Burak Elmas: “Çok genç bir takımız. Hocamızla birlikte bu işi başaracağız”

Genclescez diye Anadolu takımına cevirdin takimi hocayla. Ayıptır baskan
Hangi Anadolu takimi suanki grupta lider olurdu?Taraftarlik yapmiyorsak bosta yapmayalim.Bugun sansizdik cok gol kacirdik hocada iyi degildi kaybettik.Anadolu takimi gibi sacma sacma yorum yapmaktan kacinalim

Abi istifa çağrısı bekliyorum senden. Icimin soğuması lazim
Kardeşim senin gördüklerini bende görüyordum ama en azından şu sezonun bir şekilde bitirilip hoca değişimi olacaksa da o zaman olması gerektiğini düşünüyordum ama artık bugün çok net gösterdi ki sezonun hocayla tamamlanması bambaşka sıkıntılar doğuracak, hoca beceremiyor kadroyu yönetmeyi yani bugüne kadar acaba olur mu dedik ama yok, tık yok. Ne yaptığını kendi de bilmiyor büyük ihtimalle bunu sahadaki oyundan anlayabiliyoruz.

Hoca gidince şampiyon falan olmayacağız, eğer Terimden sonra doğru hoca seçiminde bulunmazsak belki de 2-3 yılımız piç olacak ama artık bir yerlerden başlamak lazım koca Galatasaray bir iki isimden ibaret değil, adam gibi yapılanmaya gidilecekse bu işin hocayla kotarılamayacağı açık. Hoca değişiminin tam zamanı aslında çünkü rakiplerimiz de rezil durumda.

Ama biliyoruz ki ne hoca istifa eder ne de Burak Elmas hoca aleyhinde bir işe girişebilir. Bu sezon böyle biter, yalnız böyle giderse taraftar bir gün hocaya sırtını dönecek hiç de hoş olmayacak.

Kamera karşısında bahane bulan iyi olacağız diyen yönetimler samimiyetsiz geliyor Abdurrahim gibi Dursun gibi. Sen işini doğru yap açıklama yapma ihtiyacı duymazsın zaten.

Ulan genc genc dedigide gören takımın yarısı 18.19 sancak 24-25 yaşındaki adam gencmi futbolun en verimli cagı

Sahaya inmediler diye dua etsin. Sanki hocası çok sakin durdu da taraftara laf ediyor.
Ceza verecekmis diyor kimse de asil soruyu soramiyor; sen kendi hocana nasil bir ceza vereceksin diye. Biktik herif her sene 5-6 mac kaciriyor bir kisi de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyemiyor.

Genc takimiz mazareti olamaz, genc takimsak onun basina bu genc takimi ilerde basaridan basariya kosturacak bir hoca getirmen gerekti, Termin eline böyle bir takim verirsen böyle rezil oluruz iste, sen Terime ver bakalim Türkiye Liginin cok üstünde takimi ozaman oynariz sampiyonluga.

takım futbol olarak ışık verse genç takımız sabredelim de kardeşim bunlara mı sabredicez? bu hocaya mı sabredicez ? sezon başından beri TEK BİR MAÇ iyi oynamadı bu takım neyine sabredicez?

Allah Allah Miko. gelmiş yine.
Banlı mıydın , yoksa bu geceye mi özel :)

Sezon başı bu takımdan bir pok olmaz dedim diye iki üç ay yemiştim. Bu geceye özel dayanamadım, yoksa Te*im ve Belmas gidene kadar yokum. Forum’da yazsam bile yine ban yerim negatiflik yüzünden.

adnan polat 2

dostluk rüzgarları ne zaman esse biz bu fenere kaybediyoruz. aziz yıldırım adnan polat dostluğu vs burak elmas ali koç dostluğu
allahın loserına 2 seneden sonra seninle maç kaybettik tebrik ediyorum

Geri
Üst Alt