Avrupa ligine konsantre olurlarsa en büyük favori Dortmund bu oyunla. Gladbach gibi takımı resmen ezdiler

Wolfsburg. Bayern ve Dortmund arasında geçer yarış bu sene herhalde.

Die Dortmunder sind zu stark heute . Gladbach iyi takım takma kafana
Bu arada niye çocuklar ile stoper tandemiyle çıktınız?

Stranzl ve Dominguez sakat. Aslinda Jantschke stoper oynuyor ama niye oynatmadi orada bende sasirdim.

Christensen kamplarda hazirlik maclarinda falan süper oynamisti ama o yanindaki bebe ne alaka onu bilmiyorum gercekten.

Aslinda arka dörtlü Korb - Jantschke - Christensen - Wendt seklinde olmaliydi.

Stranzl ve Dominguez sakat. Aslinda Jantschke stoper oynuyor ama niye oynatmadi orada bende sasirdim.

Christensen kamplarda hazirlik maclarinda falan süper oynamisti ama o yanindaki bebe ne alaka onu bilmiyorum gercekten.

Zaten son iki golde stoperler in ciddi hataları var ama aubamayengin kafa golü stoper in tam toyluguna geldi. İlk gol kalecinin hatası diye biliriz ama olabilir

abi ağlayacaksan oynamayalım lütfen

19' Reinartz (Wolfsburg 2 - E. Frankfurt 1)

kalite burda ve premier ligde. gelin burdan ortaklaşa bi takım bulup destekleyelim :(

Geri
Üst Alt