Tüh be sadece Swansea yüzünden güzelim kuponum yatacak :38573: Bundesligada da her maci tutturdum simdiye kadar..

:asd: :asd:

CP1pl5bVEAEv-rQ.png

Gladbach Stuttgart maçında hakem kural hatası yaptı galiba. Çift sarı verdi adama ama kırmızıyı vermedi

Ulan Swansea güzelim kuponu mahvettin. Ne güzel 2€ ya yaklaşık 300 gelecekti.

uploadfromtaptalk1443281365361.webp

80 tlye 2500 kusur veren kuponum tek mactan Wolfsburg yuzunden yatti :( .
Aga keşke Hannover ile oynadıkları son maçlara bir göz atsaydın. Ben o maçı oynamadım çünkü yanılmıyorsam son 5 karşılaşmada 4 defa puan kaybetmiş Wolfsburg.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aga keşke Hannover ile oynadıkları son maçlara bir göz atsaydın. Ben o maçı oynamadım çünkü yanılmıyorsam son 5 karşılaşmada 4 defa puan kaybetmiş Wolfsburg.

Hannover'in hocasi ve oyun yapisi da degisti ve bu sene kume dusme adayilar bence o yuzden guvendim nitekim macta da ezdi Wolfsburg ama bazen sansa girmiyor top bugun de oyleydi malesef kismet :( Ben alisigim 7-8 maclik kuponlarin devamli tek macta yatmasina artik normalde sistem oynamaliyim ama hic sevmiyorum sistemi de .

Hannover'in hocasi ve oyun yapisi da degisti ve bu sene kume dusme adayilar bence o yuzden guvendim nitekim macta da ezdi Wolfsburg ama bazen sansa girmiyor top bugun de oyleydi malesef kismet :( Ben alisigim 7-8 maclik kuponlarin devamli tek macta yatmasina artik normalde sistem oynamaliyim ama hic sevmiyorum sistemi de .
Ya bende hiç sevmiyorum sistemi. Sistemde daha hiç tutturamadım şimdiye kadar :D

Ya bende hiç sevmiyorum sistemi. Sistemde daha hiç tutturamadım şimdiye kadar :D

Ben gecenlerde yaptim ki normalde pek yapmam ama hep yuksek oranliydi maclar 1 mac yatmasina ragmen 2 bin civari para geldi aslinda :D o mac da tutsaydi cok gelecekti ama olmadi . Senede en az 15-20 tane son mactan tek golle yatan kuponlarim vardir alistim fakat gercekten sinir bozucu insan bazen bir daha oynamayacagim lanet olsun diyor dogrusu .

Frankfurt - Berlin 1:0 Alex Meier (22.dakika)

Sagolasin Meier kardes, ilk yarida Meier gol atar'a 5 papel atmistim 21,5 geri verdi. Besiktas macina basarim bu parayi direk.

Dortmund, Darmstadtla 2-2 berabere kalmis. :asd22:

Asla katılmam bu yoruma. Lewa oyun içinde bir kere çok daha iyi suarezden. Bu tartışılmaz bile. Skorer olarak suarez belki bir tık üstün ama bu bile tartışılır artık
Suarez daha yetenekli bir adam. Lewa santrafor özellikleri yönünden belki bir tık daha iyi olabilir ama o kadar. Liverpool'da neler yapabildiğini gösterdi bu adam, Barca'da da geçen sezonun sonlarına doğru yaptıkları ortada.

Tabii benim kıyasım mevcut durumdan ziyade potansiyelle alakalı. Lewa'yı da Dortmund'da Barrios'u kestiği dönemden hatta orada forvet arkası oynadığı dönemden beri çok beğenirim.

Geri
Üst Alt