Guerreiro çok ucuza gitti yalnız turnuvadaki en iyi sol bekti açık ara.

Öbür Türkde baya iyidi (freiburgun sol kanatdaki)

Leipzig icin daha cok erken. Puan kayiplari basladi mi buna nasil reaksiyon gösterecekler o önemli. Bundesliga takim ve kulüp olarak alisik olmadiklari bir yer unutmayin.

Ilk 2 sira belli yani Bayern ve Dortmund. Ondan sonraki siralama herseye acik bence. Mesela her sene oralarda yer alan Schalke cok kötü basladi lige. Gladbach'in da ilk 4 icine girecegine simdilik inanmiyorum, tabi durumlar degisebilir sezon icinde (Schubert denen manyak kel herife bagli).

3 - 6.siralar icin savasacak takimlar: Gladbach, Leverkusen, Mainz, Hertha, Schalke (düzeleceklerini düsünüyorum), Wolfsburg. Sürpriz olarak buraya Leipzig de katilabilir ama düsüse gececeklerini düsünüyorum. Schalke ve Leverkusen pek iyi baslamadi lige, bilhassa da Schalke. Bakalim Weinzierl bu baskiyi kaldirabilecek mi. Leverkusen da düzelir zamanla yukariya cikarlar.

Köln sezonun sürprizi olabilir, gercekten cok iyi top oynuyorlar. Gecen sezon da fena degillerdi, hatta sanirim ligin en az gol yiyen takimlarindan biriydi Köln ama bu sezon gol yollarinda da iyiler, bakalim sürdürebilecekler mi.

Ben de Köln'ün ilk 6'da bitirebileceğini düşünüyorum bu sene ama konuşmak için erken.

umarim öyle olur severim Kölnü @Can BÜYÜK döver beni simdi :D

Yok. Benim bir sorunum yok Köln ile ilgili. Öyle ölümüne Gladbach taraftari degilim ki zaten.

Adamlar iyi futbol oynuyorsa hak ettikleri yere ulassinlar yani. Bakalim sürdürebileceler mi bunu.

Gladbach sezon sonu ama yine de Köln'ün üstünde bitirir ligi :) Derbi'de de cakariz :D

Yok. Benim bir sorunum yok Köln ile ilgili. Öyle ölümüne Gladbach taraftari degilim ki zaten.

Adamlar iyi futbol oynuyorsa hak ettikleri yere ulassinlar yani. Bakalim sürdürebileceler mi bunu.

Gladbach sezon sonu ama yine de Köln'ün üstünde bitirir ligi :) Derbi'de de cakariz :D

Bu sene zor olur. Modeste hayvani formda. Horn zaten top class olmaya ant icmis :D Derbiler güzel gecerde, lig dedigin gibi olur

Bayern e oynamasaydım şuan 0-3 idi sikor.

Yunus yine gol atti. Hani o cöp ilan edilen adam.

1 gol 1 assist Yunus icin

milli takimda da keske oynayabilse

Geri
Üst Alt