Bu maç da bir atasöz yine doğru çıktı:

"Atamayana Atarlar"

Dün ayni senaryo'yu izledik,4 yildizli takim 2 yildizli takima kimin daha büyük oldugunu gösteriyor

Birçok kişinin aksine fikirlerine katılıyorum genelde ama Chedjou'yu neden bu kadar savunmaya çalıştığını anlayamıyorum. Ve bunu yaparken aşırı zorlama ispatlarla yani sürekli belirttiğin fazla bilgili kişiliğine hiç uymayan bir şekilde yapıyorsun.

Dün mesela sahanın en çok top kapan oyuncusu diye savunuyordun sadece aç özeti objektif olarak izle bjknin neredeyse bütün pozisyonlarında Chedjou'nun hatalı olduğunu görürsün. Sokratis ve Bartra dünkü Chedjou gibi bir maç oynasalar eleştirmeyen kalmaz. Kaldı ki Chedjou sürekli böyle kademe hataları yapıyor. Bire birde zaten rezalet.

Kısaca eğer dediğin kadar futbol bilgin varsa ki bence var, açık açık berbat oynayan bir oyuncuyu savunmak için bu kadar uğraşma..
Ben futbol altyapimi farkli sekilde aldim. Pozisyonun sonuna degil, baslangicina bakarim, bana ögretilen bu. Mesela Hakan Balta yerini tutmayip pasifligini koruyarak BJK'li oyuncuya koaly bir sekilde Cenk'e pasi attiriyor, Chedjou kovaladigi icin Chedjou hatali gibi görünüyor ki orda 1 numara hatali Hakan Balta mesela. Özetlerde mevcut, Cenk'in kacirdigi net firsat.

Savunmamim sebebi de böyle basitce haksizliga ugradigindan. Sergio Ramos dedigin adam liginde köy takimlarina karsi mac basi en az 1 kritik hata yapiyor, iska olsun, cikarken top kaptirma olsun. Vazgeciyormu Real Madrid? Gecmiyor, cünkü hatasiz oynamasi mümkün degil bir oyuncunun.

Emre, Götze ve Schürrle lobbyisinin altinda kalabilir. Inanilmaz vasat bir oyuncu bu Schürrle, ama oyuna giren ilk isim.

Bu sene Bundesliga baya zevkli geçer. Ancelotti bu takımı dağıtır.

Neyse bu takıma daha Reus girecek. Mor, Dembele, Reus ve Aubameyang. Das ist karpuz. :hat:

Dembele = yasin
Beyin yok bunda da yani. Kafası sadece topda. Bu böyle olmaz ve yürümez dortmund da

Bayern'de Javi Martinez, Muller, Vidal iyiydi. Dortmund'da Rode ve özellikle Passlack harika.

Bayern bu sene sonuca oynuyor anlaşıldı.

Son düzenleme:
Dembele = yasin
Beyin yok bunda da yani. Kafası sadece topda. Bu böyle olmaz ve yürümez dortmund da

Çok acımasız gördüm kardeş seni. Yasin'le eş tuttuğun çocuk 97 doğumlu. Dur bismillah adam daha ilk maçına çıkmış, rakip Münih. Böyle bir maçta bile bileklerini konuşturmuş, dar alanda şık çalımlar atmış.

Çok acımasız gördüm kardeş seni. Yasin'le eş tuttuğun çocuk 97 doğumlu. Dur bismillah adam daha ilk maçına çıkmış, rakip Münih. Böyle bir maçta bile bileklerini konuşturmuş, dar alanda şık çalımlar atmış.
İlk maçı değildi izlediğim dortmund forması ile.
Yasin ile eş değere koymadım ayrica ama onun gibi kafası çok fazla topta. Bu ciddi bir sorun olur Ama yaşı genç olması tabiki avantaj. Öğrenir ve öğrenmeli kafasını yukarıda tutmasını

Ben futbol altyapimi farkli sekilde aldim. Pozisyonun sonuna degil, baslangicina bakarim, bana ögretilen bu. Mesela Hakan Balta yerini tutmayip pasifligini koruyarak BJK'li oyuncuya koaly bir sekilde Cenk'e pasi attiriyor, Chedjou kovaladigi icin Chedjou hatali gibi görünüyor ki orda 1 numara hatali Hakan Balta mesela. Özetlerde mevcut, Cenk'in kacirdigi net firsat.

Savunmamim sebebi de böyle basitce haksizliga ugradigindan. Sergio Ramos dedigin adam liginde köy takimlarina karsi mac basi en az 1 kritik hata yapiyor, iska olsun, cikarken top kaptirma olsun. Vazgeciyormu Real Madrid? Gecmiyor, cünkü hatasiz oynamasi mümkün degil bir oyuncunun.

Balta da Chedjou'da kötü. Serdar'ın yanına stoper lazım. Semih çok geriledi, toparlaması zor.

Serdar'ın yanı diyorum da o da sakatlıktan kurtulursa.

Avatarında ki çocuk değil tabi bayağı bayağı lider stoper ihtiyacı var takımın.

ChedOUT-Denayer in olursabek rotasyonuna katılmalı ve Sabri şutlanmalı.

O hakan baltanin pasifligi beni oldurecek zaten yahu arkadas yanindan gecen topa allah rizasi icin ayagini bi sokmayi dene dokunamasan bile caba sarfertigini gorelim

tapatalk

İlk maçı değildi izlediğim dortmund forması ile.
Yasin ile eş değere koymadım ayrica ama onun gibi kafası çok fazla topta. Bu ciddi bir sorun olur Ama yaşı genç olması tabiki avantaj. Öğrenir ve öğrenmeli kafasını yukarıda tutmasını

Daha genç çocuk, kendine verilen taktik rolü yerine getiriyor, bu taktik seviyede ilk defa oynuyor bi de, serbest oynaması gereken yerde de serbest oynuyor, pozisyonlara da girebiliyor veya yaptığı koşularla alan yaratabiliyor. Şut çekmesi, isabetsizliği, hatalı kararlar vs bunlar normal, 18 yaşında çocuk, önümüzdeki 2-3 yıl zaten bunları geliştireceği yaşlar.

Emre bundan daha geride mesela. Emre benim izlediğim hazırlık maçlarında kafa olarak bundan geride, mesela çok sinirleniyor, herkese hakeme rakibe sürekli tepki gösteriyor, sakin değil, ayrıca çalım atacağı pas vereceği yeri bilmiyor. Teknik kısmı gelişir ama tavır kısmında menajerinin veya danışmanı varsa kimse onun da yardımcı olması lazım, Bilbao maçının bi kısmında gördüm Belözoğluvari halleri vardı.

Son düzenleme:
Carl Zeiss Jena - Bayern Münih (Almanya Kupası 1. Tur) maçı şuan NTV Spor'dan canlı yayınlanıyor. Dakika 50, Bayern 3-0 önde. Hummels giriyor şimdi oyuna.

Geri
Üst Alt