamasını orada almış adamlardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Leverkusen baskı altındayken nasıl çıkılır ders verdi resmen

Özellikle palacios, xhaka, wirtz, hoffman müthiş rahatlıkla pas yaparak mal ettiler bayerni.

Leverkusen baskı altındayken nasıl çıkılır ders verdi resmen

Özellikle palacios, xhaka, wirtz, hoffman müthiş rahatlıkla pas yaparak mal ettiler bayerni.
Doğru, işte bizim ana sorunumuz 1.bölgeden 2.bölgeye geçişte zaten, Torera dışında net güveneceğimiz adam yok, Bayernin bu baskısına nasıl çıkacaz belki Ndombele bunu yapabilirse çok rahatlarız.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Köken olarak Afrika olabilir de nerede doğdu büyüdü, normal eğitimini nerede aldı, futbol eğitimine nerede başladı vs bunlar önemli. Yoksa Thuram da Desaily de Sol Campell da zenci ama ben genel olarak Afrikada doğmuş, belli bir yaşa kadar orada yaşamış, eğitiminin en azından ilk aşamasını orada almış adamlardan bahsediyorum.
Bu bence Türk ve Arap oyuncular için de geçerli.

Leverkusenin oynadigi futbolun yarisini oynasak 4-0 maglup oluruz münihte

Trollük fln da yok bu mesajda bütün türk takimlari birlesip ortak bir 11 kurulsa o takim yine en az 4 gol yer Münihte

Geri
Üst Alt