Ama bizim deha FT almasin kadroya bir Töre icin. Türk futbolun capsizligi iste.

Abi sezon sonu zaten Hamburg fiyat olarak uçtu daha sezon başındayken çıktı bizimle ismi devre arası da 8 Mn € civarı bir fiyat çekmişlerdi.

Yöneticilerimizden biri açıklamıştı diye hatırlıyorum.
Palavra hep bunlar. Hakan gibi bir oyuncuyu bize yedirmeyecekleri açık bir şekilde belliydi zaten.

Palavra hep bunlar. Hakan gibi bir oyuncuyu bize yedirmeyecekleri açık bir şekilde belliydi zaten.

Adam gibi bir scout ekibimiz olsaydı ve şu sınırlama denen lanet şeye erkenden hazırlansaydık , çok erken farkederdik Hakan'ı ve nicelerini.

Zamanında böyle bonservis istemişlerdi abi , ister inan ister inanma , benim bildiğim kadarı bu.

Adam gibi bir scout ekibimiz olsaydı ve şu sınırlama denen lanet şeye erkenden hazırlansaydık , çok erken farkederdik Hakan'ı ve nicelerini.

Zamanında böyle bonservis istemişlerdi abi , ister inan ister inanma , benim bildiğim kadarı bu.
Sana birşey demiyorum ya.

Ama Hakan'ın kafa yapısı çok farklı. Adam kendi açıkladı, "Öncelikle kendimi Almanya'da kanıtlamam lazım. Daha sonra hayalim La Liga. Türkiye daha sonra" dedi zaten. Böyle bir kafa yapısına sahip olan bir oyuncu 17-18 yaşında sana gelmez ki.

Ancak Hamit abisi gibi 30-32'de gelir. -ki doğrusu da bu zaten.

Sana birşey demiyorum ya.

Ama Hakan'ın kafa yapısı çok farklı. Adam kendi açıkladı, "Öncelikle kendimi Almanya'da kanıtlamam lazım. Daha sonra hayalim La Liga. Türkiye daha sonra" dedi zaten. Böyle bir kafa yapısına sahip olan bir oyuncu 17-18 yaşında sana gelmez ki.

Ancak Hamit abisi gibi 30-32'de gelir. -ki doğrusu da bu zaten.

Her neyse kaçan balık kaçtı işte sonuçta.

Keşke takımımızda yer alsaydı.

Olcan Adın , Yasin Öztekin , Tarık Çamdal gibi isimlerine yerine gidip böyle isimler almak şarttı , bu sınırlamada ama oda tarih olacak sanırım , bu konuda bir bilgin var mı abi ?

Her neyse kaçan balık kaçtı işte sonuçta.

Keşke takımımızda yer alsaydı.

Olcan Adın , Yasin Öztekin , Tarık Çamdal gibi isimlerine yerine gidip böyle isimler almak şarttı , bu sınırlamada ama oda tarih olacak sanırım , bu konuda bir bilgin var mı abi ?

Sınırlama tamamen kalkmaz bence. Sadece biraz genişletilebilir. 7+2 veya 7+3 gibi. Daha fazlasının olacağını zannetmiyorum.

Leverkusen Hamburg'un rakibi oluyor ama. Bu fiyata etki edebilir.

Avrupa'da kulüpler oyuncularını Türkiye'ye satarken bir nevi rakiplerine satarmış gibi politika izliyorlar. Bizde para çok olduğu için.

Ne kadar koparırsak kârdır mantalitesine sahipler. Hadi diyelim Hakan Türkiye'de oynamayı kabul etti. Bize de en az 10-12m€ bir fiyat çekeceklerdi.

Pek fark olmazdı yani.

Hakan bizde çürür giderdi. Doğru bir tercih oldu kendisi için. Maalesef geliştiren ülke konumunda değiliz. Hazır oyuncuyu alıp oynatma peşindeyiz.

Wolfsburg - Bayern 2:0 Devre arasi.

2 x Bas Dost.

Ulan ne güzel Münih kazanir ve bu en cok bizim Gladbacha yarar diyordum.

Wolfsburg cok güzel futbol oynuyor.

bu wolfsburg çok para harcıyor galiba.nerden buldular parayı,biriniz söyleyebilir misiniz?

bu wolfsburg çok para harcıyor galiba.nerden buldular parayı,biriniz söyleyebilir misiniz?

Sponsoru Volkswagen. Adamlar parayi dayaya dayaya bu hale getirdi iste. Wolfsburg köyün tekiydi eskiden, adamlar fabrika kurdu sehir yapti orayi.

Oha lan De Bruyne 3:0 yapti kontradan :D:D:D

Ne salak bir gol yediler.

3:1 Bernat

Kacirmayin derim, acayip zevkli bir mac. Insan üzülüyor bizim maclar tam bir zulüm.

Geri
Üst Alt