Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

biraz da bu lisesiz üyelere kızmak gerekmiyor mu

tamam galatasaray kültürünü sahiplensinler ama şu organize olaya kamuoyu önünde karşı çıksınlar ifşa etsinler

8 aylık yönetimin ibra edilmemesi çık saçma yav böyle kim başkan olup proje yapar
son cümle

8 bin aktif üye var ve her ibra oylamasında en aktif grup liseliler oluyor adamların motivasyonları bu.

Geri kalan 6 bin üye kulüp üyeliği görevini yerine getirirse böyle tartışmalar yaşamayız liseliler sürekli demokrasinin kilici olarak kullaniyor demeyiz.
Böyle ortamda bu sonuçlar inanın normal.

Son 15 yıla bakıyoruz

İbra edilmeyen 3 başkan da liseden değil

Liseliler ise naparsa yapsın ibra edilmiş

Ama demokrasi varmış hadi ordan ya

Polat ve bu yönetimin ibra edilmemesi oldukça isabetli Keramettin. Olayı liseye indirgemek hatalı değil ancak benim görüşüm bu kültürün çokta yanlış olmaması. Lise dışından gelenlerin çapları da belli. Burası gelişmiş bir ülke değil. Ya yancı, ya sonradan görme ya da çıkar-ilk kafadaki iş adamları oluyorlar. Menfaatlerini (genel olarak) camianın önünde tutanlar geliyor. Ha evet, ileride çok değerli insanların kaybı söz konusu da olabilir. Yalnız, bu ibra edilmeme durumu yakın zamanda oluştu diyebiliriz. Belki ileride bir lise mezunu Başkan da bunu yaşayabilir. O zaman bu dediklerimizin de kıymeti kalmayacaktır. Erken konuşmamak lazım. Yine de benim aklımdaki ibra edilmeyen yönetimleri, lise bağımsız, oldukça doğru buluyorum.

İbra edilmedi ve seçime gidilecek büyük umutlarla seçilen burak elmas taraftarın gözünde en başarısız başkan olarak gidiyor. Şimdi daha önemli bir döneme giriyoruz umarım yine dursun özbeki seçelim muhabbetleri dönmez

bu ibra işi yol oldu iyice

6 ay başarısız olan herkesi sallandırmak saçma

kim gelip proje filan yapsın böyle

bunu elmas yönetimini zerre sevmeyen biri olarak söylüyorum
Başarısızlık her zaman Galatasaray da cezalandırılır. Burak Elmas içinse projeden ziyade TFF ye boyun eğerek en büyük hatasını yaptı. Duruşu net ve dik bir başkan olsaydı en azından ligde bu konumda olmazdık. Şampiyon filan zaten olamazdım.

Doğru olan yapılmıştır çok net bu. İstediğimi yaparım, taraftarı umursamam, ben hata yapmam tarzı yönetimiyle kulübü küme düşmeye ramak bırakan bir adama devam et böyle iyi deyip sonraki sezon küme düşünce biz hata yapmışız mı deseydi genel kurul. Balığı baştan koparmak doğru oldu, burakelmas başkanlık için hazır değil belkide yetersiz ama olmayacağı belli oldu ki bunu 1 sene önce burakelmas geldiği için çok sevinrn biri olarak söylüyorum ama hepimizi yanılttı. Gerçi sıkıntı kötünün iyisi buydu umarım bu sefer daha iyi başkan adayları çıkar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir defa daha görüldü ki bizde proje falan olmaz tek gerçek başarıdır şampiyonluktur proje diye başlayıp 15. olursan gidersin böyle gitmesi doğru karardır her ne kadar campos-sensibile ikilisinin kurabileceği kadroyu merak etsem de verdiği hiçbir sözü tutmayan takımı hakemlere tffye ezdirip hiç bir etki tepki veremeyen fb ile dost takılan birinin kalmaması gerekiyordu

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav ne becerememesi

Dursun ağzına sıçtı kulübün, borcunu faiziyle istedi euro üzerinden. Açık açık yolsuzluk yaptı. Rivayı devlete peşkeş çekti ve ibra edildi.

