Dortmund makine gibi calisiyor.

Mario Gomez'i Bundesliga'da izliyoruz iste. Kanatlari efektif kullanan bir takim'da oynamaz ise Gomez gibi bir oyuncu basarili fln olamaz. Bu sorunu Fiorentina gibi bir italyan takiminda da yasadi.

Bayern Gomez icin tam uygun oynuyordu, kanatlari topu getirir, Gomez ceza sahasi icinde son vurusu yapardi. Besiktas ayni sekilde. Ben bu yüzden Gomez bize gelirse etkili olamaz diyordum. Biz kanatlari özellikle Bruma'nin yoklugunda kullanamiyorduk etkili.

Her neyse bu macin hakki bu skor degildi. Dortmund'lu taraftar nasil bu skorla biter diyor.

Cok kötü oynadilar, macin büyük kIsmInda.

Mario Gomez'i Bundesliga'da izliyoruz iste. Kanatlari efektif kullanan bir takim'da oynamaz ise Gomez gibi bir oyuncu basarili fln olamaz. Bu sorunu Fiorentina gibi bir italyan takiminda da yasadi.

Bundesliga'da takım defansları Türkiye'deki gibi mantar olmadığı için o kadar boş meydan bulamadı, Türkiye'de derbilerde de rahat pozisyonlar buluyordu, büyük takımlara biraz zor Bundesligada. Oyun çok hızlı bir de Bundesliga'da, Premier Lig'den de hızlı. Alışır. Bayern'de de Mandzukic'in arkasında yedek kaldı son yılında. Gomez'in sevdiğim yanı gayet teknik bir oyuncu, sadece forvet demedim futbolcu olarak beğeniyorum hem yerde hem havada.

Son düzenleme:
Gomez yeterince şans buldu maçda. Hata bom boş kalenin önünde bile atamadı. Rezalet seviyde yine. 3-4 net pozisyon harcadı adam daha ne bekleye bilir bir golcü?

bundasliga yı nerden izliyoruz şimdi tam olerak

Weinzierl çok kötü başladı.

Schalke tarihine adını yazdırdı negatif bir rekor ile. Ondan önce daha kimse ilk 4 maçı kaybetmedi ligde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt