Bayernin yediği ilk gol korner sonrası.Bunun gibi kontra şaansını biz ligte en az 7-8 kere verdik rakiplere adamlar beceriksizlikten atamadı.Avrupada acımazlar.

Leverkusen'in yediği gollerin ikisi de komik ama ikincisi bayağı komik, bulun izleyin.

Ah be Hertha Berlin.. Kendimi bildim bileli Bundesliganın köklü takımlarından olan ve Küçüklük takımım desem yeridir. Biraz buruk durumdayım. Son senelerde ha düştü ha düşecek durumu vardı umarım seneye hemen gelirler.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rüya gerçek oldu. Dortmund ilk kez bir ölüm kalım maçında ölmeyen taraf oldu ve son haftaya Lider giriyor.. Resmen Şampiyonluk Sarı Duvara geliyor ve Bayern Münih dominasyonu bitiyor. Hem Galatasaray, Hem Dortmund şampiyonluğu bu sezon mutlu bitiriyoruz Kaptan Reus ve Kanser atlatan Haller ile bambaşka bir hikayesi olacak bu sezonun.
20230521_202844.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Schalke Leipzig’e çakabilir mi? Çakması lazım kalmak için. Leipzig de garantiledi sanırım CL’yi.

Schalke Leipzig’e çakabilir mi? Çakması lazım kalmak için. Leipzig de garantiledi sanırım CL’yi.
Yenmesi zor. Ama beraberlik cikarabilir, dedigin gibi leipzig clyi garantiledi.
Bochum da leverkusene yenilirse (leverkusen avrupa ligi icin yenmek zorunda) bochumu gecip play off oynama hakkini kazaniyorlar.

Toto yapıcam da daha çok düşme hattıyla ilgiliyim ondan sordum Hoffenheim yırttı o zaman.
Evet onlar yırttı. O kadroyla düşselerdi çok saçma bir iş olurdu cidden.

Ama Augsburg'un hâlâ 16.olup play-off oynama ihtimali var, Stuttgart ve Bochum kazanırsa ve Augsburg kaybederse.

Tahminimce Stuttgart Hoffenheim'ı yenip ligde kalacak, 16.sıra için ise Augsburg, Bochum, Schalke savaşacak. Augsburg bizim enayilerle oynuyor, o maç her şey olabilir. Bochum ve Schalke'nin rakipleri çok güçlü. Leipzig'in üçüncülüğü garanti ama Leverkusen'ın 6.lığı (Konferans Ligi) garanti değil daha.

Aşağısı karışık biraz. Ama bol gollü bir son hafta bekliyorum.

Yenmesi zor. Ama beraberlik cikarabilir, dedigin gibi leipzig clyi garantiledi.
Bochum da leverkusene yenilirse (leverkusen avrupa ligi icin yenmek zorunda) bochumu gecip play off oynama hakkini kazaniyorlar.
Bu iki maçta da Leipzig hariç 3 takıma da beraberlik çok yaramadığından ben herkesin son saniyeye kadar saldıracağını gerekirse yenilmeyi göz alacağını düşünüyorum. 0 çıkmaz gibi geliyor bu maçlarda.

Geri
Üst Alt