Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.889
- 7.387
- 1.743
Ama bizim deha FT almasin kadroya bir Töre icin. Türk futbolun capsizligi iste.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 7-8m€'su koyacaklar masaya? Leverkusen 14.5m€'ya aldı adamı![]()
Palavra hep bunlar. Hakan gibi bir oyuncuyu bize yedirmeyecekleri açık bir şekilde belliydi zaten.Abi sezon sonu zaten Hamburg fiyat olarak uçtu daha sezon başındayken çıktı bizimle ismi devre arası da 8 Mn € civarı bir fiyat çekmişlerdi.
Yöneticilerimizden biri açıklamıştı diye hatırlıyorum.
Palavra hep bunlar. Hakan gibi bir oyuncuyu bize yedirmeyecekleri açık bir şekilde belliydi zaten.
Sana birşey demiyorum ya.Adam gibi bir scout ekibimiz olsaydı ve şu sınırlama denen lanet şeye erkenden hazırlansaydık , çok erken farkederdik Hakan'ı ve nicelerini.
Zamanında böyle bonservis istemişlerdi abi , ister inan ister inanma , benim bildiğim kadarı bu.
Sana birşey demiyorum ya.
Ama Hakan'ın kafa yapısı çok farklı. Adam kendi açıkladı, "Öncelikle kendimi Almanya'da kanıtlamam lazım. Daha sonra hayalim La Liga. Türkiye daha sonra" dedi zaten. Böyle bir kafa yapısına sahip olan bir oyuncu 17-18 yaşında sana gelmez ki.
Ancak Hamit abisi gibi 30-32'de gelir. -ki doğrusu da bu zaten.
Her neyse kaçan balık kaçtı işte sonuçta.
Keşke takımımızda yer alsaydı.
Olcan Adın , Yasin Öztekin , Tarık Çamdal gibi isimlerine yerine gidip böyle isimler almak şarttı , bu sınırlamada ama oda tarih olacak sanırım , bu konuda bir bilgin var mı abi ?
Leverkusen Hamburg'un rakibi oluyor ama. Bu fiyata etki edebilir.Ne 7-8m€'su koyacaklar masaya? Leverkusen 14.5m€'ya aldı adamı![]()
Leverkusen Hamburg'un rakibi oluyor ama. Bu fiyata etki edebilir.
aynen... ideal bir hoca olur arsenal'in felsefesi icin.
bu wolfsburg çok para harcıyor galiba.nerden buldular parayı,biriniz söyleyebilir misiniz?