Burak Elmas: “Çok genç bir takımız. Hocamızla birlikte bu işi başaracağız”

"8-9 yıl beraber oynayacak bir takım kurduk..."

Sadece sahaya yayılma sorunu olsa keşke.
Sorunların bini bin para.
Yediğimiz ilk gol çok mantıksız yav delirtecekler adamı. Kovalera desen zaten sinirimi bozuyor
Kardeşim senin gördüklerini bende görüyordum ama en azından şu sezonun bir şekilde bitirilip hoca değişimi olacaksa da o zaman olması gerektiğini düşünüyordum ama artık bugün çok net gösterdi ki sezonun hocayla tamamlanması bambaşka sıkıntılar doğuracak, hoca beceremiyor kadroyu yönetmeyi yani bugüne kadar acaba olur mu dedik ama yok, tık yok. Ne yaptığını kendi de bilmiyor büyük ihtimalle bunu sahadaki oyundan anlayabiliyoruz.

Hoca gidince şampiyon falan olmayacağız, eğer Terimden sonra doğru hoca seçiminde bulunmazsak belki de 2-3 yılımız piç olacak ama artık bir yerlerden başlamak lazım koca Galatasaray bir iki isimden ibaret değil, adam gibi yapılanmaya gidilecekse bu işin hocayla kotarılamayacağı açık. Hoca değişiminin tam zamanı aslında çünkü rakiplerimiz de rezil durumda.

Ama biliyoruz ki ne hoca istifa eder ne de Burak Elmas hoca aleyhinde bir işe girişebilir. Bu sezon böyle biter, yalnız böyle giderse taraftar bir gün hocaya sırtını dönecek hiç de hoş olmayacak.
Hücum tarafında sorun var topu kaleye sokacak bir forvet bir sağ kanat lazım. Yerli kalecide şart. Kovalare çok pis sinirimi bozuyor. Varsın şampiyon olmayalım gol atamamak sinirimi bozuyor

Buradaki profillere hakaret etmek istiyorum artık arkadaş siz kör müsünüz ? İçimden geçenleri yazsam fena geçiririm size burada da sizin için demeyeceği için birşey demiyorum. Ulan herifler takım kötü mü oynadı bu maçta sallıyorsunuz sağa sola ? 5 1 bitecek maçta 2 1 yenildik. Futbol fakirleri. Atmamız gerekiyordu atamadık kötü oynayan oyuncu mu vardı takımda? Neye sallıyorsunuz lan ? Üzüldük kahrolduk şansızca yenildik ne olsun istiyorsunuz lan

klasik yenilen takımların hakeme sallama modu suçu bir yere yıkmak lazım tabii ya söylesene bu takım neden top oynamıyor kendi duran topunda nasıl gol yiyor 10 kişi kalmış rakipten nasıl 2.golü yiyor hakem yaptı heralde bunları ayrıca sen dahil hiç kimse Galatasaray taraftarına suç atamaz tenkit edemez git güzellemelerini fenerbahçeye yap sıkı fıkısın bu aralar zaten sen Galatasaray başkanısın

Burak Elmas başkan olduğu gün bittiğimiz belliydi aslında.

Onlarca milyon daha fazla borca batırıp kaçacaklar.

Sahaya yabanci madde atanlari yakalatacakmis. Ayip bunlar dedi.

Tam işbilmez yönetim tipi

Sahada 50 bin taraftarın önünde doğranmışsın

bir daha cesaret edemesinler diye hakemlere düdük astıracağına

neymiş yabancı madde atanları bulacakmış

Desene taraftarla bu kadar oynarsanız tasvip etmiyoruz ama bunlar olur diye

Rezalet yaşandı, bir yere kadar tutabiliriz desene

Bu kadar sinir uçlarıyla oynamayın, o hakemler düdüğü asacak desene

Bu yönetim ve hocayla bizi daha çok doğrarlar

Bir ağırlığımız kalmamış ki, yaşanan rezaletlere bak

Neresi saçma? Milyonlarca euro harcayıp ligin dibini boylamak, borca batırıp kaçmayı da arkasından getirecektir.

Bu vizyonsuzluğun maliyetini kim ödeyecek?

niye batalım yandık bittik kül olduk demek saçma

eldeki admaların hepsinin piyasası var marcao nelsson berkan kerem morutan cicaldau mustafa

Hakemmi dedi kereme bos kaleye atms hakkemmi dedi diagneye berke nin uzerine vur hakemmi dedi anholta kiz gibi orta yap iki adam bos kaleye atacakken geciniz bunlari 4-5 sifir bitecek macta kagni ozil 40 metre top surdu sonradan giren cingene kilikli 500 bin euroluk oyuncudan gol yedin neyin hakemi git hocana kiz baska suclu yok hakem berkanin penaltisini verse nolcak 2-2 seni mutlumu edecek bos konusmalar sezon sonu senide hocanida gonderecegiz az sabret

Hoca ısrarı sonun olabilir başkanım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye batalım yandık bittik kül olduk demek saçma

eldeki admaların hepsinin piyasası var marcao nelsson berkan kerem morutan cicaldau mustafa

Ligi orta sıralarda bitirerek nasıl bir piyasa yaptıracaksın o saydığın adamlara çok merak ediyorum. En iyi ihtimalle maliyetine elinden çıkarmak zorunda kalırsın. Yine yanlış transferler yapıp kan kaybetmeye devam edersin. 2-3 yıl sonra sonucunun ne olacağı belirsiz bir kumara bu taraftarın sabredebileceği öngörüsüne nasıl kapıldılar acaba, bu da ayrı bir soru.

Ligi orta sıralarda bitirerek nasıl bir piyasa yaptıracaksın o saydığın adamlara çok merak ediyorum. En iyi ihtimalle maliyetine elinden çıkarmak zorunda kalırsın. Yine yanlış transferler yapıp kan kaybetmeye devam edersin. 2-3 yıl sonra sonucunun ne olacağı belirsiz bir kumara bu taraftarın sabredebileceği öngörüsüne nasıl kapıldılar acaba, bu da ayrı bir soru.

marcaoyu 15 den aşşa satmazsın zaten,keremi bedavaya aldın,mustafa da 3.5m euro opsiyonu,morutanı toplam 5 e aldın taksitle bi cica fazla gibi

oyuncular piyasa yaptı biraz artık uefada gruptan lider çıkmalıyız başka şans kalmadı marsilya maçı tek umudumuz

marcaoyu 15 den aşşa satmazsın zaten,keremi bedavaya aldın,mustafa da 3.5m euro opsiyonu,morutanı toplam 5 e aldın taksitle bi cica fazla gibi

oyuncular piyasa yaptı biraz artık uefada gruptan lider çıkmalıyız başka şans kalmadı marsilya maçı tek umudumuz

İşimiz uefaya kaldıysa geçmiş olsun şimdiden.

Geri
Üst Alt