Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

dezenformasyon?

Ceo Olayı

Işıtan gün ve Menajer İlişkileri

Takımın kötü gitmesinden ziyade bu adamlar kulübü soymaya gelmiş görüşündeyim.Burak elmas ve ekibiyle alakalı ıslak rüyalar görmeye devam edebilirsin ben gerçekleri ortaya koydum

ışıtan böyle biri olabilir hiç itirazım yok

varsa gerçekten istifa etsin ne yaptırım gerekiyorsa yapılsın

ama renktaşım senin aklı başında biri olarak sorman gereken soru şu

eyy uğur karakullukçu sen yaz döneminde açıkça ben burak elmas yönetimini destekliyorum şöyle vizyoner böyle vizyoner derken ışıtan günün kim olduğunu bilmiyor muydun

neden o zaman mustafa kapı olayını gündeme getirmedin

diye sorman gerekmez mi

veya terim gitmese bunlardan bahsedecek miydin delikanlı diye sorman gerekmez mi

transfer sor bari . bu ne biçim program ne dedi bu

Onu bilemeyiz.Belki de hiç yok ama menajerlik şirketi olan birini Galatasaray kulübünde futbolla ilgili önemli yerlerde yönetici yaparsan bu söylemlerin önünü açarsın.Bir de Burak elmas kendisi söyledi Fatih Terim istememiş romanyadan gelen oyuncuları kendi listelerinde varmış Terim'e sormuşlar onay çıkınca almışlar.Bunlarda çelişkili işler. Twitter da dönen Terim tecrübeli 6 numara istiyordu söylemini kendi kendine doğruladı B.Elmas.
iftira olur eğer net bir şey söylemezsen

1 veya 2 isim. Küme düşüyoruz.
Edit: Ayrılanlara göre transfer gelebilir diye ekledi.

ışıtan böyle biri olabilir hiç itirazım yok

varsa gerçekten istifa etsin ne yaptırım gerekiyorsa yapılsın

ama renktaşım senin aklı başında biri olarak sorman gereken soru şu

eyy uğur karakullukçu sen yaz döneminde açıkça ben burak elmas yönetimini destekliyorum şöyle vizyoner böyle vizyoner derken ışıtan günün kim olduğunu bilmiyor muydun

neden o zaman mustafa kapı olayını gündeme getirmedin

diye sorman gerekmez mi

veya terim gitmese bunlardan bahsedecek miydin delikanlı diye sorman gerekmez mi
Katılıyorum.Yaz transfer döneminde söylemesi gerekiyordu böyle bir bilgiye sahipse.Demek ki onunda bir yerlerden beklediği bir şeyler varmış

“Gomis’le görüşüyoruz” dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt