Burak Elmas Adaylığını Açıkladı

Hadi ordan her seçim öncesi aynı laflar 1 hafta kala yine adaylığını çekersin...

listesinde kimler var detaylı bilmiyoruz ama geçenlerde ünlü bir ekonomi profesörü vardı remzi sanver o var deniyordu ve galatasaraylılar dernegi başkanı olan kişide varmış

Fatih hoca muhtemelen Burak elmasa verir oyunu çünkü daha önce uefayi aldığımız donemden tanıyor kendisini

twit haberine bak herifler nefretlerini hissetiriyor valla helal olsun

@scemsit: Burak Elmas’la kısa denmeyecek bir zaman önce tanışma ve Galatasarayı konuşma fırsatı yakaladım. Her buluşmamızda kültürümüzü kaybetmeden eski ezberlerden kurtulmanın gerekliliğinden, yepyeni bir visyona, yepyeni isimlere ve yeni formüllere ihtiyacımızdan konuştuk
Hem sportif ve finansal planlar, hem kulüp kültürü ve kulüpteki sevgi ortamı, hem de profesyonellik konularında duyduğum çoğu şeyden çok heyecanlanmış ve ümitlenmiştim. Umarım Galatasarayımız için hayırlı olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas ve ozan korkut'un şu an başkanlık yapacak seviyede olduğunu düşünmüyorum.
Fenerasyon, kulüpler birliği, kuş medyası bunları 2 hafta içinde çiğ çiğ yer.

Sonra bir bakmışsın eski başkanlar gibi kuşların başkanlarına biat etmeye başlamışlar.

Şu sıralar yapılacak en iyi şey bu isimleri ve haldun üstünel gibi genç sayılabilecek kişileri yönetime alıp sağlam bir görev dağılımı ile güçlü bir yönetim kurmak.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

ufak çapta da olsa bi fikir verebilir bu seri
Şu iki fenerli ile yayına çıktıysa eğer zaten baştan kaybetmiş ve başkan olmayacak seviyede olduğunu kanıtlamış

bir an evvel
KURTULSAK !!

yannız çatı adayı falan deniyordu burak elmas adayım diyorsa o çatı muhabbeti de yalan oldu demek
6 aylık geçiş için uygun bi fikirdi aslında

yannız çatı adayı falan deniyordu burak elmas adayım diyorsa o çatı muhabbeti de yalan oldu demek
6 aylık geçiş için uygun bi fikirdi aslında
Büyük ihtimal kendini çatı adayın yönetimine sokmak için böyle hızlı bir giriş yaptı.
Son günlere doğru pazarlık ile kendine yönetimde koltuk kapar

bir an evvel
KURTULSAK !!

En fazla futbol şubesi sorumlusu olabilir. Başkanlık falan boyunu aşar.

Katıldığı programı izledimde
-maaş bütçesinin max 25-30 olması gerektiğini söylüyo
-falcao gibi oyunculara 7 vermek yerine 4 tane 2 m luk oyuncu alırım diyo
-avrupada başarı imkansız ajax gibi salzburg gibi temeller atılmalı diyo
-önümüzdeki sezon takımın yarısı yok ne oynayacağımız kimle oynayacağımız belli değil plan program yok,2 senedir şlye gidiyoruz ama boş geçirdik o havayı solumuş seneye takımda olacak tecrübelenmiş biri yok takımda diyo
-takım olarak okan,bülent,tugay vb gibi oyuncular tecrübelendi oynaya oynaya sonrada başarılr geldi diyo,yönetim olarakta yönetim kurulunda başkan olabilicek kalitede insanlar olması gerekiyo tecrübe kazanması için dedi

hocayla arası iyi bildiğim kadarıyla,hocada eğer daha iyi anlaştığı biri aday olmazsa kendisini destekler tanımadığı biri gelirse kendisiyle anlaşmazsa gönderilmemek için

ben bu burak elmas konusunda muallaktayım 2000de yöneticilik yapmış sevdiğimiz biriyken daha sonra ceo olma muhabbetleri vardı cengiz yapmadı onlra cephe almıtepki yemişti twitterda orda bi gözden düştü sonra ozan korkutun listesine girdi seçim kaybetti

bi taraftanda yöneticilik geçmişi var akıl hocası kayınpederi tarihin en başarılı başkanı süren ve hocayla araları iyi

bize her dönem lazımda özellikle şu dönem alp yalmanın mali konudaki yeteneği,selehattin beyazıtın ileri görüşlülüğü,ünal aysalın vizyonu,sürenin sportif konudaki yeteneğinin tek bir kşide buluştuğu birisi lazım

burak elmas o kişimi?

Geri
Üst Alt