Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediğimiz ilk gol çok mantıksız yav delirtecekler adamı. Kovalera desen zaten sinirimi bozuyorSadece sahaya yayılma sorunu olsa keşke.
Sorunların bini bin para.
Hücum tarafında sorun var topu kaleye sokacak bir forvet bir sağ kanat lazım. Yerli kalecide şart. Kovalare çok pis sinirimi bozuyor. Varsın şampiyon olmayalım gol atamamak sinirimi bozuyorKardeşim senin gördüklerini bende görüyordum ama en azından şu sezonun bir şekilde bitirilip hoca değişimi olacaksa da o zaman olması gerektiğini düşünüyordum ama artık bugün çok net gösterdi ki sezonun hocayla tamamlanması bambaşka sıkıntılar doğuracak, hoca beceremiyor kadroyu yönetmeyi yani bugüne kadar acaba olur mu dedik ama yok, tık yok. Ne yaptığını kendi de bilmiyor büyük ihtimalle bunu sahadaki oyundan anlayabiliyoruz.
Hoca gidince şampiyon falan olmayacağız, eğer Terimden sonra doğru hoca seçiminde bulunmazsak belki de 2-3 yılımız piç olacak ama artık bir yerlerden başlamak lazım koca Galatasaray bir iki isimden ibaret değil, adam gibi yapılanmaya gidilecekse bu işin hocayla kotarılamayacağı açık. Hoca değişiminin tam zamanı aslında çünkü rakiplerimiz de rezil durumda.
Ama biliyoruz ki ne hoca istifa eder ne de Burak Elmas hoca aleyhinde bir işe girişebilir. Bu sezon böyle biter, yalnız böyle giderse taraftar bir gün hocaya sırtını dönecek hiç de hoş olmayacak.
Burak Elmas başkan olduğu gün bittiğimiz belliydi aslında.
Onlarca milyon daha fazla borca batırıp kaçacaklar.
Sahaya yabanci madde atanlari yakalatacakmis. Ayip bunlar dedi.
Anladım , gereksiz agresiflik yaptım özür dilerim![]()
ne alaka ya saçmalamanın da sınırı var git işine
Neresi saçma? Milyonlarca euro harcayıp ligin dibini boylamak, borca batırıp kaçmayı da arkasından getirecektir.
Bu vizyonsuzluğun maliyetini kim ödeyecek?
"8-9 yıl beraber oynayacak bir takım kurduk..."
![]()
Hoşgeldin reyis keske haksız çıksaydık.
Bu adamı kulüpten dehlettirene kadar mücadelemiz devam edecek. Galatasarayımız kimsenin çiftliği değildir.Hoş bulduk üstat. Vallah sen iyi dayanıyorsun, ben futboldan baya soğudum hoca denilen kişi yüzünden.
niye batalım yandık bittik kül olduk demek saçma
eldeki admaların hepsinin piyasası var marcao nelsson berkan kerem morutan cicaldau mustafa
Ligi orta sıralarda bitirerek nasıl bir piyasa yaptıracaksın o saydığın adamlara çok merak ediyorum. En iyi ihtimalle maliyetine elinden çıkarmak zorunda kalırsın. Yine yanlış transferler yapıp kan kaybetmeye devam edersin. 2-3 yıl sonra sonucunun ne olacağı belirsiz bir kumara bu taraftarın sabredebileceği öngörüsüne nasıl kapıldılar acaba, bu da ayrı bir soru.
Bu adamı kulüpten dehlettirene kadar mücadelemiz devam edecek. Galatasarayımız kimsenin çiftliği değildir.
marcaoyu 15 den aşşa satmazsın zaten,keremi bedavaya aldın,mustafa da 3.5m euro opsiyonu,morutanı toplam 5 e aldın taksitle bi cica fazla gibi
oyuncular piyasa yaptı biraz artık uefada gruptan lider çıkmalıyız başka şans kalmadı marsilya maçı tek umudumuz