- 16 Haziran 2010
- 204.412
- 156.608
- 6.838
Bayern 1-0
dk27 Benatia
dk27 Benatia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Die Dortmunder sind zu stark heute . Gladbach iyi takım takma kafanaGladbach bok gibi oynuyor bugün![]()
Avrupa ligine konsantre olurlarsa en büyük favori Dortmund bu oyunla. Gladbach gibi takımı resmen ezdiler
Die Dortmunder sind zu stark heute . Gladbach iyi takım takma kafana![]()
Bu arada niye çocuklar ile stoper tandemiyle çıktınız?
Slalom kura baliyla ancak belki. 1% ihtimal veriyorum ayıp olmasın kuşlaradortmund fb'yi patates eder. gerci fb'yi avrupa liginde patates edecek 3-4 takım daha cıkar, alamazlar kupa falan.
Zaten son iki golde stoperler in ciddi hataları var ama aubamayengin kafa golü stoper in tam toyluguna geldi. İlk gol kalecinin hatası diye biliriz ama olabilirStranzl ve Dominguez sakat. Aslinda Jantschke stoper oynuyor ama niye oynatmadi orada bende sasirdim.
Christensen kamplarda hazirlik maclarinda falan süper oynamisti ama o yanindaki bebe ne alaka onu bilmiyorum gercekten.
Aslinda arka dörtlü Korb - Jantschke - Christensen - Wendt seklinde olmaliydi.
Stranzl ve Dominguez sakat. Aslinda Jantschke stoper oynuyor ama niye oynatmadi orada bende sasirdim.
Christensen kamplarda hazirlik maclarinda falan süper oynamisti ama o yanindaki bebe ne alaka onu bilmiyorum gercekten.
Aslinda arka dörtlü Korb - Jantschke - Christensen - Wendt seklinde olmaliydi.
abi ağlayacaksan oynamayalım lütfen
Borussia Monchengladbach'ı destekleyeceğiz tabi + Borussia Dortmund'a sempati duyacağız (4 tane geçirmiş de olsalar)19' Reinartz (Wolfsburg 2 - E. Frankfurt 1)
kalite burda ve premier ligde. gelin burdan ortaklaşa bi takım bulup destekleyelim![]()
19' Reinartz (Wolfsburg 2 - E. Frankfurt 1)
kalite burda ve premier ligde. gelin burdan ortaklaşa bi takım bulup destekleyelim![]()