Katıldığı programı izledimde
-maaş bütçesinin max 25-30 olması gerektiğini söylüyo
-falcao gibi oyunculara 7 vermek yerine 4 tane 2 m luk oyuncu alırım diyo
-avrupada başarı imkansız ajax gibi salzburg gibi temeller atılmalı diyo
-önümüzdeki sezon takımın yarısı yok ne oynayacağımız kimle oynayacağımız belli değil plan program yok,2 senedir şlye gidiyoruz ama boş geçirdik o havayı solumuş seneye takımda olacak tecrübelenmiş biri yok takımda diyo
-takım olarak okan,bülent,tugay vb gibi oyuncular tecrübelendi oynaya oynaya sonrada başarılr geldi diyo,yönetim olarakta yönetim kurulunda başkan olabilicek kalitede insanlar olması gerekiyo tecrübe kazanması için dedi
hocayla arası iyi bildiğim kadarıyla,hocada eğer daha iyi anlaştığı biri aday olmazsa kendisini destekler tanımadığı biri gelirse kendisiyle anlaşmazsa gönderilmemek için
ben bu burak elmas konusunda muallaktayım 2000de yöneticilik yapmış sevdiğimiz biriyken daha sonra ceo olma muhabbetleri vardı cengiz yapmadı onlra cephe almıtepki yemişti twitterda orda bi gözden düştü sonra ozan korkutun listesine girdi seçim kaybetti
bi taraftanda yöneticilik geçmişi var akıl hocası kayınpederi tarihin en başarılı başkanı süren ve hocayla araları iyi
bize her dönem lazımda özellikle şu dönem alp yalmanın mali konudaki yeteneği,selehattin beyazıtın ileri görüşlülüğü,ünal aysalın vizyonu,sürenin sportif konudaki yeteneğinin tek bir kşide buluştuğu birisi lazım
burak elmas o kişimi?