Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
Detaylara pek girmeden genel konuştu başkan. İyi bir konuşmacı ve bu tarzıyla her sorudan rahat sıyrıldı. Altaylı da kısıtlı sürede konuşacak çok şey olduğundan derinlere giremedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis Galatasaray düşecek olsa da kimse düşüremez o konuda rahatız zaten de bu yönetim ve başkanın martta gitmesi lazım.Yoksa vasatlığa alıştıracaklar insanları plan proje gibi sihirli kelimeleri kullanarak.Ya adamlar kulmanıyor
Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.
Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.
Hala konuşuyorlar.
Yav bunun ligle falan alakası yok.Ligi 15 sirada bitirsek bile ayni dusuncede olur musun?
Hızlandırılmış program yapmışlar da ondan. Hızlı hizli geçti tüm soruları yonelteyim diye plansız bir şey olmuşAltaylı'nın en kötü programıydı. Hiçbir şey öğrenmedik.
Polati neden etmediler?Yav bunun ligle falan alakası yok.
Arkadaş ibra dediğiniz konu büyük bir konudur
Öyle çocuk oyuncağı niyetine kullanılamaz.
Sizin düşündüğünüz kadar basit değil bu işler.
Baskı yaparsın seçim kararı aldırırsın ibra demek aleni usülsüzlük yaptın demektir.
Kızdırmayın olm beni Mehmet Özbekin Point otelde kalma masrafından Galatasaray'a fatura kesildi geçmişte, çıkıp ibra ettiler ne anlatıyoesunuz siz
Gidebilirler ama ibrasızlıkla değil. Buna karşıyım.Reis Galatasaray düşecek olsa da kimse düşüremez o konuda rahatız zaten de bu yönetim ve başkanın martta gitmesi lazım.Yoksa vasatlığa alıştıracaklar insanları plan proje gibi sihirli kelimeleri kullanarak.
bu dursun aradan nasıl sıyrıldı herkes ibra edilmeyebilirken hâlâ şaşıyorum
Polatın esas ibra edilmeme nedeni stat açılışında olanlarda devletin tarafında yer almasıdır. İktidarın karşısında el pençe divan durmayız lafıdır onu götüren.Polati neden etmediler?
Polatla ipler Arena açılışındaki olaylardan sonra koptu renktaş.Polati neden etmediler?
Ne diye iddiaya girelim renktaş biz küme düşmesini mi istiyoruz takımın sanki küme düşecek olsa senden gelecek 6 haneli parayı ne yapayım ben sadece böyle bir korku yaşadığımı söylüyorum ne senin ne de Burak elmas'ın aksini söylemesi beni rahatlatmiyor beni sadece bir an önce küme düşmemek için 15 puan mıdır nedir onun alınıp matematiksel olarak düşmemeyi garantilemek rahatlatırYa adamlar kulmanıyor
Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.
Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.
Hala konuşuyorlar.
Ben basarisizliktan saniyordum.Polatın esas ibra edilmeme nedeni stat açılışında olanlarda devletin tarafında yer almasıdır. İktidarın karşısında el pençe divan durmayız lafıdır onu götüren.
Düşmeyeceğiz yav ne düşmesiNe diye iddiaya girelim renktaş biz küme düşmesini mi istiyoruz takımın sanki küme düşecek olsa senden gelecek 6 haneli parayı ne yapayım ben sadece böyle bir korku yaşadığımı söylüyorum ne senin ne de Burak elmas'ın aksini söylemesi beni rahatlatmiyor beni sadece bir an önce küme düşmemek için 15 puan mıdır nedir onun alınıp matematiksel olarak düşmemeyi garantilemek rahatlatır
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok bir şeyNoldu?