Münihe verilen penalti tam bizim hakemlerin verecegi cins den bir karar.

Münihe verilen penalti tam bizim hakemlerin verecegi cins den bir karar.

noluo la senin takima
warning-sign.png

Şerefsiz Bayern fener gibi bazı konularda zaten. Olsun şampiyon Dortmund yazdiracagiz bu paralı köpeklere. Bu arada sanada geçmiş olsun. Gladbach kötü başladı baya

Augsburglu Verhaegh demin Sky da "Penalti saka gibi, ama Münih de oynayinca hakemler böyle oluyor iste" dedi. Resmen emek hirsizligi bu yaptiklari.

Sagolasin Fatih, vallah bayagi bir kötü basladik. Herhalde Dortmund'un gecen sene yasadiklarini biz bu sene yasayacagiz. Dortmund iyi gidiyor ya, ama bos gol yiyorsunuz, yani gereksiz gol. Münihi bu sezon ancak Dortmund zorlar, Wolfsburgda da is yok. De Bruyne bunlari tek basina tasidi tüm sezon, o cocugun yoklugunu cok pis hissedecekler.

Leverkusen,Schalke, Mönchengladbach falan hepsi tirt hepsi kötü. Ancak Dortmund yarisabilir Münih ile.

Augsburglu Verhaegh demin Sky da "Penalti saka gibi, ama Münih de oynayinca hakemler böyle oluyor iste" dedi. Resmen emek hirsizligi bu yaptiklari.

Sagolasin Fatih, vallah bayagi bir kötü basladik. Herhalde Dortmund'un gecen sene yasadiklarini biz bu sene yasayacagiz. Dortmund iyi gidiyor ya, ama bos gol yiyorsunuz, yani gereksiz gol. Münihi bu sezon ancak Dortmund zorlar, Wolfsburgda da is yok. De Bruyne bunlari tek basina tasidi tüm sezon, o cocugun yoklugunu cok pis hissedecekler.

Leverkusen,Schalke, Mönchengladbach falan hepsi tirt hepsi kötü. Ancak Dortmund yarisabilir Münih ile.
Evet savunma anlamında daha iyi olmamız lazım kesinlikle. Kaleci soru işareti üstelik biraz bence. Hummels ayakta uyuyor bazen resmen. Takım hali ile rakip sahaya oyunu yıkıldığı zaman baya konterden tehlikeli olabiliyor rakipler. Neyse olur buda .henüz 4cü hafta. Gkadbachta toparlanır ama geçen sezonun performansını beklemiyorum sizden. İlk 10 olur bence en kötü.

Evet savunma anlamında daha iyi olmamız lazım kesinlikle. Kaleci soru işareti üstelik biraz bence. Hummels ayakta uyuyor bazen resmen. Takım hali ile rakip sahaya oyunu yıkıldığı zaman baya konterden tehlikeli olabiliyor rakipler. Neyse olur buda .henüz 4cü hafta. Gkadbachta toparlanır ama geçen sezonun performansını beklemiyorum sizden. İlk 10 olur bence en kötü.

Hummels cok daliyor ya :D Ben de ilk 10 bekliyorum, belki Euro League katilimi ile bitiririz sezonu. Ama gecen sezon gercekten rüya gibiydi. Gece sezon ligin ikinci yarisinda yedigimiz gol sayisina daha 4.haftada yani dün ulasmisiz :D

Gladbach'in bu durumda olmasi cok normal simdilik. Balonu sisirdiler sisirdiler ama patlayacagi belliydi. Herrmann disinda öyle Gladbach icin üst düzey diyebilecegimiz bir hücum oyunculari yok, kaldi ki o da sakat.

Ya zaten Gladbach takim olarak öne cikiyordu gecen sezon. Ben de belirli bir cöküs bekliyordum ama bu kadar da olmaz yahu. Drmic denen herife bosuna o kadar para bayildilar mesela, nasil Luuk de Jong bosu bosuna geldi ise ayni o herif de öyle olacak.

Frankfurt- Köln maci acayip zevkli. 30 dakikada 5 gol oldu :D

Durum 4:1. Alex Meier reis döner dönmez cakti 2 tane golü. Bu zevkli mactan biraz sonra bizim maca gecip kabiz olacagiz yine.

Allah allah maça bak. Ben bizim maça geçtikten sonra 6:2 olmuş Frankfurt maçı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mainz-Hoff maçı ilk golü Hoff attı

Ardından Yunus Mallı 1-1 yaptı. Güzel bir goldü açıkçası.

Fener geçtiğimiz yıllarda istemişti. Adam oynayamayacağını bildiğinden gelmemişti. Almanya abi, yok oldu diyorsun çat patlıyor. Çalışıyorlar. Mesela ben İlkay'ı Nürnberg'de izlerken hayatta bu noktalara geleceğini tahmin edemezdim. Açıkçası oynadığı futbolu falan hiç beğenmezdim. :D

Fener geçtiğimiz yıllarda istemişti. Adam oynayamayacağını bildiğinden gelmemişti. Almanya abi, yok oldu diyorsun çat patlıyor. Çalışıyorlar. Mesela ben İlkay'ı Nürnberg'de izlerken hayatta bu noktalara geleceğini tahmin edemezdim. Açıkçası oynadığı futbolu falan hiç beğenmezdim. :D

Ekici ile beraber oynuyorlardı o zamanlar hatta Ekici bir adım önündeydi.

Tam buraya "ulan ne kisir maclar var bugün" diye yazacaktim ki, arka arkaya 3 gol geldi :D

Geri
Üst Alt