Burak: 'Drogba ve Sneijder bana ayıp etti!'

Refik Arkın

Tecrübeli Üye
Olaylı maçın ardından değerlendiren Burak, Drogba ve Sneijder’i eleştirerek, “Drogba ve Sneijder bu hareketleri ile beni taraftarın önüne attılar. Bu onlara hiç yakışmadı ayıp ettiler” ifadelerini kullandı.

Bir çok gazete de gördüm bu ifadeyi, kaynak vermiyorum haber paylaşmak yasak olduğundan.

Yalan haberdir bence. Ayrıca hiç konuşmaya hakkı yok. Biraz kafasını kullansa bunlar başına gelmeyecek...

Sen top başkalarındayken sürekli bana pas atın diye bağır çağır, maçta Sneijder ve Drogba bomboşken git kaleye şut çek sonra bana ayıp ettiler de. Senin gibi bir adamın yanında oynasam ben de çıldırırım çok normal bir tepkiydi.

bu nasil aciklamadir yahu? ya sen istersen önce kendine bak. gol atarsak bile niye bana pas vermedin diye isyan edersin. sneijder diger tarafta bombos iken topu tribüne yollayinca saririrsin.

asil senin yaptigin ayip.

hadi lan ordan asıl bu açıklamayla sen milleti taraftarın önüne atıyorsun bomboş iki tane adam var orda gidip ordan bencilce kaleye vuruyorsun çektiğin şut kaleyi bile bulmadı be penaltı olmasa ve golü atamasak nasıl hesap verecektin

Yalan haberdir bence. Ayrıca hiç konuşmaya hakkı yok. Biraz kafasını kullansa bunlar başına gelmeyecek...

Mevzunun yalan bi tarafı yok bence, zaten saha içinde de bayağı gergindi araları. O pozisyondan sonra Drogba ile Sneijder'e de abuk sabuk hareketler yaptı izleyenler hatırlar.

Alex şut atana kadar Beşiktaşlı oyuncunun arkasında bekliyordu tam topa vurduktan sonra boşa kaçtı , ondan sonra Alex'e niye bana pas atmıyorsun diye sitem etti. Sonra Drogba'nın vuracağı kafayı engelledi ama ayıp eden başkaları oldu. :D Bu haber büyük ihtimal yalandır , sanmam Burak'ın böyle bir açıklamada bulunacağını.

Haber yalandır.

Alex şut atana kadar Beşiktaşlı oyuncunun arkasında bekliyordu tam topa vurduktan sonra boşa kaçtı , ondan sonra Alex'e niye bana pas atmıyorsun diye sitem etti. Sonra Drogba'nın vuracağı kafayı engelledi ama ayıp eden başkaları oldu. :D Bu haber büyük ihtimal yalandır , sanmam Burak'ın böyle bir açıklamada bulunacağını.

Ofsayt olmasın diye bekliyor olmasın.

Böyle bir aciklamasini görmedik, duymadik. Yalan.

Ayrica kusura bakma da, ayip eden biri varsa o da sensin. El kol yapiyorlar, dövmediklerine sükret.

40 metreden sut atiyorsun. Sneijder bombos kosuyor.

Sen bosta olmadigin halde Telles sut atti diye kafayi yiyorsun ama. El kol yapiyorsun. Sende mi ayip ettin?

Haberin gerçek olduğuna kesinlikle emin olunmadan kilitlenmesini rica ediyorum modlardan. Ki bence yalan. En azından öyle umut ediyorum.

Haberin gerçek olduğuna kesinlikle emin olunmadan kilitlenmesini rica ediyorum modlardan. Ki bence yalan. En azından öyle umut ediyorum.

Haber medya da yer aldı, yalan haber olabilir ama kaynak koyamayız. Adminler zaten gerçek olmadığına kanaat getirirse kilitlerler, bence bu mevzunun üzerine yoğunlaşacağınıza dün o topu dağa taşa vurduktan sonra verdiği abuk sabuk tepkiye bi kaç kelam edin. Haber yalan olsa nolacak gözümüzle gördük yaptıklarını, tepkilerini.

Drogba tam kafayı vurup golü yazacakken kara bela hüsnü gibi araya girip topu defans oyuncusu kalitesi ile auta göndermesinden sonra Drogbanın hal ve mimikleri herşeyi anlatıyordu zaten. Yalvarırcasına gökyüzüne bakarak bu kadar mal bir futbolcu ile oynayacak kadar büyük ne günah işledim der gibiydi.

Mevzunun yalan bi tarafı yok bence, zaten saha içinde de bayağı gergindi araları. O pozisyondan sonra Drogba ile Sneijder'e de abuk sabuk hareketler yaptı izleyenler hatırlar.

Mevzu doğru zaten. Yalan olarak kastettiğim şey Burak'ın böyle bir açıklama yapabilecek olması

Böyle bir cümle söylediyse başta Burak olmak üzere Drogba ve Sneijder hemen gönderilmeli.

Tabi yalan olduğunu bildiğim için sıkıntı yok.

Bu şekilde bir açıklamanın yapılmış olabileceğini düşünmüyorum.Maç içi rutin sorunları bu şekilde yansıtacak kadar aklından zoru varsa onu bilemem.Burak öncelikle özeleştiri yapmalı,kendi hatalarını gördüğünde bu sorun ortadan kalkacaktır.

Yalan haber su aciklamayi yaptiysa defolup gidebilirsin kral. ama yapmamistir diye umit ediyorum

tapatalk

O noktadan 2 tane boş arkadaşı varken dağa taşa vurup, sadece kendini düşünmekte sana özgü birşey sanırım. Drogba, Sneijder benden daha çok gol atacak diye korkuyordur bile bu.

Geri
Üst Alt