Leverkusen gozlemledigim kadariyla Wirtz yokken oldukca tirt. Chelsea'nin Havertz'den agzi yandi ama bu Wirtz bambaska seviye gibi duruyor. Seoane hoca da bir turlu Wirtzsizlige cozum uretememekte oysa cok begendigim bi hoca Cim Bom'un basinda gormek isterim

yok abi tamam bayern kazansın da Dortmund o kadrolarla diğer 16 takımı da yenemiyor

köy ligi oldu artık. 2-3 sene önce bile bi izlenebilirliği vardı da bu sene hiç çekmedi beni.
bi de 2.ligi var bunun dünyanın en dingo ligi. 1 tane pivot fw bul geri kalan oyuncuların hiçbi önemi yok istersen geriye eşek bağla saçma sapan stoper hataları falan

Tabii ki de izlemiyom ama Leverkusen'in birine patlayacagi belliydi

salkeye iyi saplamislar

bu itler yüzünden alis veris yaparken bugün 15dk oyalandim

tüm trafik kitlendi bunlarin maci yüzünden

Bayern büyük eziyordu ilk şutta attı Gladbach.

Sommer süper performans gösterdi. Adam Bayerne karsi herhalde 20 kurtaris yapti.

artık bu union berlin denen takım bi araştırılmalı ya
lige çıktıklarından bu yana kendi yağlarında kavrulup bu kadar başarılı olan bi avr takımı yok heralde. (buna aday lens)
zartowski zurtoviç gibi adamlarla her maç iyiler basıp geçiyolar çoğunlukla anlamadım freiburg bi ara iyi övüldü hocalarıyla da bunlar daha iyi iş yapmış bence

lige çıktıklarından bu yana kendi yağlarında kavrulup bu kadar başarılı olan bi avr takımı yok heralde. (buna aday lens)
zartowski zurtoviç gibi adamlarla her maç iyiler basıp geçiyolar çoğunlukla anlamadım freiburg bi ara iyi övüldü hocalarıyla da bunlar daha iyi iş yapmış bence

Yalniz müthis bir takim. Sirf futbol takimi degil yönetimi de cok iyi calisiyor.

Bundesliga'ya ilk ciktiklari sezon herkesin bir numarali düsme adayiydi Union. Futbol olarak takimlari Bundesliga icin net bir sekilde cok kalitesizdi ama adamlar ilk sezonlarinda duran toplari müthis kullaniyordu. Ligin en cok duran toptan gol bulan takimiydi mesela. Kisaca önce durdur sonra vur diyorlardi. 11.sirada bitirdiler ligi.

Ikinci sezonlarinda kil payi Avrupa'yi kacirdilar 7. olarak, Kruse'nin Fener'i birakip bunlara geldigi sezon. Ondan beri cok dogru yolda ilerliyorlar. Oyun olarak defansif yapidan biraz taviz verip daha ofansif daha baskin bir role büründüler ve bu cok ise yaradi.

Ücüncü senelerinde yani gecen sezon ligi 5.sirada bitirip UEFA bileti aldilar, hatta sadece 1 puan ile CL katilimini kacirdilar. Müthis bir olay bence. Hatta forvetlerini 20 Milyona EPL'ye sattilar. Cok güzel yönetilen bir kulüp. Ayrica Almanya'nin en iyi taraftarlarindan birine sahipler, cünkü ne olursa olsun kulübe asiri derecede bagli Union taraftarlari.

Geri
Üst Alt