Bide schurrle gelicek :D
Benaglio
Trash - Naldo - Knoche - Rodriquez
Gustavo - Arnold
Perisic - De Bruyne - Schurrle
XXXXX​

Bi tane klas forvet lazim ama olic gidiyor dost yetersiz bendtner rezil :D

wolfsburg bugün resmen atl madridin kopyasi gibi geldi bana oyun anlayisi olarak.

de bruyne klas oyuncu gercekden ama .

Bide schurrle gelicek :D
Benaglio
Trash - Naldo - Knoche - Rodriquez
Gustavo - Arnold
Perisic - De Bruyne - Schurrle
XXXXX​

Bi tane klas forvet lazim ama olic gidiyor dost yetersiz bendtner rezil :D

Yetersiz dedigin Dost 2 gol atti bugün :D Adam aslinda kötü golcü degil, Hollanda da döktürüyordu. Simdi takima tamamen adapte olmus gibi ama tabiki bir Olic degil.

Umarim Wolfsburg düsüse gecer, Mönchengladbach'a yarar bu :):)

Bayern Münih tatilde yatmış heralde.Herifler hep kontra verdi şuana kadar Wolfsburg'a.Biraz becerikli olsa Wolfsburg 5 olurdu şuana kadar.De Bruyne-Caligiuri-Gustavo iyiler ancak kafa çalıştırsalar daha farklı olurdu skor.Şu defanstaki Naldo da çok iyi eleman yalnız.Hem iyi defans hem çok iyi topu oyuna sokuyo.

Edit: Beni duydular heralde 4 oldu :)

4:1 De Bruyne muhtesem gol !!

Simdiye kadar macin adami. 2 gol 1 asist.

Adamlar ligin ilk devresinde sadece 4gol yedi. Ligin 2.devresinin ilk macinda 4 yediler simdiden :asd22::asd22:

Yetersiz dedigin Dost 2 gol atti bugün :D Adam aslinda kötü golcü degil, Hollanda da döktürüyordu. Simdi takima tamamen adapte olmus gibi ama tabiki bir Olic degil.

Umarim Wolfsburg düsüse gecer, Mönchengladbach'a yarar bu :):)
Dosttan birsey olmaz aga, hollanda liginde Heerenveen tuttugum icin biliyorum bu Dost'u, hic bir ozelligi yok bir ise yaramaz nasil gol krali olma sebebi ise kanatlarda Assaidi ile Narsingh arkasinda Djuricic olmasi ile oldu zaten. Belki'de o sezon ligin en iyi hucum hattina sahipti Heerenveen.

Mesela gecen sezon Finbogason vardi ondan'da birsey olmaz ama simdi Uth var o efsane olur :D

Dosttan birsey olmaz aga, hollanda liginde Heerenveen tuttugum icin biliyorum bu Dost'u, hic bir ozelligi yok bir ise yaramaz nasil gol krali olma sebebi ise kanatlarda Assaidi ile Narsingh arkasinda Djuricic olmasi ile oldu zaten. Belki'de o sezon ligin en iyi hucum hattina sahipti Heerenveen.

Mesela gecen sezon Finbogason vardi ondan'da birsey olmaz ama simdi Uth var o efsane olur :D

O Heerenveen formalari garip ya, bir gün denk gelirsem o kalpli formadan alacagim bir tane :D

bu wolfsburg uefa avrupa ligine asilirsa kazanir herhalde.

O Heerenveen formalari garip ya, bir gün denk gelirsem o kalpli formadan alacagim bir tane :D
Efsane formalari o, zaten heerenveenin bulundugu sehirin adi Friesland ve onlarin oyle mavi beyaz kalpli bayragi var zaten :D Kendi dilleri bile var, bazen stadda kendi ulke olmak istediklerini dile getirirler. Catalonia gibi birsey yani.

Gecen sene turk Bilal vardi bizde istiyorduk ama Feyenoord'a gitti, baya buyuk bir oyuncu kaybettik Sinan Gumus - Bilal basakcioglu ikilisi tore frei ikilisinden daha iyi olur diye iddaa ediyorum

Son düzenleme:
Neuer'i de görüyoruz bir halt yapamiyor önündekiler lesh olunca. Muslera'yi anlayin bir nevi.

bayerinin agzina yumrugu vurmak suretiynan

Almanya ligi ne kadar leşmiş. Wolf 4-1 önde ama puan farkı 8 e düşüyor buna rağmen.

Geri
Üst Alt