Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.891
- 4.410
- 1.788
kahn ve salihamidzic'i kovarlar artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen'in yediği gollerin ikisi de komik ama ikincisi bayağı komik, bulun izleyin.

Kaptan Reus ve Kanser atlatan Haller ile bambaşka bir hikayesi olacak bu sezonun.
İlk önce genel averaja bakıyorlar.Bundesligada puan eşitliğinde ikili averaj mı geçerli genel averaj mı? @Can BÜYÜK @Murat Saylak
Toto yapıcam da daha çok düşme hattıyla ilgiliyim ondan sordumİlk önce genel averaja bakıyorlar.
Yani Dortmund şampiyonluk için ne olursa olsun kazanmalı son maçını.
Yenmesi zor. Ama beraberlik cikarabilir, dedigin gibi leipzig clyi garantiledi.Schalke Leipzig’e çakabilir mi? Çakması lazım kalmak için. Leipzig de garantiledi sanırım CL’yi.
Evet onlar yırttı. O kadroyla düşselerdi çok saçma bir iş olurdu cidden.Toto yapıcam da daha çok düşme hattıyla ilgiliyim ondan sordumHoffenheim yırttı o zaman.
Bu iki maçta da Leipzig hariç 3 takıma da beraberlik çok yaramadığından ben herkesin son saniyeye kadar saldıracağını gerekirse yenilmeyi göz alacağını düşünüyorum. 0 çıkmaz gibi geliyor bu maçlarda.Yenmesi zor. Ama beraberlik cikarabilir, dedigin gibi leipzig clyi garantiledi.
Bochum da leverkusene yenilirse (leverkusen avrupa ligi icin yenmek zorunda) bochumu gecip play off oynama hakkini kazaniyorlar.
Bu iki maçta da Leipzig hariç 3 takıma da beraberlik çok yaramadığından ben herkesin son saniyeye kadar saldıracağını gerekirse yenilmeyi göz alacağını düşünüyorum. 0 çıkmaz gibi geliyor bu maçlarda.
Bana kalsa herkes herkese 7 atacak.İddaa da böyle bir mantık yoktur.
Parayı koklarsin.