Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Detaylara pek girmeden genel konuştu başkan. İyi bir konuşmacı ve bu tarzıyla her sorudan rahat sıyrıldı. Altaylı da kısıtlı sürede konuşacak çok şey olduğundan derinlere giremedi.

Başka zaman olsa altaylı daha sert ve üstten uslupla soruları sorardı.bugün niyeyse süt dökmüş kedi gibiydi sorusunu sordu elması dinledi nerdeyse hiç araya girmedi.garibe gitti

Ya adamlar kulmanıyor

Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.

Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.

Hala konuşuyorlar.
Reis Galatasaray düşecek olsa da kimse düşüremez o konuda rahatız zaten de bu yönetim ve başkanın martta gitmesi lazım.Yoksa vasatlığa alıştıracaklar insanları plan proje gibi sihirli kelimeleri kullanarak.

Ligi 15 sirada bitirsek bile ayni dusuncede olur musun?
Yav bunun ligle falan alakası yok.

Arkadaş ibra dediğiniz konu büyük bir konudur

Öyle çocuk oyuncağı niyetine kullanılamaz.

Sizin düşündüğünüz kadar basit değil bu işler.

Baskı yaparsın seçim kararı aldırırsın ibra demek aleni usülsüzlük yaptın demektir.

Kızdırmayın olm beni Mehmet Özbekin Point otelde kalma masrafından Galatasaray'a fatura kesildi geçmişte, çıkıp ibra ettiler ne anlatıyoesunuz siz

Yav bunun ligle falan alakası yok.

Arkadaş ibra dediğiniz konu büyük bir konudur

Öyle çocuk oyuncağı niyetine kullanılamaz.

Sizin düşündüğünüz kadar basit değil bu işler.

Baskı yaparsın seçim kararı aldırırsın ibra demek aleni usülsüzlük yaptın demektir.

Kızdırmayın olm beni Mehmet Özbekin Point otelde kalma masrafından Galatasaray'a fatura kesildi geçmişte, çıkıp ibra ettiler ne anlatıyoesunuz siz
Polati neden etmediler?

fatih altayla kendisine verilen soruları sormuş ve bitmiş program ,sürenin vesile oldugu cok belli oluyor

Reis Galatasaray düşecek olsa da kimse düşüremez o konuda rahatız zaten de bu yönetim ve başkanın martta gitmesi lazım.Yoksa vasatlığa alıştıracaklar insanları plan proje gibi sihirli kelimeleri kullanarak.
Gidebilirler ama ibrasızlıkla değil. Buna karşıyım.

Ha aleni usülsüzlük yaptıkları tespit edilirse orası ayrı

bu dursun aradan nasıl sıyrıldı herkes ibra edilmeyebilirken hâlâ şaşıyorum

Fatih Altaylı o zaman Dursun'a aşırı muhalifti anlatmıştı. Otelde yemekli organizasyonlar falan bayağı beslemiş üyeleri. Oylamaya gelene kadar çoğu üye çıktı Dursun'un askerleri kaldı demişti.

Ya adamlar kulmanıyor

Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.

Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.

Hala konuşuyorlar.
Ne diye iddiaya girelim renktaş biz küme düşmesini mi istiyoruz takımın sanki küme düşecek olsa senden gelecek 6 haneli parayı ne yapayım ben sadece böyle bir korku yaşadığımı söylüyorum ne senin ne de Burak elmas'ın aksini söylemesi beni rahatlatmiyor beni sadece bir an önce küme düşmemek için 15 puan mıdır nedir onun alınıp matematiksel olarak düşmemeyi garantilemek rahatlatır

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem Terim'in devam etmesi hem de bu Belmas'ın seçilmesi en büyük hataydı zaten ki birbirlerini kullanarak koltuk sahibi oldular. Ben ikisi kolkola gidecek diyordum ama birisi hızlı davranıp diğerini önce sattı.
Çok da uzatmak anlamsiz, önünde sayılı gün var. Toparlayıp durumu düzeltirse yerinde oturmaya devam eder, yoksa şutlanır. Sabretmek lazım.

Ne diye iddiaya girelim renktaş biz küme düşmesini mi istiyoruz takımın sanki küme düşecek olsa senden gelecek 6 haneli parayı ne yapayım ben sadece böyle bir korku yaşadığımı söylüyorum ne senin ne de Burak elmas'ın aksini söylemesi beni rahatlatmiyor beni sadece bir an önce küme düşmemek için 15 puan mıdır nedir onun alınıp matematiksel olarak düşmemeyi garantilemek rahatlatır

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşmeyeceğiz yav ne düşmesi

Düşmekle ibrayı birbirinden ayırın benim derdim bu.

Halen düşmekten bahsedenler ne Galatasaray'ın büyüklüğünü ne de ülke gerçeklerini anlayamamış olanlardır.

küme düşeceğimizi aklımdan bile geçirmiyorum.ancak kümede kaldık diye sevinecek halimiz yok.Avrupada oynamadıktan sonra önümüzdeki sene gözümde çöp olmuştur.birileri bu başarısızlığın diyetini ödemek zorunda.istifa mı,ibrasızlık mı,ricayla mı,zorla mı orasını bilemem

Geri
Üst Alt