Suarez daha yetenekli bir adam. Lewa santrafor özellikleri yönünden belki bir tık daha iyi olabilir ama o kadar. Liverpool'da neler yapabildiğini gösterdi bu adam, Barca'da da geçen sezonun sonlarına doğru yaptıkları ortada.

Tabii benim kıyasım mevcut durumdan ziyade potansiyelle alakalı. Lewa'yı da Dortmund'da Barrios'u kestiği dönemden hatta orada forvet arkası oynadığı dönemden beri çok beğenirim.
Lewa yetenek olarak suarez in altında değil bence ki Wolfsburg a atığı bir golü bunun ispatı. Golcülügü yanında lewanin top tekniği muhavasam. Duvar olma yeteneği ile pass tekniği çok ileri seviyede suarez e göre. Lewa çok daha komple oyuncu. Suarez deli yapısı ile daha fantestik gol girişimleri olmuştur belki ama takım oyununda net aksayan birisi ki özelikle barça da bunu göre biliyoruz.

Senin için geçen yıl Burak Lewa'dan daha iyi diyordu falan diyorlar.

Wolfsburg'a attığı tek golle Suarez'den daha yetenekli diyorsan zaten tartışmanın alemi yok.

Senin için geçen yıl Burak Lewa'dan daha iyi diyordu falan diyorlar.

Wolfsburg'a attığı tek golle Suarez'den daha yetenekli diyorsan zaten tartışmanın alemi yok.
Kim diyormuş? Salak salak konuşmasınlar. Burakın lewadan iyi olduğunu söylediğim nerde görülmüş? Dortmund zamanında lewa dünyanın en iyisidir diyen birisiyim. Burak kim ?

Tek o gol değil sadece en son örnek . Neyse santraforu sen sadece atığı fantestik goleri ile kiyasladigina göre tartışmanın anlamı yok dediğin gibi konuyu daha fazla. Futbol görüşlerimiz farklı demek ki buda olabilir.

Santraforu attığı fantastik gollerle kıyasladığımı nereden çıkardın?

Nasıl beceremiyor yahu takım oyununu? Adamın yapamadığı bir şey yok. Asist yönü çok kuvvetli bir kere Suarez'in.

Özellikle Liverpool'da iken Messi'nin şu an Barcelona'da oynadığı gibi oynuyordu.

Nasıl beceremiyor yahu takım oyununu? Adamın yapamadığı bir şey yok. Asist yönü çok kuvvetli bir kere Suarez'in.

Özellikle Liverpool'da iken Messi'nin şu an Barcelona'da oynadığı gibi oynuyordu.

Alintiyla cevapla yahu lütfen.

Cok iyi degil dedim . iyi degil demedim. Asist yaptigini biliyorum sonucta ama takimin pass oyununda bocaliyor baya .
Barcanin systemi ile alakali belkide, zor geliyor belkide. Cok pass hatasi yapior suarez barcada.
Lewanin bukadar pass hatasi yaptigini sen hic gördün mü? Burda ki yaptigimiz kiyaslama ayrica cok ince kiyaslama olduguna farkina varmamiz gerekiyor.
Ikiside Elit cok üst seviyede oyuncular. Bir nevi messi-ronaldo kiyaslamasi oluyor bizimkisi yani.
Bence lewa en iyisi sence suarez. Sabaha kadar tartisiriz bunu herhalde messi-ronaldo olayinda gibi.

Kim diyormuş? Salak salak konuşmasınlar. Burakın lewadan iyi olduğunu söylediğim nerde görülmüş? Dortmund zamanında lewa dünyanın en iyisidir diyen birisiyim. Burak kim ?

Tek o gol değil sadece en son örnek . Neyse santraforu sen sadece atığı fantestik goleri ile kiyasladigina göre tartışmanın anlamı yok dediğin gibi konuyu daha fazla. Futbol görüşlerimiz farklı demek ki buda olabilir.

Bu arada söyleyen kişi Necati Şen

Senin arkandan bir halttan anladığı yok hıyarın teki falan dedi.

beni sokmayin olm kavganin icine basim agriyor zaten

bu arada suarez lewayi donunda sallar
tartismaniza noktayi koyalim böylelikle

b. monch degisik bi gol atti kayarak FLN

Köln'deki Modeste kral forvet adamlar 4.5 m'a almış.

Aynı şekilde stoperleri Sorensen... O da 2 m €.

İkisi de bizde banko oynar.

Derken 3-0 oldu :D

Mainz 0-1 Dortmund

2.yarının başında Reus penaltı kaçırdı .

Avrupa elit lig rekoru engelendi :) 0-0 bitti Bayern maçı.
Rekor halen Tottenham ait 11 maç ile yıl 1960daki.

Arkadas bugün öglen demisti bu mac 0-0 biter diye.

Dortmund , Bremen deplasmanında Reus'un golüyle 1-0 önde

Miki attı 2-1 önde Dortmund

Geri
Üst Alt