19' Reinartz (Wolfsburg 2 - E. Frankfurt 1)

kalite burda ve premier ligde. gelin burdan ortaklaşa bi takım bulup destekleyelim :(

Ezelden beri Bundesliga hayranıyız biraz geç kaldın. Dortmund severek büydük 1997'den bu yana:)

Bu arada sene başında önerdiğimiz Kaderabek ve Schar 11'de. Kaderabek, Schar ve Darida demiştik bakalım nasıllar.

Terim de artik ne halt yiyecekse yesin de takimi bu cocuga göre kursun. Hep gelecegin gelecegin takimi diyorlar bir bok degismiyor hala ayni adamlar var.

Umut,Selcuk,Gönül falan görmek istemiyorum artik milli takimda.

bizim Darmstad ne zaman Bundesliga ya çıkmış la az gezip tozmadim oralarda zamanında

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Yahu takımda bence büyük potansiyel var. Özellikle ortasahada. Ozan-Topal-Nuri-Selçuk-Alper-Tolgay-Oğuzhan-Hakan-Arda-Töre-Olcay vb.

Var da degisen birsey yok. Yillardir yerimizde sayiyoruz hatta geriliyoruz bile.

Yillardir hep gelecegin takimini kuracagiz diyorlar, ancak Emre'yi Volkan'i falan kesebildiler. Darisi Umut, Gökhan Gönül gibi heriflerin basina.

Ne yapip etsin Ömer'i geri milli takima kazandirsin, stoperlerimiz berbat.

Münih rahat kazanir dedik handikap oynadik veya MS2. 4 tane kuponumda bu hiyarlar var.

Ben bunlara güvendim mi hep böyle bir pislik ortaya cikiyor.

Darmstadt neler kaçırıyor öyle Draxler rezil oynuyor

Münih rahat kazanir dedik handikap oynadik veya MS2. 4 tane kuponumda bu hiyarlar var.

Ben bunlara güvendim mi hep böyle bir pislik ortaya cikiyor.

Maçı izliyo musun bilmiyorum ama baya kısır geçiyo maç.Hoff cümbür cemaat defans yapıyo.İkinci yarıda bayern bişeyler yapmazsa zor çevirir gibi.Tabi büyük takım belli olmaz ama şuanlık pek çevirecek havası yok

Süpriz dolu suan Schalke rezil oluyor Wolfsburg aynı Bayern yeniliyor

Maçı izliyo musun bilmiyorum ama baya kısır geçiyo maç.Hoff cümbür cemaat defans yapıyo.İkinci yarıda bayern bişeyler yapmazsa zor çevirir gibi.Tabi büyük takım belli olmaz ama şuanlık pek çevirecek havası yok

Sinirlendim zaten ilk dakika gol mu yenir yahu, kapattim izlemiyorum renkdas.

neyse ben Premier League e geçeyim Ayew i Gomis i izleyim biraz

Müller 1:1. Heyt be kocum.

Hadi handikap yapin ikinci yarida :D

Geri
Üst Alt