Aysal son döneminde 95 m euro yıllık maaş yüküyle bıraktı, ne oldu devamında

Mustafa Cengiz yönetimi 2021in ilk döneminde açıkça seçim kararı almayarak vakit kaybettirdi dün kimsenin umrunda mıydı bu

Siz bunu istediğiniz kadar demokrasi falan sanın, demokrasi böyle olmaz. Her şey ahbab çavuş ilişkisinden ibaret.
Tamam işte
Keşke o zaman da üyelerden bu sahiplenmeyi görebilseydik. Ben de belirttim çok çok büyük bir sorun ve tabi demokratik yönden eksiklik olduğunu ahbap çavuş ilişkisinin
Ben sadece sabaha kadar orada bekleyip iradesine sahip çıkanları, ifb taraftarının aylardır koç'un gidişini beklediği gibi biz Galatasaraylıları bekletmedikleri ve başarısızlığın cezalandırıldığını gösterdikleri için takdir ettim. Burası Galatasaray çünkü.
Umarım gençler geldikçe ve Lise dışından üye alımı arttıkça bu ahbap çavuş ilişkisi de son bulur artık.
Liselilerin kayrıldığı yıllardır bilinen bir gerçek zaten

aysal ve dursunu niye ibra ettiler o zaman

saydıkların onlarda da var

Yalnız Aysal’da sportif başarı vardı. Gelir kalemleri yükselmişti. Bahsettiğim şu, kendinizi savunacak birşeyler olmalı elinizde ve Aysal döneminde Galatasaray markası ve değerleri öyle ayağa düşmedi asla. Ayrıca Aysal’ın Terim’i gönderme motivasyonu Elmas ile kıyas götürmez durumdaydı. Ve kendisi bir isim sayesinde Başkan seçilmedi.

Dursun’a gelince, kendisi seçime gitti ya da gidebilecek bir olgunluktaydı ki bunu de yaptı. Elmas’ta bu ışığı görselerdi ibra edilmesine karşın bunu söylerdi nitekim söyleyen üyelerde oldu. İbra ediyorum ama seçime git diye. Yani neyi kıyaslıyoruz anlamıyorum. Seçildiği gün kısa-ve-orta vadeli hiçbir sözünü tutmamış ve aksine icraatler yapmış bir başkanın ibra edilmemesi oldukça doğal bir durum. Seçime gidiyorum deseydi eminim ki ibra edilirdi.

Söylediklerimde yaptıkları tutmazsa olacağı buydu. İnsanlar verdikleri sözleri eylemler ile yerine getirmeli. TFF ve Fenerbahçe ile olan yakın ilişkileri bu duruma getirdi.

Polat ve bu yönetimin ibra edilmemesi oldukça isabetli Keramettin. Olayı liseye indirgemek hatalı değil ancak benim görüşüm bu kültürün çokta yanlış olmaması. Lise dışından gelenlerin çapları da belli. Burası gelişmiş bir ülke değil. Ya yancı, ya sonradan görme ya da çıkar-ilk kafadaki iş adamları oluyorlar. Menfaatlerini (genel olarak) camianın önünde tutanlar geliyor. Ha evet, ileride çok değerli insanların kaybı söz konusu da olabilir. Yalnız, bu ibra edilmeme durumu yakın zamanda oluştu diyebiliriz. Belki ileride bir lise mezunu Başkan da bunu yaşayabilir. O zaman bu dediklerimizin de kıymeti kalmayacaktır. Erken konuşmamak lazım. Yine de benim aklımdaki ibra edilmeyen yönetimleri, lise bağımsız, oldukça doğru buluyorum.
Dursun Özbek hepsinden kötüydü neden ibra edildi peki?

Arazileri peşkeş çekti, önüne gelen dandik topçulara 3-5 maaş verdi. Kulüpten döviz borcunu faiziyle istedi. Kendi otelinde kalan kardeşinin faturalarını kulübe kesti.

Yukarda saydıklarım aleni, kasıtlı hamlelerdi.

Bir kulübün başarısız olması idari ibrasızlık sebebi olamaz zaten idari ibra kendi içinde saçma ve literatürde olmayan bir ifade. Yargıtay kararı çok net bu konuda.

Genel kurulun idaresi liseliler naparsa yapsın tecelli etmiyorken, liseli olmayanı şak diye şutluyorlarsa ortada övünülecek demokrasi de yok demektir.

Bu dakikadan sonra Galatasaray başkanı olmak koca bir saçmalık benim gözümde, kulübün fiili sahibi Bankalar Birliği; ama sen her şeyin sorumlusu oluyorsun.

Başarısızlık her zaman Galatasaray da cezalandırılır. Burak Elmas içinse projeden ziyade TFF ye boyun eğerek en büyük hatasını yaptı. Duruşu net ve dik bir başkan olsaydı en azından ligde bu konumda olmazdık. Şampiyon filan zaten olamazdım.
Tff ye başka başkan olsa da bisi yapamazdı.

Geri
Üst Alt