Burak Elmas: “Çok genç bir takımız. Hocamızla birlikte bu işi başaracağız”

Ulan 30 maç oldu 30 değişen ne var nasıl değişecek.
Sürekli aynı oyunu oynayıp aynı mal hataları yapıyor takım değişim gördün mü.
Bu hoca seni de yer sene sonu geldi mi o ağzını büzüp durursun. Kendini rezil etmeyi bırak.

Hayır genç takımmış bize sordunuz mu lan. Bu takımda 29 yaş üstü tüm topçular mal olacak mıymıy futbol oynayacağız diye bize sordunuz mu?

Hakem ne yapmis kardesim? Tamam bir kac hatasi oldu oda macin kaderigini degistirmedi, Diagne bildigin adama Faul yapti golden önce baska hakemlik ne vardi?
Nasıl ya?
Diagnenin iptal edilen golünün aynısı son dakika berkanda yaşandı devam dedi.
Fbnin ilk golünden önce faul var bariz daha ne kadar etki etsin

Başkanın başlığında daha yeni yazdım. Değişim olacağı söyleniyor Fatih Terim'de en ufak bir değişiklik yok. Ben anlamıyorum Fenerbahçeliler mi kompleksli Fatih Terim mi! Ne bu şiddet bu öfke ve kontrolsüzlük!

Hocanla birlikte gönderileceksin elbet bir gün. Devam et bu kafayla.

4 yıldır bi yol ilerleyemeyen takımı görüp başına geçiyorsun ve hala hocamız ile devam diyorsun.Enteresan

Başarırısın başarırsın. Bu takımla, bu futbolu oynatan hocayla kesin başarırsın!

Nasıl ya?
Diagnenin iptal edilen golünün aynısı son dakika berkanda yaşandı devam dedi.
Fbnin ilk golünden önce faul var bariz daha ne kadar etki etsin
Sinirliyiz iste cikip da hakem demek yerine birazda Terimi görsün be kardes, yeter ya illaki bir mazeret aramasinlar Hocayi kovmasa istedi kadar hakem desin hic birseye yaramaz

Hocaya güven tükendi başkan futbol oynamıyoruz

Hocayı seçim malzemesi olarak kullandıktan sonra nasıl kovmasını bekliyorsunuz beyler, cidden böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmek bile abesk.

Lider Trabzon, maç eksiğiyle 9 puan üstünde başkan. Yarın maçı kazansa (ki muhtemelen kazanacak) fark 12 olacak. Sen ne anlatıyon?

Burak Elmas'a biri söylesin genç takımlara tahammül edilebilmesi umut vermeleri lazım, oynanılan oyun umut vermezse ortada ne Terim kalır, ne Burak Elmas ne de kadrodaki futbolcular... Her şeye sil baştan başlanmak zorunda kalınır, genç takım kurmanın da gereklilikleri var kadroyu gençleştirince otomatik olarak 2-3 yıl sonra muhteşem bir takım ortaya çıkmıyor.

Hoca hiç de öyle genç takım yönetebilecek bir görüntü çizmiyor, garip garip tercihleri var sürekli bir öfke sürekli bir heyecan. Şu maça kadar kendimi olumlu yönde telkin etmeye çalıştım ama artık bundan ötesi polyannacılık olur, olmuyor işte sıkıntı var.

Günü kurtarmak için değil, esas geleceği kurtarmak için hocanın bırakması lazım, gelsin şöyle sistem kuracak genç cevval bir hoca. Dışarıdan manevi desteğini versin, kulübe ağabeylik yapsın.

Geri
Üst Alt