Burak: 'Drogba ve Sneijder bana ayıp etti!'

Burak haksız lakin böyle bir açıklama yaptığına da inanmıyorum.

Dün burak yerine hajrovic oynasa mis gibi olurdu be. En azından topu falan tutarız.

Haberin yalan olduğu belli ama şunu da söylemek lazım. Drogba ve Sneijder böylesine önemli bir pozisyonda sana tepki göstermese emin ol taraftar yine tepki gösterirdi. 5 metre ofsaytta bile top istemeyi biliyorsan o pası da vereceksin.

Dün maçı izleyemedim. Ne oldu?

Ulan birde utanmadan onlar bana ayip etti diyebiliyor. Hani diger taraftarlar derd ya Burak gibi karaktersiz oyuncu yok diye. Hakli adamlar. Artik bunu anladim.

Sen hem emeklerine saygi gösterme, baskasi gol atinca ben atamadim diye üzülme noktasina geldi.. Birde simdi söyledigi seye bak. Burak'i severdim ama zaten oyunu baya bi antipatik yapiyordu ama artik o hareketten sonra tamamen takimda en nefret ettigim oyuncu oldu.

Ozellikle hizli ataklarda rakibi eksik yakalamissan, 2ye 2, 3e 2, 2ye 1 falan gibi, sakin olup tek pasla bos kaleye gol atarsin.

Alexin pas vermeyip sut attigi pozisyon, Burakin pas vermeyip sut attigi pozisyon, bunlara seyirci de tepki gostermeli ki egoistlik yapilmasin daha dikkatli olunsun.

Bu tur maclarda gol atani hemen kahraman ilan eden taraftarda da suc vardir bence.

Burak da Alex de daha dikkatli olmali, boyle bir aciklama olduguna da inanmiyorum.

Takimda yabanci yerli gruplasmasina neden olacak ilk isimlerden ayrica. Dua et su sinirlama var yoksa bu kulübün kapisini bile göremezdin.

Ozellikle hizli ataklarda rakibi eksik yakalamissan, 2ye 2, 3e 2, 2ye 1 falan gibi, sakin olup tek pasla bos kaleye gol atarsin.

Alexin pas vermeyip sut attigi pozisyon, Burakin pas vermeyip sut attigi pozisyon, bunlara seyirci de tepki gostermeli ki egoistlik yapilmasin daha dikkatli olunsun.

Bu tur maclarda gol atani hemen kahraman ilan eden taraftarda da suc vardir bence.

Burak da Alex de daha dikkatli olmali, boyle bir aciklama olduguna da inanmiyorum.

Alex in pozisyonu çok farklıydı. Orada şut açısı vardı. Ama yine de pas atmalıydı. Burakın pozisyonunda ortaya atsın diye beklerken yaptığı şeyin izahı yok.

Kol kırılır yen içinde kalır mantığı ile Burak böyle bir açıklama yapmışsa yanlış konuşmuş.

Ancak bununla birlikte ben Drogba ve Sneijder' in davranışını da doğru bulmuyorum. Özellikle Drogba; nın, her duran topun başına gelip 40 metreden dağa taşa vururken, orta sahadan abuk subuk şutlar atarken, en son tepki göstermesi gereken kişi o.

eger haber gercekse adam olsa bu konusmazindan utanirdi, resmen yavuz hirsiz misali .

kardesim ordan sen kac kere gol attin da öyle sut cekiyorsun .

hadi drogba markaj altindaydi sneijder resmen bos geliyordu arkadan kafani kaldirsan görürdün bunu, gerci görmüssündür de görmek isine gelmemistir. su adama sezon sonu iyi bir tekli gelsede kurtulsak istedi kadar gol atsin resmen zarar takima her hareketiyle.

Eskişehir maçı ....

YERLİ SINIRI GELSİN !

Kral diye diye tepemize cikti,ab statüsü gelirse tekmeyi yer zaten.bizim türk futbolcularda ammada kaprisli yaw

Bursa maçı Drogba'nın 5. golü tekrar izlesin herkes

YERLİ SINIRI GELMELİ !

Sen dua et bu yabanci Kontenjani sacmaligi var o yüzden sus ve haline sükret

Geri
Üst Alt